Gradient achtergrond

Ben jij een online community leader,

met een actieve community, die er meer uit wil halen? 

Je startte je groep vanuit passie. Je groep groeide en de interactie steeg. Je groep is lekker actief. Jij weet wat je doet. Misschien leerde je het in de Online Community Academy. 


Je hebt er klanten uit gehaald. Maar het is nog niet je grootste afzetkanaal... terwijl je weet dat hier de warmste leads zitten. Je bent daarom op zoek naar een bewezen groei en sales strategie voor jouw online community. 


Meer actie, een grotere groep en vooral: meer en continue sales.
Je wilt versnellen.

Zonder moeilijk gedoe.

Samen.

Pak die leiders rol!

Je bent je groep gestart vanuit passie en je ziet dat dat goed uitpakt. Je online community is actief, de leden posten zelf ook en je hebt al klanten binnengehaald. Maar....


 1. Je bent ambitieus en als je eerlijk bent: je weet dat het beter kan. Waar je nu staat is niet wat je had verwacht toen je begon;
 2. Jij wilt een imperium bouwen en het liefst nog dit jaar!
 3. Je klanten stromen niet in grote getale vanuit je groep binnen, terwijl ze wel aangeven dat ze de gratis content waardevol vinden;
 4. Of je hebt een betaalde community en die groeit niet snel genoeg;
 5. Je merkt dat jij vooral de kar trekt;
 6. Of je bent als leider niet direct zichtbaar en laat de leden elkaars vragen beantwoorden
 7. Kortom: je stopt er wel tijd in, maar er komt te weinig uit, je bent op zoek naar een bewezen manier om er meer uit te halen. Liefst op korte termijn.

Herken jij dit?

Je hebt een online community met meer dan 200 leden en je wilt snel groeien naar 1000+ leden of zelfs 10.000+ leden. Je leden zijn actief, zeker 80% post, comment of vindt berichten leuk. Dat gaat goed. Nu is het tijd voor de volgende stap: snel groeien en meer klanten uit je groep halen. Omzet draaien vanuit je groep. Cash met jouw community. Op een regelmatige basis en met een voorspelbaar resultaat.


Je ziet anderen succesvolle challenges en summits organiseren en wil dit ook voor jouw leden organiseren, maar…


 1. Waar moet je beginnen? Op welke manier zet je een challenge of een summit in? Wat deel je wel gratis en wat niet? Wanneer doe je je aanbod en nog belangrijker: hoe doe je dat op een sympathieke manier?
 2. Je wilt dat een challenge of summit waarde biedt aan jouw leden en geen salesfestijn wordt, terwijl je wel je tijd en energie wilt terugverdienen. 
 3. Je hebt wel eens een challenge of summit geprobeerd te organiseren maar het ging he-le-maal mis. Geen interactie. Geen 'wij' gevoel. Te weinig inschrijvingen en bijna niemand haalde het tot het eind, waardoor je nauwelijks omzet draaide. Je was enorm gestrest tijdens het hele proces en wilt dit niet nog eens ervaren.
 1. Ooit leerde je een challenge of een summit te organiseren bij een andere coach maar het voelde niet 'jij' en je leden voelden het ook niet. Je bent op zoek naar een community verdienmodel dat wel werkt. 

Resultaten uit de pilot groep

Hogere conversie
Ik ging van 2% naar 5% conversie in mijn challenges.


Hilde
Hilde Radt
Hoge omzet
De omzet uit mijn eerst challenge was €25.000 meteen en €10.000 op een later tijdstip.
Mok
Mok Heijmerink
Grootste organische bereik ooit
Met mijn Groeiversnellers Summit heb ik mijn grootste organische bereik ooit gehaald. 
Karlijn Kwint

Mijn grootste inzicht: een Challenge en een Summit in jouw online community werken als een
MEGA versneller.

Helemaal als je al een bestaande fan-base hebt.

Hoe zou het voor je zijn als je...  

 • Een leuke, maar vooral converterende, campagne kunt draaien binnen je groep. Een campagne die jou en jouw leden een win-win situatie oplevert. Zij leren veel van jou, jij doet jouw aanbod aan het eind en converteert hen makkelijker naar klant.

 • Mijn blauwdruk kunt gebruiken voor het geven van challenges en een summit in jouw groep. Inclusief het geven van een afsluitende webinar waarin je je aanbod doet. Een blauwdruk die mij tot nu toe 150+ klanten opleverde en 4.300 nieuwe leden tijdens één summit.

 • Jouw leden echt iets geeft waar zij blij van worden en ze de gelegenheid biedt om met elkaar in contact te komen. Zodat de groep nog actiever wordt en exponentieel groeit met ideale klanten en fans.

 • Een actieve, bloeiende online community leidt waar je veel waarde kunt geven en waar de leden dat ook echt waarderen en continu terugkomen. Waardoor je je producten en diensten moeiteloos verkoopt en veel klanten uit je online community haalt.

 • Nu kunt versnellen en binnen no-time een grote groep klanten binnenhaalt voor jouw product, programma of betaalde community.

Dit enthousiasme wil jij ook in jouw groep

Testimonial over Maartje Blijleven

null

null

Cash met Communities Next Level Jaarprogramma

Je komt in een jaarprogramma met andere topondernemers waarin je met jouw community een imperium gaat opzetten.
Je leert de precieze stappen om snel en efficiënt een succesvolle online summit en community challenge te organiseren met groepsgroei, een verhoogde interactie in je groep en ongekende omzetten als resultaat. 

Je leert de leiderschapsskills die nodig zijn om door te groeien en keer op keer cash uit jouw community te halen.


Jouw zichtbaarheid groeit maximaal, doordat je de blauwdruk en begeleiding krijgt om in 3 maanden tijd een succesvol online summit te organiseren, die door andere sprekers gepromoot wordt. Zelf kreeg ik 4.300 deelnemers op mijn eerste summit, met maar 100 euro advertentiebudget. En verdiende ik die maand 50.000 euro op een leuke manier.
  

Daarnaast leer je hoe je in 3 maanden tijd een succesvolle challenge in je community geeft. Zo ben je niet alleen mega zichtbaar, maar jouw community is je ook super dankbaar voor de waarde die je deelt EN jij genereert structureel inkomsten. Ik geef je de blauwdruk voor een succesvolle challenge en vertel je precies wat je welke week doet, zodat je met een minimale tijdsinvestering maximaal resultaat behaalt. Zelf heb ik met 6 challenges 150+ nieuwe klanten binnengehaald, met een omzet van meer dan €200.000,-. Ik deel in deze training precies hoe ik dat deed, zodat jij dat ook leert.

Tot slot werken we aan jouw skills als leider, zodat je jouw succes ook kan dragen. Met als resultaat dat jij maximale impact maakt, veel mensen helpt op een authentieke en sympathieke manier en tegelijkertijd een succesvolle business draait. Dit jaarprogramma is alleen geschikt voor jou als je minimaal 200 leden in je groep hebt waarvan 80% actief is, je je product al meerdere keren hebt verkocht en als je, bovenop de investering van dit jaarprogramma, advertentiebudget kunt vrijmaken.

Yes that's me! Ik doe heel graag mee

Wat is een challenge?

Een challenge is een campagne strategie die je in je online community laat plaatsvinden. 3 dagen lang geef je heel veel waarde in je groep door middel van lives die je op de vierde dag afsluit met een online Masterclass. In die Masterclass verkoop je jouw product. Een challenge is niet alleen bedoeld om je huidige groepsleden te activeren, het is ook bedoeld om nieuwe leden te werven.


In dit jaarprogramma ga ik je alles leren wat je moet weten en krijg je templates van emails en berichten die ik zelf heb gebruikt om met 6 challenges 150+ nieuwe klanten binnen te halen met een omzet van meer dan €200.000. Ik deel in deze training precies hoe ik dat deed, zodat jij dat ook leert.


Online Community Summit

Wat is een Summit?

Een summit is een andere campagne strategie die je in je online community laat plaatsvinden. Over 3 tot 5 dagen geef je elke dag meerdere interviews met experts vrij. Dit zijn experts die jouw doelgroep extra dingen leren of juist top ondernemers die vertellen over hun successen met datgene wat jij doet. Zo deel ik interviews met topondernemers die een online community inzetten om een grote groep potentiele klanten warm te maken voor hun producten. De mensen die jij interviewt delen de summit, met jouw hulp, ook in hun netwerk zodat jouw bereik exponentieel groeit naar +100.000 mensen.


Op de laatste dag sluit je af met een online Masterclass. In die Masterclass verkoop je jouw product. Een summit is niet alleen bedoeld om je huidige groepsleden te activeren, het is ook (juist!) bedoeld om nieuwe leden te werven.


In dit jaarprogramma ga ik je alles leren wat je moet weten en krijg je templates van emails en berichten die ik zelf heb gebruikt om met mijn eerste summit 4.300 nieuwe leden te werven en 50.000 euro omzet te genereren en ook in de 2e summit was mijn omzet meer dan 50.000 euro, maar dan met een kleiner aantal deelnemers. Wat dus betekent dat ik mijn ideale klant steeds beter weet aan te trekken. En dat kan jij ook! Want ik deel in deze training precies hoe ik dat deed, zodat jij dat ook leert.

Ik wilde graag mijn bereik vergroten en merkte dat dat met adverteren heel duur werd en weinig opleverde. Daarom zocht ik een andere manier om een grote groep leuke potentiële klanten te bereiken. Toen ik zag dat Maartje een training had voor het opzetten van een summit dacht ik meteen: dat moet ik doen.


De training was nog beter dan ik had gehoopt en verwacht. Maartje zorgt voor een heel volledig stappenplan, waardoor je precíes weet wat je te doen staat. Tegelijkertijd denkt ze persoonlijk met je mee hoe je er echt je eigen draai aan geeft zodat je geen kopie van haar eigen summit op de wereld zet.


Met mijn Groeiversneller Summit heb ik mijn grootste organische bereik ooit gehaald. Ik heb deze cijfers zelfs nooit met advertenties gehaald. Dit is het grootste project dat ik als ondernemer op poten heb gezet, en dankzij de samenwerking met Maartje heb ik dat vol vertrouwen en met resultaat gedaan. 

 

Ik zou anderen absoluut aanraden om met Maartje te werken. Maartje is ontzettend gul in het delen van kennis en informatie. Ze is erop gebrand om ervoor te zorgen dat haar klanten net zo succesvol worden als zij zelf.


Je merkt dat Maartje én jarenlang ervaring heeft én zich regelmatig laat bijscholen én continu in ontwikkeling is. Daarnaast is ze super betrokken. Je voelt tijdens de hele samenwerking haar enthousiasme, warmte en liefde. 


Ik raad iedereen die meer bereik wilt en daarvoor graag de kracht van community's en netwerken wil inzetten aan om met Maartje aan de slag te gaan!

Karlijn Kwint, Businesscoach voor strategische groei en persoonlijke ontwikkeling 
Tineke Zwart Testimonial Online Summit

Dit kun je verwachten van het
Cash met Communities Next Level Jaarprogramma

We werken een jaar lang samen in een kleine groep succesvolle community leaders. Daardoor kan ik jou optimale aandacht en begeleiding geven. Uit de pilot van dit jaarprogramma is gebleken dat je daardoor mega veel sneller gaat.
Samen gaan we in 3 maanden een online Summit organiseren voor jouw online community, zodat je je bereik aanzienlijk vergroot. Daarnaast gaan we samen een succesvolle challenge op te zetten, met aansluitende masterclass, zodat je in een korte tijd veel mensen enthousiast maakt, zodat je veel nieuwe klanten krijgt. Zo blijf je continu cash uit je community halen, op een sympathieke manier.


Stel al je vragen direct, zodat je meteen aan de slag kunt!

Dit jaarprogramma is inclusief al mijn tips en tricks, mijn missers en successen, templates en swipefiles van mails, promo materiaal, landing- en upsell pages van mijn eigen Online Community Summit, waar 4.300 mensen aan meededen, volledig organisch, zonder advertentiekosten en challenges waar ik meer dan €200.000 omzet mee heb gedraaid.

We Love Communities Strategie

Strategie

Je ontvangt mijn blauwdruk voor een mega-interactieve en goed converterende challenge, summit en masterclass.
We Love Communities rating

Succesvolle Challenge & Summit

Stop met zelf doen. Met de lessen die je krijgt, zijn jouw challenge en summit vanaf de eerste keer succesvol.
We Love Communities werkboeken

Werkboeken

Elke week krijg je een werkboek met opdrachten om jouw challenge en summit stap voor stap vorm te geven.
We Love Communities 8 weken

12 maanden begeleiding

12 maanden lang heb je mij tot je beschikking. Voldoende tijd om jouw summit en challenge te organiseren.
We Love Communities groepen

Kleine groep

De groep van het jaarprogramma is klein, zodat jij alle aandacht van mij gaat krijgen die je nodig hebt.
We Love Communities hotseat

Online Hotseat sessie

Elke 2 weken is er een online hotseat sessie om al je vragen te stellen, om er het maximale uit te halen
We Love Communities bergen

We starten najaar 2022

Dit najaar starten we direct met het organiseren van jouw challenge of summit. Zodat je exponentieel groeit en veel nieuwe klanten uit je groep haalt.
We Love Communities fouten

Leer van mijn fouten

Ik heb inmiddels 6 challenges gedraaid met 150+ klanten als resultaat. Ik weet precies wat werkt en wat niet en ga jou dat ook leren.
We Love Communities aftersales

Bewezen after-sales

Ik leer je ook hoe mijn bewezen after-sales traject er uit ziet. Maar liefst 30% van mijn klanten koopt in de after-sales omdat ik dat heel persoonlijk oppak. Ik laat je zien hoe ik dat doe. Onmisbaar voor jouw challenge en summit.
We Love Communities email

Email Templates

Je ontvangt templates voor alle emails die je gaat sturen tijdens en na de challenge en summit.
We Love Communities post

Berichten Templates

Je ontvangt templates voor berichten die je in je groep kunt plaatsen voor, tijdens en na de challenge en summit.
We Love Communities Masterclass

Masterclass Templates

Je ontvangt templates voor de Masterclass die je aansluitend gaat geven aan de deelnemers.

Voordat ik deze training ging doen, dacht ik weleens na over het geven van een challenge in mijn eigen community, maar ik liep altijd aan tegen het ‘hoe dan’. En ook zat ik met de vraag welk thema ik dan neer zou zetten en hoe ik de dagen zou opzetten.  


Van deze training leerde ik echt hóe ik een goede challenge neer kan zetten. Maartje is daar expert in en kan het je heel goed leren. Ze heeft heel veel kennis in huis, en haar lessen zijn heel goed gestructureerd en stap voor stap opgebouwd. Ze geeft je écht alle tools die zijzelf gebruikt, zodat jij ook een goede challenge neer kunt zetten. Doordat Maartje ook om de week een training heeft met de groep, helpt ze je echt eruit te halen wat in jezelf zit. 


Ik leerde van deze mastermind wat ik elke dag in mijn eigen challenge kon gaan vertellen. Ik kreeg de juiste handvatten en ingrediënten en ik leerde ook hoe ik het laagje/topje van de ijsberg kan delen in een challenge, zonder dat ik meteen alles weggeef.  


Twijfels had ik niet vooraf, want ik wist dat ik het van de beste ging leren 😉. Ik had haar vanaf begin af aan gevolgd in haar eigen community, daardoor wist ik dat zij een goed gestructureerde challenge neer kan zetten en dat wilde ik leren! 


Mijn eigen challenge bracht - ondanks dat ik maar 1 week reclame had gemaakt 17 deelnemers - waarvan er 3 klant werden: een super score, dankjewel Maartje, ik vind je de beste! 

Wendy Versluis van WensWebDesign.nl
Mok


"Ik wilde graag beter contact maken met mijn klant, dichtbij ze staan, als een soort plein waar je ze ontmoet. Meer dan dat ik alleen maar zend via mijn mails of via Instagram, maar echt interactie en verbinding creëren. En aangezien Maartje de Queen of Communities is, heb ik haar hulp ingeschakeld. Eerst voor het helpen opbouwen van mijn community, maar ook voor fase 2; het organiseren van een challenge.

Als ik eerlijk ben, ben ik een vrij lui mens. Ik houd ervan als alles gestructureerd voor mij voorgekauwd wordt en ik er zelf mijn eigen draai aan kan geven. Ik heb die basis nodig om te kunnen rusten en mijn kennis op basis daarvan de wereld in te kunnen brengen. Door die basis van Maartje is mijn challenge zo'n ongelofelijk groot succes geworden! Maar liefst 700 inschrijvingen. Ik doe dit al vijf jaar en ik heb nog nooit zoveel contact gehad met mijn klanten en potentiële klanten. Nog nooit zoveel interactie, zoveel gevoel van verbinding, zoveel enthousiasme, zoveel waardering voor mijn kennis, zoveel resultaat van mijn deelnemers. En dat allemaal meetbaar en zichtbaar. En het was een soort van feest op Ibiza! 

Mijn resultaat: €25.000 euro omzet. Dat was minder dan ik had gehoopt, maar dat kwam omdat mijn aanbod niet goed aansloot op de challenge. Volgende keer weet ik wat ik anders moet doen, mijn aanbod heb ik inmiddels aangepast. Nog steeds krijg ik mensen die dan een 1-op-1 met mij inplannen, die zeggen dat ze drie maanden geleden de challenge gedaan hebben en zo enthousiast zijn en zeggen dat als ze iets nodig hebben, dat ze weten dat ze bij mij moeten zijn. Daar heb ik ook nog zeker €10.000 euro omzet uitgehaald.

Ik raad iedereen met zeker aan om met Maartje samen te werken. Je wil het namelijk leren van iemand die het 100% in de vingers heeft. Daarnaast doorvoelt Maartje de verbinding die je met je klanten en potentiële klanten kunt maken door middel van communities. Je krijgt alles wat zij gebruikt om van haar challenge een succes te maken, en dat is onbetaalbaar."


Mok Heijmerink van Webbouwen aan de keukentafel
Hilde

"Challenges geven doe ik wel vaker, ik vind het namelijk een hele leuke manier om met potentiële klanten bezig te zijn. Er zijn vaak veel aanmeldingen, de deelnemers zijn heel erg enthousiast, maar het percentage dat daarvan daadwerkelijk klant wordt viel mij erg tegen. De conversie was zo'n 2 procent en ik had het gevoel dat daar meer uit te halen viel. En eigenlijk net toen ik besloot dat ik er eens serieus naar wilde gaan kijken, omdat ik normaal met een challenge eigenlijk maar wat doe, kwam ik bij het aanbod van Maartje terecht.


Omdat Maartje aangaf dat ze 5% conversie had en mij in de Mastermind een kijkje in de keuken zou geven hoe ze dat precies deed, was ik toch wel erg benieuwd hoe ze dat resultaat behaald. Mijn grootste leerpunt was om niet te veel te delen tijdens de challenge.


In eerdere challenges gaf ik teveel, waardoor potentiële klanten al zoveel waarde hadden gekregen van mij, waardoor ze niet meer kochten. Maartje gaf me een duidelijk inzicht in het gat tussen gratis weggeven tijdens een challenge en mijn betaalde aanbod. Daarnaast heeft Maartje me erg geholpen bij het activeren van mijn groep. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat mijn conversie is gestegen van 2 naar 5 procent!


Maartje is heel toegankelijk, ze denkt fijn met je mee en geeft je letterlijk een kijkje in de keuken bij haar challenges met uitleg waarom ze het zo doet. Kortom, super fijn deze Challenge Mastermind!"

Hilde Radt, financieel business coach

Hey, ik ben Maartje Blijleven

Maartje

Ja! Natuurlijk doe ik mee!Met meer dan 20 jaar online community ervaring bij grote merken, ben ik de aangewezen persoon om jou te helpen met jouw online community. 


In de afgelopen 2 jaar heb ik honderden ondernemers mogen helpen met het starten of boosten van hun communities. Dat doe ik door onder andere 4x per jaar een challenge te organiseren.


Nu komen klanten via de online community vanzelf bij mij en weten mensen mij te vinden als dé expert in mijn vakgebied. 


Dat gun ik jou ook, dat je in jouw branche dé expert bent waar mensen het eerst aan denken als ze een grote opdracht hebben en dat je zelfs vanuit je online community omzet draait met speciale acties en campagnes zoals een challenge, zodat je programma in no-time is uitverkocht. 


Ik weet zeker dat het voor jou ook mogelijk is om succesvol te zijn dankzij online communities. 


In het Cash met Communities Next Level jaarprogramma leer je 2 van de verdienmodellen toe te passen die mij al meer dan 200k omzet hebben opgeleverd na slechts 6 challenges en 1 summit. Je krijgt persoonlijke begeleiding in een kleine groep community leaders waar je wekelijks je vragen kunt stellen. We moedigen elkaar aan om de beste challenge en summit ooit te draaien.  


Zelf leerde ik de fijne kneepjes van het vak bij o.a. Endemol, RTL, KLM, Nationale Postcode Loterij, Heineken, Peugeot en Schiphol, maar ook van de vele gesprekken die ik voer met mijn 1:1 klanten en publiek na mijn (internationale) talks bij o.a. de Social Media Week, Digital Marketing World Forum en de Facebook Community Days die internationaal door Facebook zelf georganiseerd worden en waar ik meerdere keren sprak.

'Wauw, zelfs Facebook boekt me nu om op hun Facebook Community Day in o.a. Tel Aviv te spreken.'

Gratis Community Leaders Facebookgroep

null

Bekend van

Maartje Blijleven in de media

Cash met Communities Next Level Jaarprogramma

Een compleet en bewezen blauwdruk. Stap voor stap gaan we het samen doen. Jij, ik en andere community leaders.

Verrassend simpel, gestructureerd, heel praktisch én direct toe te passen, want binnenkort geef jij je eerste succesvolle challenge en summit. Kortom, alles wat je moet weten om Cash uit je Community te halen en next level te gaan.


Stel je droom niet langer uit en ga ervoor. Vandaag nog! Ga het gewoon doen. Of blijf je wachten totdat jouw ideale klant zich bij de community van je concurrent aansluit en daar fan en klant van wordt?


Let op: het Cash met Communities Next Level Jaarprogramma is alleen voor ambitieuze community leaders met een online community waar 200+ leden in zitten waarvan 80% actief is. Het is een pre als je de Online Community Academy hebt gevolgd. Je wilt groeien naar 1000+ leden en je hebt minimaal €500 beschikbaar voor advertenties.


Er is beperkt plek. Neem contact op voor de mogelijkheden via mail[at]welovecommunities.nl.

Dit exclusieve Jaarprogramma vraagt straks een investering van 1 x €9.997,- of 12 x €997,-. Voor de groep die nu start hebben we een tijdelijke actieprijs van 1 x €4.997,- of 12 x €497,-. 

Dit zit er allemaal in:


 • Mijn bewezen Cash met Challenges blauwprint. Ik leer je alles wat je moet weten om een succesvolle challenge te draaien;
 • Mijn bewezen Cash met Summits blauwprint. Ik leer je alles wat je moet weten om een succesvolle summit te draaien;
 • Hot seat sessies. 2-wekelijks zien we elkaar online en kun je al je vragen te stellen tijdens een hot seat sessie;
 • Wekelijkse accountability;
 • 2 x een 1-daagse intensive;
 • Cash met Communities Next Level Academy met:
  Email templates. Je ontvangt mijn emails die ik voor en na de challenge en summit verstuur, inclusief sales emails;
  Social media post templates. Ik laat je precies zien wat je post in je groep voor, tijdens en na de challenge en summit;
  Masterclass templates. Na elke challenge heb ik mijn masterclass verbetert en daar profiteer jij nu van. Je krijgt van mij de exacte slides van mijn masterclass die mij meer dan 150 sales heeft opgeleverd tijdens 6 challenges; 
  Organiseer je Online Summit Pro. Leer om het bereik van de sprekers slim in te zetten, zodat je organisch 100.000+ mensen bereikt;
 • Alle ins & outs van het plannen, organiseren en monetizen van een online summit;
 • Een aparte, speciaal voor dit jaarprogramma ingerichte online community met community leaders die geen beginner meer zijn, net als jij. Je zult hier geen beginnersvragen over facebookgroepen vinden, maar juist de echte vragen over het monitizen van je community;
 • Inclusief alle templates en swipefiles van mails, promo materiaal, landing en upsell pages van mijn eigen challenges en summits;
 • Een toffe groep gelijkgestemde ambitieuze community leaders die dit avontuur samen met jou aangaan;
 • En mij natuurlijk! Je hebt 12 maanden lang toegang tot en begeleiding van mij.
 • Bonus: inclusief opleiden van jouw assistent tot commerciële community manager t.w.v. 2.997 euro. Alleen die opleiding is de investering al meer dan waard, omdat je zo veel beter kunt uitbesteden en maximaal resultaat behaalt in zo min mogelijk tijd! Ik weet namelijk dat je druk bent en je in je vrije tijd ook echt graag vrij bent.


We Love Communities Cash met Communities* Alle bedragen zijn exclusief BTW, bij het betalen zie je de prijs inclusief BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van We love communities en tevens kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de annuleringsvoorwaarden zoals op deze pagina vermeld.

Acadamy gallerij

Natuurlijk kun je het ook alleen doen...

Je weet nu wat er mogelijk is. Maar hoe ga je ervoor zorgen dat het top of mind blijft? Hoe ga je dit in je business implementeren voor structureel betere resultaten? Je kunt natuurlijk zelf uitzoeken hoe je de verschillende stappen verder invult. Je kunt veel webinars volgen, boeken lezen, kijken hoe anderen het doen en het wiel zelf uitvinden. Maar dat kost tijd, veel tijd! En de kans is groot dat het mislukt.


Eerlijk: ik zie dat veel ondernemers worstelen met hoe ze dit zelf voor elkaar krijgen. Dat ze de ene na de andere campagne in hun groep lanceren, maar dat het elke keer dood valt. Laat staan dat ze er klanten uithalen.  Ze trekken zelf de kar en er gebeurt verder niets! Ze hebben geen goed plan of ze beginnen enthousiast totdat andere werkzaamheden prioriteit krijgen. Hun community levert nooit nieuwe klanten op. En dat is zonde, want zo krijg je niet de aandacht, klanten en expertstatus die je verdient!


Als je je aanmeldt voor het Cash met Communities Next Level Jaarprogramma, hoef je het wiel niet zelf uit te vinden en neem ik je stap voor stap mee in één van de verdienmodellen voor online communities. Zodat jij in 12 maanden zelf kunt ervaren hoe tof het is om Cash uit je Community te halen. 


Maar let op: Er is maar plek voor een kleine groep ondernemers, daarna vervalt dit aanbod.

Dus waar wacht je nog op? Als je er nu vanuit gaat dat een gemiddelde klant een waarde vertegenwoordigd van 500 euro. Dan heb je dit programma met slechts 10 nieuwe klanten al terugverdiend! 10 nieuwe klanten! Terwijl ik er meer dan 300 heb verwelkomd met deze bewezen strategiën. Meedoen is een no-brainer, schrijf je nu in!
maartje laptop

Je kunt zonder risico starten: een garantie van 21 dagen!

Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van deze online training. En daarom geef ik garantie. Als je na de 3e week niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van deze training, dan krijg je van mij je geld retour minus € 150,- exclusief BTW administratiekosten. De voorwaarden zijn dat je aanspraak maakt op de garantie vóór de start van week 4 en dat je aanwezig was bij de eerste 2 hot seat sessies, de vragen, opdrachten en werkboeken uit week 1 en 2  ingevuld aan ons terug stuurt.  Ook ben je actief lid geweest van de community voor community lovers die bij het programma hoort. Annulering kan alleen schriftelijk per email (mail@welovecommunities.nl) met een duidelijke omschrijving waarom het Cash met Communities Next Level Jaarprogramma niet aan de kwaliteitseisen voldoet die je eraan gesteld hebt. Recht op annulering geldt niet als de onderwerpen cq. inhoud van de modules zoals omschreven niet aansluit op persoonlijke behoeften aangezien je dat vóór aanschaf van het programma al kan beoordelen. Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren per ommegaande je geld retour.

Waarom zou je nou écht bij dit jaarprogramma moeten zijn? Wat is het resultaat van die 12 maanden?

 • Je online community levert geld op. Jij leert hoe je meerdere keren per jaar een challenge en 1 of 2x per jaar een summit organiseert die resulteert in sales. Je weet precies welke content je deelt voor, tijdens en na de challenge en summit, in je groep en via email.  Met de juiste strategie en een gestructureerd plan, trek je nieuwe klanten aan en breng je meer continuïteit in je business.

 • Je zet alleen díe stappen die bewezen succesvol zijn. Doordat je een gestructureerd stappenplan volgt, heb je snel resultaat en ben je niet onnodig veel tijd kwijt met zelf het wiel opnieuw uitvinden door het lezen van boeken, volgen van webinars, bekijken van YouTube filmpjes, lezen van blogs, etcetera. Tijd die je ook had kunnen besteden aan het binnenhalen van nieuwe klanten. Daardoor loop je geen omzet mis. Sterker nog: je haalt meer omzet binnen.

 • Je weet hoe je jouw tribe activeert die vervolgens ook nog eens bijna niet kan wachten om van je te kopen. Dat is waar het om gaat. Als ondernemer heb je een fijne, leuke en veilige club van gelijkgestemden om je heen verzameld waar je schaamteloos jezelf kunt zijn. Waar mensen voelen dat ze niet raar of gek zijn, maar zich als onderdeel van de groep juist thuis voelen en er graag zijn. Een groep waar de leden als win kennis, inspiratie, tips, tricks, ervaringen en verhalen met elkaar delen. Een challenge en summit versterken dat gevoel en activeren je leden nog meer om die interactie aan te gaan. Waar jij uiteindelijk als win hebt dat die mensen ook nog eens een keer graag met je samenwerken. Waarbij ze niet kunnen wachten om iets van jou te kopen omdat ze zo’n fan van je zijn, omdat je de gun-factor hebt.

 • Doordat je je ideale klant goed leert kennen tijdens de challenge en summit, bijvoorbeeld door de opdrachten die ze bij je inleveren, heb je mega focus op die ideale klant. Daardoor kom je met een veel beter en passend productaanbod waar je ideale klant ook écht op zit te wachten en daardoor verkoop je meer. Omdat je de taal van je ideale klant leert spreken, heeft het ook een positief effect op je marketing en sales. Daardoor verkoop je niet alleen beter en meer via de challenge, maar ook via andere marketing communicatiekanalen. 

 • Je leert hoe je je groep exponentieel kan laten groeien. We gaan aan de slag met advertenties die voor een nieuwe instroom van leden zorgt, wees voorbereid op een paar honderd leden extra per challenge.

Veelgestelde vragen over het Next Level Jaarprogramma Cash met communities
Hoeveel tijd ben ik gemiddeld per week bezig met deze training?

Het is een crash-course voor het maken en implementeren van een campagne die cash maakt. Meerdere keren per jaar. Daar heb je vast tijd voor over ;-).


Hou rekening met 1,5 uur per week voor de hotseat sessie en 2 a 3 uur voor het uitvoeren van de opdrachten. Tijdens een summit of challenge heb je aanzienlijk meer tijd nodig, maar dat levert dan ook meteen cash met communities op. Daarnaast leer ik je ook welk deel je kunt uitbesteden, zodat je echt alleen maar zelf doet wat nodig is om je expert positie te claimen.

Hoe lang duurt deze training?

De training duurt 12 maanden, omdat je de tijd wil hebben om het geleerde in de praktijk te brengen. Maar ook om de stappen te herhalen. Hoe vaker je iets doet, des te makkelijker het gaat. Leren, optimaliseren en implementeren is een belangrijk onderdeel van dit jaarprogramma. Om je goed te begeleiden bij dit proces, hebben we gekozen voor een jaar. Zo kun je echt impact maken!

Blijft de training van mij na afloop?

Nee, de training is ons eigendom. Jij kunt de lessen volgen voor de duur van deze training. Daarna kun je als je wilt verlengen om toegang te behouden. Je kunt dan nog overal bij en ook nog deelnemen aan de coach calls.

Kan ik altijd bij mijn online training?

Nadat je hebt betaald kun je in de online leeromgeving. Je hebt 12 maanden toegang tot al het lesmateriaal en de online begeleiding. Tijdens de training kun je 24/7 inloggen en aan de slag. Na 12 maanden vervalt de toegang.

Wat als ik niet actief kan meedoen in de genoemde periode?

Dan is het beter dat je niet meedoet. We gaan het samen doen. We helpen elkaar en we moedigen elkaar aan. Je leert ook het beste van de vragen en voorbeelden van anderen, daarom is er zoveel mogelijk live bij zijn belangrijk. Juist de kleine groep van gelijkgestemde ondernemers is een belangrijk onderdeel van jouw succes.

Krijg ik ook live begeleiding van Maartje Blijleven of bestaat deze training alleen uit zelfstudie? 

Je kunt deze training helemaal zelfstandig doorlopen maar wij zijn ervan overtuigd dat er veel meer uit te halen valt als je actief deelneemt aan de live momenten en actief bent in de besloten community. De live momenten bestaan uit: 1x per 14 dagen een coach call via Zoom. Maartje doet veel van deze live coaching zelf. Haar eigen community manager, die volledig door Maartje is opgeleid, neemt een deel van de coach calls voor haar rekening. 

Houden jullie in de gaten of ik nog bezig ben met de training? 

Wij kunnen in ons systeem zien welke lessen jij hebt gedaan en we merken het natuurlijk wanneer je wel of niet bij de coach calls of online live sessies aanwezig bent. Wij sturen regelmatig berichtjes naar klanten die we hebben gemist bij een call, omdat we er samen met jou voor gaan en willen dat je dit succesvol afrondt. We verwachten echter wel eigen verantwoordelijkheid, dus dat jij de lessen uit jezelf volgt. Zeker van jou als ervaren ondernemer. We zitten ten slotte niet meer op de basisschool waar de juf je handje vasthoudt, toch? Jij bent zelf verantwoordelijk voor de juiste inzet en het doen van de opdrachten. Wij helpen je graag met de begeleiding, kennis en het beantwoorden van jouw vragen.

Ik heb nog geen community (of 200+ leden), kan ik ook meedoen?

Nee, deze MasterMind is met gelijkwaardige community leaders, alle deelnemers hebben meer dan 200 leden, vaak zelfs meer dan 1.000+ leden, dat is ook het beste uitgangspunt voor een succesvolle challenge. Daarnaast heb je al iets van een netwerk nodig om een summit te organiseren. Als je nog niet zover bent, volg dan de lessen uit de Online Community Academy over groeien, net zolang tot je daar wel bent.

Moet ik technische kennis hebben?

Voor deze training heb je geen specifieke voorkennis nodig, het is handig als je de Online Community Academy hebt gevolgd, maar het is geen must. Met de juiste positieve instelling en focus, gecombineerd met mijn jarenlange ervaring en jouw kennis van jouw business, kun je super succesvol worden met jouw online community. 


Het is wel fijn als je het platform waar jouw online community op draait goed kent.

Doen jullie mee aan het STAP budget?

Ja, wij zijn opgenomen in het scholingsregister van STAP. Het STAP budget is echter niet voor iedereen beschikbaar. Klik hier om op de website van het UWV te zien of je daarvoor in aanmerking komt. Deze training komt in aanmerking voor het STAP budget, omdat je hier leert hoe je je eigen achterban en netwerk kunt activeren, dankzij community building. Zo kom je eerder aan klanten / werk. 

Hebben jullie een gedragscode waaraan jullie je houden? 

Ja, wij hebben het NRTO keurmerk en houden ons aan hun gedragscode. Klik hier om deze code te zien. 

Kan ik mijn feedback ergens kwijt?

Jazeker! Wij vinden feedback van onze klanten zeer waardevol. Daarom vragen we iedereen om aan het einde van de training een evaluatieformulier in te vullen, waarop je al je feedback kwijt kunt. Daarnaast hebben we natuurlijk intensief contact in de besloten community bij de training en tijdens de coach calls, dus je hoeft nooit lang met een vraag of onzekerheid rond te blijven lopen. En ook niet met een compliment trouwens 😊

Hoe gaan jullie om met klachten?

Wij horen het graag wanneer je niet tevreden bent, dan kunnen we samen kijken hoe we dit kunnen oplossen. Heb je toch een klacht? Dan hanteren we deze klachtenprocedure.

Moet ik naast de training nog meer lesmateriaal aanschaffen?

Nee hoor, als je je inschrijft krijg je al het lesmateriaal dat je nodig hebt van ons. Je hoeft dus niets extra's aan te schaffen.

Kan ik mijn geld terug krijgen als ik me bedenk nadat ik de training heb aangekocht? 

Dergelijke zaken hebben wij allemaal geregeld in onze algemene voorwaarden. Die vind je hier.

Wat als ik een vraag heb tijdens de zelfstudie? 

Super! Wij denken graag met je mee en beantwoorden graag je vragen. Daarvoor hoef je niet te wachten tot de volgende coach call. je kunt namelijk 24/7 in onze community je vraag stellen. Dat is ook leerzaam voor andere deelnemers. Wij zijn elke werkdag in de community aanwezig en zullen dan je vraag beantwoorden. 

Wat als ik een technisch probleem heb? 

Dan kun je altijd via mail onze hulp in roepen, zodat we even kunnen kijken wat er aan de hand is en eventueel een helpdesk kunnen inschakelen. Je kunt dit doen via mail@welovecommunities.nl . We checken onze mail elke werkdag en afhankelijk van de urgentie beantwoorden we binnen maximaal 2 werkdagen je mail.

Waar bevindt zich de online leeromgeving? 

Wij werken met Huddle. Nadat je je hebt aangemeld en betaald, ontvang je je inlog gegevens. Je kunt Huddle zowel op de desktop gebruiken als via een app op je telefoon. Binnen deze Huddle omgeving bevindt zich ook onze community waar je op elk moment van de dag je vragen kunt stellen of iets kunt delen.

Waar vind ik jullie algemene voorwaarden? 

Die vind je hier.

Vervalt er wel eens een coach call?

In principe gaan onze geplande calls altijd door. Zowel Maartje Blijleven als haar community manager kunnen deze calls leiden. Natuurlijk kan er wel eens sprake zijn van overmacht. In dat geval halen we de coach call in op een ander moment.

Ik heb een andere vraag, en nu?

Heb je een andere vraag over het Cash met Communities Next Level jaarprogramma? Mail ons gerust even, we antwoorden op werkdagen meestal binnen 24 uur. Je kunt ons mailen via mail@welovecommunities.nl. Leuk om van je te horen!

De waarde van het Cash met Communities Next Level Jaarprogramma is onbetaalbaar. Binnen een week (jouw challenge week) heb je je investering ruim terug verdiend. Ik deel de exacte kennis die mij meer dan 300.000 euro heeft opgebracht.

Het vraagt slechts een investering van € 4.997,- of 12 x € 497,- om cash uit jouw community te halen.


Wat gaat het je kosten als je het in je eentje blijft doen???


Je kunt meedoen als je een community hebt van minimaal 200 leden die 80% actief is. Je hebt de ambitie om naar 1000+ leden te groeien. 


Wees er snel bij, er is beperkt plek.

Maartje* Alle bedragen zijn exclusief BTW, bij het betalen zie je de prijs inclusief BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van We love communities en tevens kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de annuleringsvoorwaarden zoals op deze pagina vermeld.

We Love Communities Cash met Communities

Gradient achtergrond

Ja, ik reserveer NU mijn plek in het Cash met Communities Next Level Jaarprogramma