Bedankt voor je inschrijving

Ik heb nog iets leuks voor je...

Wil jij graag connecten met andere community-leiders (in spe)?

Wees welkom in de Community Leaders Club. Voor ambitieuze ondernemers die het maximale uit hun online community en netwerk willen halen. 


Doordat je in deze community handige tips, tricks en inspiratie met elkaar deelt, gaat het bouwen van je eigen community sneller, is het leuker en behaal je bovendien sneller een beter resultaat. 


Of dat nu in een Facebook groep, eenonline community op je eigen platform of gewoon via social media is.


Kom je bij de Club? 

Facebook community


Maartje Blijleven in de media

Hallo, ik ben Maartje Blijleven, 

Online Community Coach voor ambitieuze ondernemers. Ik ben #1 bestseller auteur, keynote spreker en al 20 jaar digital community expert voor bedrijven zoals Endemol, KLM, Facebook en ondernemers. Als oprichter van de Community Leaders Club en Online Community Academy, weet ik hoe je een community begint, laat groeien en winstgevend maakt. 

Mensen noemen me ook wel de 'queen of communities' van Nederland en België, omdat ik regelmatig in de media kom en al honderden ondernemers en professionals hielp om succesvol te zijn met hun eigen online community.


Dat mijn Community Leaders Formule werkt, bewees ik met mijn eigen gratis Facebookgroep, de Community Leaders Club. In 3 weken tijd had ik niet alleen 322 leden in mijn community, maar haalde ik ook 2.985 euro aan omzet binnen via nieuwe klanten! Een maand later waren dat 636 leden en 9.950 euro aan extra inkomsten. Nog een maand later 1.130 leden en 29.850 euro. Binnen 3 maanden 1.130 leden, 43 nieuwe klanten en 42.785 euro aan extra omzet dankzij mijn online community. Wauw!


Inmiddels ben ik ook de Community Leaders Club gestart op Clubhouse, want ongelooflijk goed werkt om mijn business een boost te geven. Elke vrijdag om 9.00 uur host ik daar de room 'Community Leaders Club.'


Omdat ik jou ook meer nieuwe klanten, meer voldoening, impact en continuïteit in je business gun, geef ik deze gratis online training.

null

null

Gradient achtergrond

Kom bij de Community Leaders Club

Facebook community

Ervaringen van anderen

Drs. Marek van den Oever.

"Ik liep al langer rond met het idee om een community te ontwikkelen. Maar concreet werd het niet. Ik schreef me via Maartje's website in voor de masterclass, een webinar, de dag erna. Die was interactief en leerzaam. Leuk was ook dat een andere deelnemer reageerde op mijn passie. Mij werd duidelijk dat een bloeiende community opzetten niet per se ingewikkeld is. Als je maar passie en een concreet plan hebt. Passie heb ik, een plan nog niet. Nog voor het einde van de webinar heb ik me ingeschreven voor de community Academy." 

philip recensie

Philip Verhelst

‘Als ondernemer kun je een beetje naast de zijlijn blijven staan, omdat het zo complex "lijkt". Door dit webinar help je effectief al die drempel naar beneden te halen en de durf naar boven te halen om er effectief aan te beginnen. Mijn grootste inzicht tijdens deze webinar was het succes van een community of misschien eerder nog het ervaren van een gemiste kans dit eerder nog niet gedaan te hebben.’


Anne Kien, AnneKien.nl

‘We love communities is een must voor iedereen die overweegt een community te starten of een bestaande community (nieuw) leven in te blazen. Een hands on methode waarvan je handen gaan jeuken en die mij direct aan het werk heeft gezet met betrekking tot mijn eigen plannen. Een absolute aanrader!’


Myra de Wildt, Happy Single Moms

‘Als community-expert kan ik wel zeggen dat dit boek een absolute must is wanneer je een succesvolle community op wilt bouwen. Het bevat waardevolle en vooral praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt gaan. De tips van mensen die zelf grote communities hebben opgebouwd zorgen ervoor dat dit boek een onschatbare waarde heeft.’

Marit de Wit, De Kleine Wereld

‘Interessant, leerzaam en inspirerend boek over de toegevoegde waarde van online communities met een stappenplan om zelf een community te bouwen. Maartje combineert haar kennis van en passie over het onderwerp met de succesverhalen van anderen die geloven in de kracht van communities. De praktische aanvliegroute in combinatie met alle verhalen vol passie maken dat je super enthousiast wordt om zelf te beginnen met je eigen online community.’

Ursula de Mol, Lady Ursus

‘Alle hedendaagse marketing- en communicatiefacetten die belangrijk zijn om een community neer te zetten komen ruim aan bod. Het boek leest prettig en is logisch opgebouwd. Hierdoor zuig je de kennis als vanzelfsprekend op. Het boek biedt een prettige structuur hoe je zelf met een community aan de slag kunt. Het is duidelijk dat Maartje zelf jarenlange ervaring heeft op dit gebied. Dat maakt het boek zeer geloofwaardig. Voor iedere marketing-communicatieprofessional van deze tijd een must read!’

Gradient achtergrond

Kom bij de Community Leaders Club

Facebook community