Gratis 4-daagse challenge: Boost je Online Community!

Ontdek de makkelijkste manier om een groep fans te krijgen die niet kan wáchten om klant te worden, zonder uren aan extra werk.

  • Leer hoe jij moeiteloos nieuwe klanten aantrekt vanuit verbinding, dankzij je online community / Facebookgroep;
  • Voorkom dat je groep stilvalt en ontdek hoe je in weinig tijd wél ideale leden en klanten aantrekt;
  • Start, activeer en groei je online community al tijdens de challenge; 
  • Geschikt voor community-leiders (in spe) die hun online groep willen boosten met honderden fans en ideale klanten! 
  • Je hoeft geen Facebookgroep of andere online community te hebben om mee te doen. Van 8 t/m 11 november 2021. 
foto maartje

nullnullnullnullnull

Maartje Blijleven, de #1 Digital Community Expert voor ambitieuze ondernemers (a.k.a de Queen of communities), leert jou hoe je op de beste manier meer klanten krijgt, meer impact maakt en ontspannen zichtbaar wordt dankzij jouw online community. 

Schrijf je je eventjes in om je deelname te bevestigen?
Gratis Community Leaders Facebookgroep
Maartje Blijleven in de media

Opmerking: hoewel deze strategieën die ik deel tijdens deze challenge er voor veel van mijn klanten voor zorgen dat ze hun business kunnen laten groeien via een online community, is dit natuurlijk GEEN garantie. 


Het grootste gedeelte van de mensen die deze challenge volgt onderneemt naderhand geen actie en krijgt daarom geen resultaten. Ik zal delen wat werkt voor mij en voor onze klanten werkt die hiermee committed aan de slag gaan. De resultaten die jij hiermee zult bereiken zijn afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de bereidheid om hard te werken, je te commiteren en om bewezen strategieën te volgen.


Om een succesvolle online community te runnen is hard werken vereist. Wij geloven NIET in "get-rich-quick" programma's en dit is GEEN manier om slapend rijk te worden. Als je je hier niet in kunt vinden, reserveer dan GEEN plek voor deze challenge. 


Deze site is geen deel van de Facebook website of Facebook Inc. Eveneens is deze site NIET ondersteund door Facebook in welke manier dan ook. FACEBOOK is een handelsmerk van FACEBOOK, Inc.

arrow_drop_up arrow_drop_down