Speciaal aanbod. Deze aanbieding voor de Online Community Academy is maar beperkt geldig

Normale prijs 2497 euro

NU VOOR MAAR 1497 EURO EX BTW

Gradient achtergrond

Wil jij een droom community waar je helemaal je authentieke zelf kunt zijn en waar de leden ook nog eens niet kunnen wachten om jouw ambassadeur en klant te worden?

Super waardevolle bonussen als je je nú inschrijft!

Aanbod Online Community Academy

Zorg voor continu meer klanten dankzij jouw online community. Het is de beste manier om online relaties op te bouwen, waardoor je een groep fans creëert die niet kan wáchten om ambassadeur en klant te worden, zonder moeilijk gedoe. Je trekt moeiteloos je ideale doelgroep aan, door je authentieke zelf te zijn. Niet meer hollen of stilstaan, maar een duurzame business met continu groei. Continu meer klanten, meer impact, ontspannen zichtbaarheid en betere resultaten. Dat is nu mogelijk met de enige bewezen online training om een knallende community te bouwen: dé Online Community Academy!


Dit krijg je, wanneer je je vandaag aanmeldt: 

 • Geen 3, maar 6 maanden toegang tot de volledige Community Leaders Methode;
 • Geen 3, maar 6 maanden begeleiding: 24/7 via de gesloten online community en live met de 2-wekelijkse groepscalls, zodat je nooit met een vraag blijft zitten;
 • 1000 euro korting, dus de investering is geen 2.497,- maar 1.497,- euro;
 • Én…..

Super bonussen 

Als je nu besluit om deel te nemen aan deze waardevolle en bewezen training -die bovendien een 30 dagen niet goed geld terug garantie heeft- krijg je 3 gave bonussen:

 

BONUS 1: Online live workshop: Content creatie workshop t.w.v. 497,-

Misschien denk je wel: “Oké, ik wil wel een community, maar hoe moet ik de juiste content maken?” Daarom geef ik je de converterende “Content creatie workshop”. Je begint met het bekijken van video's over de theorie en vervolgens ga je 3 uur zelf content maken.  Je krijgt dé succesformule voor converterende content van mij en je krijgt ook direct mijn feedback op de content die jij maakt. Na deze ochtend heb jij jouw (super relevante) content voor de aankomende weken klaar! Content die ervoor zorgt dat de mensen in jouw groep ook daadwerkelijk fan én klant worden.

 

BONUS 2: Online live sessie. Cash met communities workshop t.w.v. 497,-

Vraag je jezelf wel eens af: “Ja, maar hoe moet ik nou geld verdienen met communities?” Dat weet je na de “Cash met communities workshop.” Je weet welk community verdienmodel het beste bij jou past en jou het meeste oplevert. Na deze sessie staat jouw onweerstaanbare aanbod, zelfs als je aanbod nu nog niet helder is. Zodat je net als Laura, Veronique, Lot en Harm uit de masterclass snel goed geld verdient met jouw eigen online community en de investering van deze training binnen mum van tijd terugverdient. 

 

BONUS 3: Dé Expert Formule t.w.v. 1.000,-

Met deze Expert Formule ben je in mum van tijd een zelfverzekerde leider van je groep. Dat voel je en dat zie je! Je laat hierdoor direct een fantastische eerste indruk achter bij je potentiële nieuwe klanten, waardoor ze super graag in jouw groep zijn. Je zet ze moeiteloos om als klant én als ambassadeur, waardoor ze jou in hun netwerk aanraden als dé expert in jouw vakgebied. Je hebt zo dus een structurele stroom van leuke klanten door jouw succesvolle community! 


Door dit online groepsprogramma:

 • Ontdek je stap-voor-stap hoe je een toffe tribe creëert die niet kan wachten om jouw klant te worden;
 • Weet je precies hoe je een actieve groep opzet en hoe je de leden stimuleert om zelf berichten te delen;
 • Volg je bewezen groei-strategieën die je groep binnen no-time laten groeien;
 • Leer je je ideale klant super goed kennen. Daardoor heb je mega focus op die ideale klant, kom je met een veel beter aanbod en verkoop je meer. Ook via andere kanalen. 
 • Zet je alleen díe stappen die bewezen succesvol zijn, inclusief 21 geld-maak-modellen speciaal voor community leaders;
 • Heb je altijd een antwoord op de vraag: 'Wat zal ik vandaag eens met mijn community delen?' dankzij de berichten bibliotheek met 80+ voorbeeldberichten en een mega sterke contentstrategie;
 • Bezit je de juiste ingrediënten voor continu ontspannen zichtbaarheid, meer impact, meer ambassadeurs en klanten en meer plezier in je business.


Wat is de investering?
De waarde van de Online Community Academy is onbetaalbaar. Ik deel de exacte kennis die mij en mijn klanten succes heeft gebracht. Het vraagt normaal gesproken slechts een investering van € 2.497,- (of 4* € 675,-) om die tribe vol fans en ideale klanten op te zetten.

Er loopt nu een tijdelijke actie. Als je snel beslist krijg je niet alleen bovenstaande bonussen, maar ook € 1000,- korting! De investering is dan maar € 1.497,- (of 4* € 397,- of 6*275,-) voor dit groepsprogramma. Voor dit bedrag is dat een no-brainer, toch? Met 3 nieuwe klanten van 500 euro dankzij je online community haal je dat er al uit!

Wat gaat het je kosten als je het in je eentje blijft doen???


Wil jij een droom community waar je helemaal je authentieke zelf kunt zijn en waar de leden ook nog eens niet kunnen wachten om van je te kopen? Schrijf je dan nu in voor deze training.


Zijn er vragen, dingen niet duidelijk of wil je weten of deze training ook voor jou/ jouw business (idee) geschikt is? Of wil je meedoen voor dit actietarief, maar iets later wil beginnen? Mail ons via mail[at]welovecommunities.nl en we nemen z.s.m. contact met je op. Bel je liever? Goed nieuws: we hebben onze agenda vrijgemaakt om met je mee te denken. Je plant hier meteen een afspraak in met iemand uit m'n team als je even wil overleggen. 


Heel veel succes en tot snel!


Maartje, Jouw Digital Community Expert.

Bekend van

Maartje Blijleven in de media
Ervaringen van anderen:

Testimonial over Maartje Blijleven

Testimonial over Maartje Blijleven

Testimonial over Maartje Blijleven

Testimonial over Maartje Blijleven

Testimonial over Maartje Blijleven

Testimonial over Maartje Blijleven

Waarom succesvolle ondernemers een online community aanraden: