Bedankt voor het aanmelden voor de challenge!

null

1.  Meld je aan voor de BONUS Online Masterclass 'Meer klanten dankzij een online community'. 

null

2. Word lid van de Community Leaders Club Facebookgroep

Klik hier om lid te worden van de Community Leaders Club. Waar ambitieuze ondernemers die impact willen maken samenkomen. Hier deel je tijdens deze 4-daagse training ervaringen, waardoor je nóg sneller leert hoe je je online groep een boost geeft. 

null

3. Zet de 4-daagse Mini-training in je agenda

We zijn allemaal druk! Dus zet deze Mini-training meteen even in je agenda en voorkom zo dat je een waardevolle training mist. We starten op maandag 27 juni. Om 8.00 uur heb je de mail met linkjes naar het werkboek in je mailbox. Op maandag, dinsdag en woensdag om 8.30 uur is er een Facebook Live in de Community Leaders Club (die je ook later die dag kunt terugkijken). Op donderdag (en vrijdag) is de aansluitende BONUS masterclass. Geef je daar even apart voor op. Check de mail die binnen 5 minuten in je inbox zit (en ook je spam-folder) voor meer informatie. Volg de instructies, zodat je geen leuke cadeautjes mist!

null

4. Voeg mijn e-mailadres toe aan je contacten

Via je mail krijg je de komende tijd een aantal cadeautjes. En je maakt kans op toffe prijzen. Zorg dus dat je geen mails mist en voeg mijn e-mailadressen (mail[at]welovecommunities.nl en maartje[at]welovecommunities.nl) toe aan je contacten. (als je Gmail gebruikt, sleep mijn mail van 'Other' naar je 'Primary folder', je inbox dus.)  
Maartje Blijleven in de media

Over Maartje Blijleven 

Maartje Blijleven als Digital Community Expert aan tafel bij Albert Verlinde, SBS6

Maartje Blijleven als Digital Community Expert aan tafel bij Albert Verlinde, SBS6

Maartje Blijleven over het geheim van succesvolle communities. (foto: Cross Media Cafe)

Maartje Blijleven over het geheim van succesvolle communities. (foto: Cross Media Cafe)


Hallo, ik ben Maartje Blijleven, 

Online Community Coach voor ambitieuze ondernemers. Ik ben #1 bestseller auteur, keynote spreker en al 20 jaar digital community expert voor bedrijven zoals Endemol, KLM, Facebook en ondernemers. Als oprichter van de Community Leaders Club en Online Community Academy, weet ik hoe je een community begint, laat groeien en winstgevend maakt. 


Mensen noemen me ook wel de 'queen of communities' van Nederland en België, omdat ik regelmatig in de media kom en al honderden ondernemers en professionals hielp om succesvol te zijn met hun eigen online community.


Dat mijn Community Leaders Formule werkt, bewees ik met mijn eigen gratis Facebookgroep, de Community Leaders Club. In 3 weken tijd had ik niet alleen 322 leden in mijn community, maar haalde ik ook 2.985 euro aan omzet binnen via nieuwe klanten! Een maand later waren dat 636 leden en 9.950 euro aan extra inkomsten. Nog een maand later 1.130 leden en 29.850 euro. Binnen 3 maanden 1.130 leden, 43 nieuwe klanten en 42.785 euro aan extra omzet dankzij mijn online community. Wauw!


Omdat ik jou ook meer nieuwe klanten, meer voldoening, impact en continuïteit in je business gun, geef ik deze gratis online training.


Werkt met

Ervaringen van anderen

Drs. Marek van den Oever. 
"Ik liep al langer rond met het idee om een community te ontwikkelen. Maar concreet werd het niet. Ik schreef me via Maartje's website in voor de masterclass, een webinar, de dag erna. Die was interactief en leerzaam. Leuk was ook dat een andere deelnemer reageerde op mijn passie. Mij werd duidelijk dat een bloeiende community opzetten niet per se ingewikkeld is. Als je maar passie en een concreet plan hebt. Passie heb ik, een plan nog niet. Nog voor het einde van de webinar heb ik me ingeschreven voor de community Academy." 
Philip Verhelst
‘Als ondernemer kun je een beetje naast de zijlijn blijven staan, omdat het zo complex "lijkt". Door dit webinar help je effectief al die drempel naar beneden te halen en de durf naar boven te halen om er effectief aan te beginnen. Mijn grootste inzicht tijdens deze webinar was het succes van een community of misschien eerder nog het ervaren van een gemiste kans dit eerder nog niet gedaan te hebben.’
Marit de Wit, De Kleine Wereld
‘Interessant, leerzaam en inspirerend stappenplan om zelf een community te bouwen. Maartje combineert haar kennis van en passie over het onderwerp met de succesverhalen van anderen die geloven in de kracht van communities. De praktische aanvliegroute in combinatie met alle verhalen vol passie maken dat je super enthousiast wordt om zelf te beginnen met je eigen online community.’
Ursula de Mol, Lady Ursus
‘Alle hedendaagse marketing- en communicatiefacetten die belangrijk zijn om een community neer te zetten komen ruim aan bod. Het is logisch opgebouwd. Hierdoor zuig je de kennis als vanzelfsprekend op. Het  biedt een prettige structuur hoe je zelf met een community aan de slag kunt. Het is duidelijk dat Maartje zelf jarenlange ervaring heeft op dit gebied. Dat maakt haar zeer geloofwaardig. Voor iedere marketing-communicatieprofessional van deze tijd een must!’
Anne Kien, AnneKien.nl

‘We love communities is een must voor iedereen die overweegt een community te starten of een bestaande community (nieuw) leven in te blazen. Een hands on methode waarvan je handen gaan jeuken en die mij direct aan het werk heeft gezet met betrekking tot mijn eigen plannen. Een absolute aanrader!’

Marit de Wit, De Kleine Wereld

‘Als community-expert kan ik wel zeggen dat We love communities een absolute must is wanneer je een succesvolle community op wilt bouwen. Je krijgt waardevolle en vooral praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt gaan. De tips van mensen die zelf grote communities hebben opgebouwd zorgen ervoor dat dit een onschatbare waarde heeft.'

Gradient achtergrond

Ontdek hoe je een groep fans creëert die niet kan wáchten om klant te worden, zonder moeilijk gedoe. Gratis Online Masterclass!

vip dag