Black Friday Deals

Altijd al willen samenwerken met We love communities?
Dit is je moment!

1:1 VIP community strategie dag

Van €2495 voor €1995,-

Online Business & Community Academy LIVE

Van €5997 naar €2997,-

2-daagse training Converterende content maken voor social media

Van €997 naar €247,-

ChatGPT training: hoe zet je de tool slim in?

Van €299 naar €47,-

Next Level Business Leaders Programma

Van €9997 naar €5997,-

Deze actie is geldig tot

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

1:1 VIP community strategie dag

Hoe zou je het vinden als ik samen met jou een dag ga zitten om jouw community, business of online strategie helemaal uit te werken, zodat jij precies weet wat je moet doen om jouw bedrijf & community slim en strategisch te laten groeien?

Waardoor mensen jou echt goed leren kennen, je klanten, fans en ambassadeurs krijgt die jou via mond-tot-mondreclame aanraden, je expert status groeit en je nog meer (potentiële) klanten en omzet naar je toetrekt. Zonder dat je 24/7 werkt.

Je creëert een groep trouwe fans en klanten die niet kunnen wáchten om keer op keer met jou te gaan werken!

(slechts 3 beschikbaar)

€2495,-     €1995,-

*We vragen je eerst een formulier in te vullen. Binnen 24 uur nemen we contact met je op om een belafspraak met Maartje Blijleven te plannen om de VIP dag inhoud te bespreken.

Ik kwam bij Maartje voor een VIP-dag, omdat mijn lange termijn strategie nog niet helemaal duidelijk was. Mijn doelgroep was niet helder genoeg, met zijn/ haar pijn en verlangens, waardoor ik de merkbelofte ook niet scherp kreeg. Daardoor liep ik vast.

Sinds de VIP-dag snap ik hoe belangrijk het is dat je kiest voor een specifieke doelgroep. Hoe specifieker, hoe beter, omdat je daar je teksten en aanbod op aanpast. Relevanter bent. Waar ik heel blij mee ben, is dat die doelgroep en kernboodschap nu staan. Die paar zinnen zijn voor mij echt een kapstok. Die hangen naast mijn computer, net als de foto’s van mijn persona’s. Zodat ik elke keer weer tot die kern kom. Weet voor wie ik het doe, waarom en hoe.

Ik zou anderen zeker aanraden om met Maartje te werken. De structuur van de sessie is prettig, inclusief het huiswerk dat ik vooraf kreeg. Daardoor kun je tijdens de VIP-dag snel schakelen. Maartje denkt snel, out of the box en leeft zich goed in. Die één op één aandacht is super. Echt gericht op mijn business en op de business case van mijn platform Healthy You, Healthy Business.

Wilma Tuk

Healthy You, Healthy Business community

Deze actie is geldig tot

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Altijd al willen samenwerken met We love communities?
Dit is je moment!

Online Business & Community Academy LIVE

Dé beste manier om in 12 stappen een succesvol (online) bedrijf te bouwen en moeiteloos goedbetalende klanten aan te trekken, door jouw community slim in te zetten. Zonder 24/7 te werken. #Blijleven.

Je hebt én een business building methode én een community building methode nodig om veel klanten te krijgen. Om succesvol te zijn.

Want je kan wel een business strategie hebben, maar zonder community blijft het maar mager. En je kan wel een community hebben, maar zonder een fundament, de juiste mindset, strategiën en verdienmodellen wordt het ook niks. Juist de combinatie is cruciaal en zorgt voor veel extra klanten.

Ontdek welke business strategieën werken. Welke content je deelt op social media en je website, zodat volgers veranderen in fans, klanten en ambassadeurs. Die jou bij vrienden, familie en zakenrelaties aanraden. En leer hoe je op een authentieke en sympathieke manier kunt verkopen vanuit verbinding, zonder te pushen. Hoe jij je online marketing en sales slim inzet. Zodat jij snel aan klanten komt, geld verdient met je passie en genoeg tijd en geld overhoudt om leuke dingen te doen met de mensen waar je van houdt.

Dat is nu mogelijk met deze bewezen methode in dit gloednieuwe groepsprogramma: dé Business & Community Academy LIVE!

Verwacht alles uit de Online Business & Community Academy, inclusief 4 live-dagen met een kleine groep ondernemers, centraal gelegen in midden Nederland.

Live-dag 1: Strategie maken voor 2024 (vrijdag 19 januari 2024).

Live-dag 2: Marketing & planning maken (donderdag 29 februari 2024)

Live-dag 3: Converterende content maken voor de hele maand in 1 dag (donderdag 28 maart 2024)

Live-dag 4: Salestechnieken (donderdag 25 april 2024)

€5997,-     €2997,-

Zeer positief: het heeft me geholpen te doorzien hoe alles kon samen hangen en wat ik hierin nog te doen (of te schrappen) had. En nu is alles op de plek gevallen. Ik weet nu precies hoe ik mijn business wil inrichten en heb hier ook al een flink deel van staan. Door de stok achter de deur heb ik meerdere acties nu consequent gepland, zoals structureel goede content plaatsen in mijn besloten groep en op de socials en twee wekelijks een online live-meeting met potentiële klanten. Ik heb hieruit intussen ook al een klant gehaald. Dus nu pak ik door. Ik heb er veel zin in om nog verder te bouwen.

Miranda Siebel

Coach en Therapeut

Deze actie is geldig tot

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Altijd al willen samenwerken met We love communities?
Dit is je moment!

2-daagse training Converterende content maken voor social media 

Op 14 december maken we samen content voor de hele maand. Voor al je social media. Aan het eind van deze dag:
 • Weet je de do’s en don’ts van het schrijven van goed converterende content;
 • Heb je inzicht in wat wel en niet werkt voor jouw specifieke doelgroep;
 • Heb je content ideeën bedacht voor de hele maand, op basis van een bewezen succesvol format;
 • Kun je voortaan strategisch content maken die ook echt leads en klanten aantrekt;
 • Krijg je feedback op je content en breek je door ‘writerblocks’ en belemmerende overtuigingen heen, zodat je voortaan in minder tijd betere content maakt.

Op een centraal gelegen locatie tussen Weesp en Hilversum (in ’s Graveland). We werken met kleine groepen van maximaal 15 personen, zodat we iedere deelnemer de aandacht kunnen geven die je verdient.

(Nog 5 plekken beschikbaar, VOL = VOL)

€997,-     €247,-

In oktober 2023 woonde ik een Contentdag van Maartje bij en dat was heel inspirerend! Door de structuur en wijze van denken die Maartje je aandraagt wordt het schrijven van content voor je doelgroep ineens een heel stuk makkelijker, leuker en waardevoller. Waar ik eerst niet goed wist hoe te starten met meer zichtbaar worden met waardevolle content voor mijn potentiële klanten, voel ik nu heel helder hoe ik dit kan en wil doen. Daardoor ontstaat er een opbouw in content in de tijd die écht iets toevoegt en voor mij ook makkelijk én met plezier te realiseren is.

Daarnaast pusht Maartje je op een aangename manier om op die dag al een stevige basis voor een hele maand vooruit te leggen. Het was het meer dan waard en een echte aanrader om aan deel te nemen!

Corinne Kassels

Coach en trainer in Verbindend Leiderschap

Deze actie is geldig tot

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Altijd al willen samenwerken met We love communities?
Dit is je moment!

Mini training ChatGPT: hoe zet je de tool slim in?

Ontdek hoe je megasnel nieuwswaardige content maakt met ChatGPT, zonder jouw unieke stem te verliezen. Zodat je relevante content maakt, zichtbaarder bent en meer bereik creëert.

In deze training ontdek je:

 • Wat ChatGPT is en hoe het werkt;
 • Waarom deze tool revolutionair is;
 • Hoe je super snel relevante content maakt;
 • Welke promp goed werkt om razendsnel een bio te krijgen die jouw expertstatus onderstreept;
 • Hoe je zelf aan de slag kunt gaan en werken met ChatGPT om er relevante content uit te krijgen, zodat je on top of mind bent, zonder uren te doen over je blogs, nieuwsbrieven en social media posts.

€297,-     €47,-

Bedankt voor de training! Was al een beetje bekend met ChatGPT, maar zeker goed om weer in te duiken, er is zoveel mogelijk… Goede tip om een eigen schrijfstijl mee te geven ;-). Zeker een mooie tool ter inspiratie voor het snel schrijven van content! 

Jackie Berkhof

Oprichter, De Nieuwbouw Community

Deze actie is geldig tot

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Altijd al willen samenwerken met We love communities?
Dit is je moment!

Next Level Business Leaders

Ben jij klaar om exponentieel te groeien met je business?

Het Next Level Business Leaders groepsprogramma helpt jou als expert, coach of creatieve (kennis)ondernemer om de vanzelfsprekende nummer 1 te worden in je markt. Doordat je van ‘gewone expert’ naar marktleider gaat, krijg je continue meer klanten, meer omzet en maak je meer impact. Daardoor komen klanten en kansen vanzelf op je pad, zo verdien je goed geld en houd je tijd, geld en energie over voor de dingen die er het meest toe doen!

OMG dit programma is uniek in Nederland, niet eerder gedeeld en dit is precies wat ik zelf gedaan heb om mijn bedrijf en expertstatus als ‘Queen of Communities’ mega snel te laten groeien! Verwacht 10 livedagen met onderstaande thema’s:

 • Jouw missie, visie & strategie (18 januari 2024)
 • Brandstory: jouw unieke verhaal (15 februari 2024)
 • In de media komen (18 maart 2024)
 • On top of mind zijn via social media dankzij relevante content creatie (24 april 2024)
 • Strategisch samenwerken: blauwdruk voor online summits & inspiratiedagen (15 mei 2024)
 • Cash met communities: het activeren en converteren van je community dankzij het geven van challenges, inclusief een webinar maken (26 juni 2024)
 • Maak of optimaliseer jouw schaalbare aanbod: een online programma (24 juli 2024)
 • Automatisch verkopen met funnels (18 september 2024)
 • Verkopen aan je community d.m.v  webinars (16 oktober 2024)
 • Je product uitverkopen door ambassadeurs in te zetten inclusief mijn #1 bestseller strategie (21 november 2023)

Voor elke thema live-dag krijg je vooraf trainingsmateriaal. Zodat de livedagen ‘getting things done’ zijn en je aan het eind van de dag niet alleen een plan hebt, maar ook al een concrete uitwerking en planning voor de next steps. Verwacht na elke live-dag ook een implementatiecall, zodat je nooit met een vraag blijft zitten. Dus 10 coachcalls met Maartje Blijleven.

Kun je een dag niet? Geen probleem! Zelfs als je de helft van de dagen aanwezig bent, is het al mega waardevol! Dit gaat je doorbraak game-changer zijn. Daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot de slides & opdrachten van de livedagen, zodat je de stof op een later moment nog eens terug kunt kijken.

Let op! Dit is alleen voor ambitieuze ondernemers die (veel!) meer dan 2.500,- per maand omzetten, hun ideale doelgroep kennen, een aanbod hebben dat verkoopt en een following op social media. Heb je dat niet? Ga dan eerst voor de Online Business & Community Academy en stroom later in wanneer je er wel klaar voor bent.

€9997,-     €5997,-

Je kunt er ook voor kiezen om deel te nemen aan 1 specifieke livedag (inclusief 1 implementatiecall). Deze actie is tijdelijk en geldt alleen tijdens deze Black Friday deal.

1 livedag  €997,-     €777,-

Grootste organische bereik ooit

Met mijn Groeiversnellers Summit heb ik mijn grootste organische bereik ooit gehaald.

Karlijn Kwint

Hogere conversie

Ik ging van 2% naar 5% conversie in mijn challenges.

Hilde Radt

Hoge omzet

De omzet uit mijn eerst challenge was €25.000 meteen en €10.000 op een later tijdstip.

Mok Heijmerink

Janneke van Heugten over het 
Next Level Business Leaders jaarprogramma:

Black Friday Deals

Altijd al willen samenwerken met We love communities?
Dit is je moment!

1:1 VIP community strategie dag

Van €2495 voor €1995,-

Online Community & Business Academy LIVE

Van €5997 naar €2997,-

2-daagse training Converterende content maken voor social media

Van €997 naar €247,-

ChatGPT training: hoe zet je de tool slim in?

Van €299 naar €47,-

Next Level Business Leaders Programma

Van €9997 naar €5997,-

Deze actie is geldig tot

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)