Bedankt!

Vind jij het lastig om je Facebook groep of community te activeren?


Met als gevolg dat je community doodbloedt, het onderhouden van je community (te) veel tijd kost en het voor jouw gevoel niets oplevert. Mensen reageren amper, waardoor je het gevoel hebt dat jouw waarde niet gezien wordt. Dat is natuurlijk zonde! 

null

Zie jij ook zoveel bedrijven en professionals succes behalen met hun community? Probeer jij hetzelfde, maar lukt het nog niet?

Veel bedrijven en ondernemers hebben hier last van, simpelweg omdat ze het geheim van succesvolle communities niet kennen. Misschien herken je het volgende:

 1. Je wilt je community activeren maar een plan van aanpak ontbreekt, waardoor je maar wat doet, wat (te) veel tijd kost.  
 2. Je ziet andere ondernemende professionals veel succes behalen met hun community en begrijpt niet waarom het jou nog niet lukt
 3. Je bent enthousiast begonnen, maar in de loop van de week hebben andere werkzaamheden meer prioriteit gekregen
 4. Zichtbaarheid is een probleem. Mensen kennen je niet, waardoor ze je niet weten te vinden, met als gevolg het ontbreken van potentiële klanten die jou benaderen.  
 1. Je wilt meer geld verdienen, maar je groei stagneert.
 2. Het lukt je niet om financieel onafhankelijk te zijn. Daardoor kunnen investeringen die je zou willen doen niet.
 3. Je bent bang om mensen te irriteren, hebt moeite met het raken van de juiste snaar en plaatst daarom te weinig berichten
 4. Je hebt geen inspiratie als het tijd is om iets in je community te plaatsen, waardoor je nog minder plaatst en je community doodbloed
 5. Je krijgt nauwelijks reacties op je berichten, waardoor je onzeker wordt
 6. Je hebt het gevoel dat het beter kan maar weet niet hoe

Je twijfelt of het wel zin heeft wat je aan het doen bent…

Samengevat: je vind het lastig om je community te activeren en weet niet meer hoe je nu verder moet. Of je begint niet eens aan een community, omdat je bang bent dat je die niet aan de praat krijgt. Je bent bang om te falen en dat iedereen dat weet. 

Maar ergens weet je dat communities ook voor jou kunnen werken…


Dus wat ga je doen? Wachten tot je community echt doodbloed?

Zelf strugglen terwijl je anderen ziet die wel een succesvolle community hebben, waardoor hun business groeit? 


Nee toch!? Goed nieuws: er is een manier om dit probleem op te lossen. 

Hoe zou je het vinden als ik jou een jaar lang help met het activeren van jouw community? Zodat jouw community (weer) lekker actief en in beweging is?


Waardoor mensen jou beter leren kennen, je fans en ambassadeurs krijgt die jou via mond-tot-mondreclame aanraden, je expert status groeit en je meer (potentiele) klanten en omzet naar je toetrekt. 


Ik heb ook in jouw schoenen gestaan en weet als geen ander dat de juiste inzet van communities echt life changing is! Ik was heel goed in het activeren van communities van grote A-merken, maar voelde een grote drempel om mijn eigen community te activeren. Wat als ik afgewezen wordt! En faal? Terwijl ik het voor anderen zo goed kon. 


Daardoor liet ik kansen liggen. Kansen die ik als ondernemer keihard nodig had! Om geld te verdienen en te doen waar ik echt gelukkig van word. Ik begreep niet waarom het anderen wel lukte en mij niet. Totdat ik research ging doen, hulp kreeg en leerde wat de ingredienten zijn van een succesvolle community. En hoe je je community voor jou kan laten werken.


Waardoor mensen jou beter leren kennen, je fans en ambassadeurs krijgt die jou via mond-tot-mondreclame aanraden, je expert status groeit en je meer (potentiele) klanten en omzet naar je toetrekt. 


Ik heb ook in jouw schoenen gestaan en weet als geen ander dat de juiste inzet van communities echt life changing is! Ik was heel goed in het activeren van communities van grote A-merken, maar voelde een grote drempel om mijn eigen community te activeren. Wat als ik afgewezen wordt! En faal? Terwijl ik het voor anderen zo goed kon. 


Daardoor liet ik kansen liggen. Kansen die ik als ondernemer keihard nodig had! Om geld te verdienen en te doen waar ik echt gelukkig van word. Ik begreep niet waarom het anderen wel lukte en mij niet. Totdat ik research ging doen, hulp kreeg en leerde wat de ingredienten zijn van een succesvolle community. En hoe je je community voor jou kan laten werken.

Bekijk de voordelen van het Community activatie jaarprogramma 


Toen ik de code ongeveer 1,5 jaar geleden gekraakt had, besloot ik het compleet anders te doen. Met succes! Ik ben binnen een jaar een veelgevraagd spreker geworden op (internationale) evenementen, stond meer dan 8 keer in de media het afgelopen half jaar en je ziet me sinds kort ook regelmatig LIVE op televisie als Digital community expert bij een dagelijks actualiteiten programma. 


Nu komen de opdrachten via via vanzelf bij mij en weten mensen mij te vinden als dé expert in mijn vakgebied: online communities. Dat gun ik jou ook, dat je in jouw branche dé expert bent waar mensen het eerst aan denken als ze een grote opdracht hebben. En die redacties bellen als ze een expert zoeken voor hun tv-programma.


Het is ineens heel snel gegaan. Als je me dat 1,5 jaar geleden had verteld, dan had ik je gewoon niet geloofd! En het klinkt misschien gek maar ik heb nog steeds moeite om het te geloven…

null

Het is voor jou ook mogelijk om succesvol te zijn met online communities. Met het Community activatie programma leer je hoe je je community activeert. Alles wat ik de afgelopen 19 jaar leerde als digital community expert neem ik mee in deze training. Zelf leerde ik de fijne kneepjes van het vak bij o.a. Endemol, RTL, KLM, Nationale Postcode Loterij, Heineken, Peugeot en Schiphol. 

Bekend van

Bekend van

En dat paste ik de afgelopen twee jaar ook toe op de niche communities die ik run. Daarnaast doe ik op dit moment onderzoek naar succesvolle communities, en interviewde ik daarvoor de 29 beste community experts uit Nederland en daarbuiten. Die hun successen maar ook valkuilen en geheimen met me deelden. Deze interviews verschijnen in mijn boek dat najaar 2019 uitkomt.

Voordelen van het Community activatie jaarprogramma

Een heel jaar begeleiding

Voor slechts €47 (tijdelijke introductieprijs, wordt binnenkort duurder).

Onbeperkte toegang

Ook na het jaar behoud je toegang tot de tips.


De juiste basis

De juiste basis om jouw community te activeren. Je zult je community ook echt vóór je laten werken.

Wekelijkse tips

De juiste focus krijg je met meer interactie, meer reacties, echte verbindingen met je meest trouwe fans, en een groeiende business.

Alleen de beste tips

Als je zelf alles uit moet zoeken of ‘maar wat doet’ kost het niet alleen heel veel kostbare tijd, maar zul je ook niet de gewenste resultaten behalen.Gegarandeerd resultaat

Als je via je community connect met mensen met dezelfde drive of passie zul je zien dat dat je veel energie krijgt, je gesteund voelt en anderen echt kunt helpen. 

Normaal vraag ik voor al deze waardevolle informatie veel en veel meer. Maar omdat ik dit Community activatie programma nu voor het eerst ook online aanbied, krijg je van mij een fikse introductiekorting. En betaal je tijdelijk maar 47 euro voor een heel jaar begeleiding bij het activeren van je community. (tijdelijke actie, deze prijs gooi ik binnenkort omhoog omdat ik anders niet uitkom).


Unieke kans! Als je snel beslist heb ik ook nog iets heel speciaals voor je:

Onder de eerste 100 aanmeldingen verloot ik een 1:1 VIP coaching sessie, waarbij je jouw meest prangende vragen over jouw online community een uur lang via online video aan mij kunt stellen.

Dit is het Community activatie jaarprogramma:

Er is zoveel mogelijk met online communities, misschien wel te veel… 

Je verdwaalt in alle opties en je weet gewoon niet wat echt werkt en wat niet werkt. 

Daar heb ik de oplossing voor! 


Op basis van 19 jaar ervaring, research en interviews met de beste community experts van Nederland heb ik gekeken naar wat nu ECHT werkt in online communities en waar je resultaten mee gaat boeken. 


Alles wat je moet weten om meer interactie en klanten te krijgen via online communities, heb ik voor jou in een jaarprogramma gestopt: 


Het Community Activatie Jaarprogramma. En dit programma bied ik nu aan voor slechts €47. Dat is €47 voor een heel jaar begeleiding!


Jouw community is super veel geld waard wanneer je weet hoe je deze op de juiste manier inzet. Samen bereiken we meer! Investeer in de kracht van online communities.

Dit is wat anderen over mij zeggen

rik

Rik Ledder, managing director TBWA/Neboko

"Maartje liet ons inzien waarom het juiste nu het goede moment is om communities in te zetten om onze business te behouden en te laten groeien. Ik kan haar van harte aanbevelen."

Coco Seignette, Event manager MediaMonks HQ 

“Maartje deelde relevante cases en communiceert moeiteloos met de groep: de ideeën die tijdens het interactieve deel van haar workshop werden gegenereerd, zijn erg waardevol voor ons. Maartje verdient mijn hoogste aanbeveling."

Stephanie Manning, Marketing & Communications Leader Nielsen

"Maartje gaf een hele inspirerende keynotespeech aan onze medewerkers, waar we veel positieve feedback over kregen. Wat ons vooral is bijgebleven is het feit dat we meer plezier moeten hebben in wat we doen, omdat dat zo belangrijk is voor de betrokkenheid en verbinding: een thema dat erg belangrijk is voor Nielsen Nederland. Bedankt dat je dat zo goed hebt versterkt!"

Tomas Centeno, Managing Director Benelux Dyson

"Maartje is niet alleen extreem goed geïnformeerd over alles wat digitaal is, ze is ook in staat om onderwerpen te vereenvoudigen en af te stemmen op haar publiek, waardoor kennis snel en effectief voor iedereen wordt vergroot."

stuart

Stuart Makosi, Manager Online Business Communities KLM

"Maartje Blijleven werkte met mij samen bij KLM, aan de online business clubs KLM Club China en KLM Club Africa. Ze beheerde content, deed communitymanagement en het coördineren van offline evenementen, enz. Maartje is erg gemotiveerd en flexibel om mee samen te werken."

Boudwijn

Boudewijn Poelmann, oprichter Novamedia en Postcode Lotterij

"De meeste CEO's hebben overvolle agenda's met weinig extra tijd of energie om ontwikkelingen op het digitale vlak voor te blijven - sociale media, digitale marketing, websitetechnologie en andere zakelijke kansen. Als je ook overspoeld raakt door alle digitale ontwikkelingen en wil weten hoe deze je bedrijf beïnvloeden, dan adviseer ik Maartje als coach."


Gradient achtergrond

Ben jij overtuigd? 

Ontvang nu een heel jaar lang begeleiding bij het activeren van jouw community voor slechts €47,-

maartje

Mocht je nog twijfelen, kijk dan eens bij de antwoorden op onze meest gestelde vragen

                   

Veelgestelde vragen | Jaarprogramma

Waarom een jaarprogramma?

Er is zo ongelooflijk veel mogelijk als het gaat om het activeren van online communities! Wanneer ik hier een online training van maak en alle informatie in een keer met je zou delen, dan zou je waarschijnlijk verdwalen in de mogelijkheden. Met als gevolg dat je niets doet. Daarom heb ik het eenvoudiger voor je gemaakt!

Hoe werkt het?

Iedere week ontvang je van mij een praktische tip, to-the-point en direct toe te passen voor jouw online community. Dat doe ik een heel jaar lang (dus 52 weken)! Zo help ik je jouw community stukje voor stukje veel beter te maken, zodat het vliegwiel in werking zet en jij jouw community en succes ontzettend kunt laten groeien.

Waarom 1x per week?

Ik wil je niet overspoelen met tips, het belangrijkste is dat je aan de slag gaat met de praktische tips en strategieën die ik met je ga delen. Je hebt dus iedere keer 1 week de tijd om de tip of de strategie die ik met je deel uit te voeren in jouw community.

Waarom is de prijs zo laag, anderen vragen veel meer!

Grote merken betalen mij duizenden euro’s voor mijn kennis en kunde. En mijn 1:1 digital community coaching is super effectief, maar deze prijs is gewoon niet voor iedereen haalbaar. In communities gaat het over geven, elkaar supporten, kennis delen en samen groeien. Dat vind ik een mooi gegeven.

Door dit Community Activatie Jaarprogramma tijdelijk tegen de gunstige prijs van 47 euro aan te bieden, kan ik ALLE ondernemers en professionals helpen om succesvol te zijn danzij hun community. Maar let op: deze actie is tijdelijk.

Binnenkort zal ik de prijs misschien moeten verhogen, omdat het zo goedkoop is dat het wellicht voor mezelf niet meer haalbaar is. Wanneer de prijs omhoog gaat hangt af van het aantal aanmeldingen, het kan snel gaan. Dus wees er snel bij. Op = op

Ik heb nog geen community, kan ik dan ook meedoen?

Dit Community activatie jaarprogramma is het meest effectief als je al een community hebt met minimaal zo’n 100 leden. Zodat er ook mensen zijn die je kunt activeren zeg maar ;). Maar ook als je nog geen community hebt, maar er wel één op korte termijn wilt starten, dan raad ik je aan om toch alvast met dit jaarprogramma mee te doen. De introductieprijs gaat waarschijnlijk omhoog dus nu kun je nog gebruik maken van deze actie. En je blijft toegang houden tot de tips, dus dan hoef je je straks geen zorgen te maken hoe je je community kunt activeren.

                 

Samengevat krijg je dus:

 • Een heel jaar begeleiding bij het activeren van jouw community 
 • 52 weken lang, iedere week een praktische tip of strategie om je community te activeren
 • Je behoudt ook na het jaar onbeperkt toegang tot de tips & video’s
 • Je kunt gebruik maken van de kennis en kunde die ik de afgelopen 19 jaar heb opgedaan + van de research en expert interviews van de beste community experts van Nederland en daarbuiten
 • Je gaat je community echt vóór je laten werken en kunt een langdurige relatie aangaan met de meest trouwe klanten, waardoor je business viavia groeit, klanten je weten te vinden en je de expert wordt binnen jouw vakgebied
 • Je gaat je community echt vóór je laten werken en kunt een langdurige relatie aangaan met de meest trouwe klanten, waardoor je business viavia groeit, klanten je weten te vinden en je de expert wordt binnen jouw vakgebied
 • Met een actieve community doe je eindelijk wat je echt wilt: meer leuke dingen doen en tijd besteden met degenen die je lief zijn.

Start direct en voorkom dat je meer gaat betalen

  Wat je doel ook is en in welke branche je ook zit: een community biedt ongekende kansen om je succes te vergroten omdat je je netwerk optimaal inzet. Zo maak je van je netwerk fans en ambassadeurs, trek je viavia de juiste klanten aan en verhoog je je omzet. Waardoor je meer tijd en geld hebt om te doen wat je echt leuk vindt. Een actieve community zal door het vliegwieleffect vanzelf voor jou gaan werken.  


  Als je wilt instappen, doe het dan nu. Want weg = weg. Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar voordat ik de prijs zal gaan verhogen. Onder de eerste 100 aanmeldingen verloot ik tijdelijk ook nog een 1:1 VIP coaching sessie van een uur, waarbij je antwoord krijgt op jouw meest prangende vragen over jouw online community.