Wil je succesvol zijn dankzij Clubhouse? Dan heb ik een eenmalig aanbod voor je!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Speciaal voor ambitieuze ondernemers die meer uit Clubhouse willen halen, heb ik een E-book geschreven: 'Succes dankzij Clubhouse.' 

Succes dankzij Clubhouse
  • Host je eerste Clubhouse room vol zelfvertrouwen;
  • Inclusief Moderator checklist, zodat je niets vergeet;
  • Inclusief do’s en don’ts
  • Slimme hack, waardoor je gegarandeerd luisteraars hebt;
  • Tips om je Clubhouse community snel te laten groeien;
  • Meer leads en klanten, dankzij Clubhouse.

    Nu als eenmalig aanbod van € 17,- voor € 7,- (ex btw). 

Ervaringen van anderen over 'Succes dankzij Clubhouse'

‘Altijd weer weet Maartje het voor elkaar te krijgen om 2 dingen te combineren: het delen van ongelofelijk veel waarde én dat op een super simpele manier te doen dat iedereen het snapt, ook al ben je geen technisch wonder (zoals ik ;) Ik had wel gelezen over Clubhouse, maar ik vreesde vooral dat het weer een zoveelste 'to do' erbij zou zijn.


Dankzij het lezen van dit ebook en het ook daadwerkelijk gaan toepassen op Clubhouse heb ik echt super veel tijd bespaard, want Maartje legt gewoon stap voor stap uit hoe je op een bij jou passende manier Clubhouse inzet, bijvoorbeeld door je echt aan de hand te nemen hoe je nu een Clubhouse room efficiënt kunt leiden.


Thanks Maartje voor weer het neerzetten van zo'n waardevol en vooral super praktisch ebook, waarmee ik inmiddels meer dan 10x een heel toffe room heb georganiseerd met gasten die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Aanrader voor iedere ondernemer die ook wil knallen op Clubhouse zonder je focus te verliezen!
Miriam
Mirjam Hegger, podcast expert voor ondernemers
Mijn grootste pijn en angst was dat ik na 2 weken op CH het idee had dat er veel te veel bij komt kijken en dat het mij dus veel meer energie zou gaan kosten.


Dankzij jouw tips in het ebook merk ik dat dit mijn eigen overtuiging is en dat je er echt niet 24/7 mee bezig hoeft te zijn. Het grootste leermoment voor mij was dat ik ook hier weer via Clubhouse potentiële klanten naar mijn fb community kan trekken om daar verder te bouwen aan de know-like-trust-buy fases en de verbinding kan maken. Ik denk dat ik hier heeeel veel winst uit kan halen en ga dit dus ook zeker inzetten.


Ik ben super blij dat ik jou ben tegen gekomen en uiteindelijk de stap heb genomen om de trainingen bij jou te gaan volgen! Heb al zoveel meer van je mogen leren en zie ook echt hoe gepassioneerd jij bent om anderen echt te willen helpen groeien . Super bedankt dat ik als een van de eerste jouw ebook over Clubhouse mocht lezen. Ik heb er veel meer zelfvertrouwen door gekregen nu echt met Clubhouse aan de slag te gaan!
Lot van Santen
Lot van Santen, e-Power+ 

Ik heb mijn eerste room afgelopen week gehost maar had niet echt een strategie. Ik wist niet zo goed wat ik aan moest met Clubhouse en hoe. Dit E-book geeft mij handvaten om met een plan Clubhouse te gaan bestormen. Iets meer nadenken ipv gewoon maar doen! Wat ik eruit meeneem is dat het echt te doen is om impact te maken via Clubhouse....ook voor mij!


Ik raad anderen aan om met Maartje te gaan werken omdat ze zaken versimpeld en op zo een manier uitlegt, dat iedereen het kan. Omdat ze werkelijk een bijdrage wilt leveren, meedenkt met haar klanten en zo het verschil maakt. En omdat ze leuk is!

Rosita Mo-Ajok
Rosita Mo-Ajok - Guide & owner Show me your city today

Maartje Blijleven is bekend van

Bekend van
Gradient achtergrond

Succes dankzij Clubhouse: eenmalig aanbod

Uit onderzoek blijkt dat snelle beslissers succesvoller zijn. Daarom bied ik je hier eenmalig het E-book 'Succes dankzij Clubhouse' aan van 17 voor 7 euro ex btw. Als je tenminste meteen beslist :-)

Maartje acadamy

Astrid Spruit

'Wauw Maartje bizar veel waardevolle tips weer!! Ik heb nu meer ideeën wat te doen met een room. Effectief en vet veel goede tips. Bedankt!!'

Astrid Spruit, Positieve kijk