Maak in 1 dag converterende content voor al je social media kanalen! Zodat je organisch de leukste klanten aantrekt, zonder dat het je veel tijd, geld en energie kost.

Dagopleiding Converterende content maken voor social media,

ter waarde van 997,- inclusief btw.


null

Op deze dag maken we samen content voor de hele maand. Voor al je social media. 

Aan het eind van deze dag:

 • Weet je de do's en don'ts van het schrijven van goed converterende content;
 • Heb je inzicht in wat wel en niet werkt voor jouw specifieke doelgroep; 
 • Heb je content ideeën bedacht voor de hele maand, op basis van een bewezen succesvol format;

 • Kun je voortaan strategisch content maken die ook echt leads en klanten aantrekt; 

 • Krijg je feedback op je content en breek je door 'writerblocks' en belemmerende overtuigingen heen, zodat je voortaan in minder tijd betere content maakt.

Praktische informatie:
 • Dus je gaat echt aan de slag en kunt live vragen stellen en feedback krijgen op jouw content. Op een centraal gelegen locatie tussen Weesp en Hilversum (in 's Graveland) met gratis parkeergelegenheid.
 • We werken met kleine groepen van maximaal 20 personen, zodat we iedere deelnemer de aandacht kunnen geven die je verdient.
 • Binnen enkele weken na je STAP-aanvraag (1 september), hoor je van het UWV of jouw aanvraag is goedgekeurd. Na goedkeuring nemen wij contact met je op voor het plannen van de opleidingsdata. Hiervoor sturen wij een Datumprikker. De opleiding kan worden gevolgd in de periode oktober t/m januari 2022.


Kom jij bij ons op locatie converterende content schrijven?

Trainer Maartje Blijleven is bekend van:

Bekend van

Ervaringen van anderen

'De uitdaging waar ik bij Maartje mee kwam was dat ik graag wat meer houvast wilde over hoe we onszelf online goed kunnen presenteren - en dan vooral op social media gebied. Maar dan wel zonder dat het klanten gaat irriteren. Dus hoe blijf je ze prikkelen? En hoe blijven ze dan ook graag met jou zaken doen? Het was een hele succesvolle dag. Ik heb zeker antwoord gekregen op deze vraag, maar ook nog meer. 


Het heeft me ontzettend veel gebracht. Het meest waardevolle resultaat vind ik dat ik aan het eind van de dag echt het gevoel had dat we hier ook concreet mee aan de slag kunnen. Het hele team had dat gevoel. Dat je echt het gevoel hebt van: 'oh leuk we gaan iets nieuws doen. We gaan iets doen wat ons allemaal energie geeft en waar we in geloven en waar we resultaat mee gaan halen!' 


Als je overweegt om met Maartje te gaan werken dan zou ik zeggen: zeker doen want je hebt er echt iets aan! Je bent echt concreet bezig met jouw bedrijf. Ze doorgrondt en doorziet tijdens het voorstelrondje al wat iedereen doet en wat zijn positie is, maar ook door iedereen eventjes aan het woord te laten over wat ze van de dag verwachten. Daar gaat ze ook meteen mee aan de slag. 


En wat iedereen van de dag had verwacht, was uiteindelijk aan het eind van de dag boven verwachting ingevuld. We gingen naar huis met een goede, duidelijke strategie en tools waar je meteen mee aan de slag kan gaan.'

Liesbeth  Bakels, managing director 
Moeder Anne Casting 

Tineke Zwart Testimonial Online Summit

null

'Ik wil Maartje echt aanbevelen. Ze zorgt ervoor dat je over alles van A tot Z gewoon goed nadenkt. In principe heb je zelf de antwoorden wel, maar je bent er niet zo bewust mee bezig. In mijn eentje had ik dit niet kunnen doen, terwijl ik hier op de afdeling als een van de meest creatieve wordt gezien. Maar je merkt toch wel dat als je het samen met iemand doet, en vooral dan met iemand die veel ervaring en kennis heeft, dat je gewoon tot een veel beter plan komt.'

Marloes van Poele, Senior Marketing
Consultant, Deloitte

Gradient achtergrond

Doe mee met Converterende content maken voor social media - Dagtraining

Maartje over stappenplan

Veelgestelde vragen:

 • Doen jullie mee aan het STAP budget? Ja, wij zijn opgenomen in het scholingsregister van STAP. Het STAP budget is echter niet voor iedereen beschikbaar. Kijk op de website van het UWV te zien of je daarvoor in aanmerking komt. Deze training komt in aanmerking voor het STAP budget, omdat je hier leert hoe je met de juiste strategie en tools je eigen achterban en netwerk kunt activeren, dankzij community building en converterende content. Zo kom je eerder aan klanten / werk. 

 • Kan ik deze STAP subsidie krijgen? 

  JA, grote kans dat dit kan! Dit zijn namelijk de eisen:

  • Je werkt, onderneemt of bent op zoek naar werk
  • Je woont in Nederland
  • Je bent 18 jaar of ouder
  • Je hebt het afgelopen jaar nog geen STAP voor een andere opleiding aangevraagd.
 • Wat is de investering? Normaal gesproken is de investering voor deze dag inclusief lunch 997,- inclusief btw. Dankzij de STAP-subsidie kun je nu GRATIS meedoen.

 • Kan ik wel content maken voor de hele maand, in maar 1 dag? Ja, we werken volgens een vast en bewezen format. Maartje Blijleven heeft 20+ jaar ervaring en denkt ook met je mee. Om iedere deelnemer voldoende tijd en aandacht te geven bestaat de groep uit maximaal 20 deelnemers.

 • Wanneer vindt deze dagopleiding plaats? Binnen enkele weken na je STAP-aanvraag (1 september), hoor je van het UWV of jouw aanvraag is goedgekeurd. Na goedkeuring nemen wij contact met je op voor het plannen van de opleidingsdata. Hiervoor sturen wij een Datumprikker. De opleiding kan worden gevolgd in de periode oktober 2022 t/m januari 2023. 

 • Waar volg ik de opleiding? We geven deze opleiding fysiek op onze trainingslocatie in 's-Graveland (vlakbij Hilversum en parkeren is gratis).

 • Zit ik ergens aan vast als ik mezelf inschrijf? Als jij jezelf inschrijft voor de opleiding op deze pagina zit je nergens aan vast. We geven je namelijk de garantie dat je alleen hoeft deel te nemen als je op 1 september daadwerkelijk de STAP-subsidie krijgt toegewezen. En uiteraard gaan we je daarbij helpen. We leveren alle gegevens aan en zorgen ervoor dat jij alleen nog maar de inschrijving hoeft te bevestigen. 

 • Wat zijn de kleine lettertjes? We hebben voor je gezocht en kunnen met zekerheid zeggen dat er geen addertje onder het gras zit. We love communities is namelijk erkend NRTO opleider en daarom kunnen we jou gebruik laten maken van de subsidie. Je kunt dus volledig kosteloos deze dagopleiding volgen!

 • Hebben jullie een gedragscode waaraan jullie je houden? Ja, wij hebben het NRTO keurmerk en houden ons aan hun gedragscode. Klik hier om deze code te zien. 

 • Kan ik mijn feedback ergens kwijt? Jazeker! Wij vinden feedback van onze klanten zeer waardevol. Daarom vragen we iedereen om aan het einde van de training een evaluatieformulier in te vullen, waarop je al je feedback kwijt kunt. Daarnaast hebben we natuurlijk intensief contact in de besloten community bij de training en tijdens de coach calls, dus je hoeft nooit lang met een vraag of onzekerheid rond te blijven lopen. En ook niet met een compliment trouwens 😊

 • Hoe gaan jullie om met klachten? Wij horen het graag wanneer je niet tevreden bent, dan kunnen we samen kijken hoe we dit kunnen oplossen. Heb je toch een klacht? Dan hanteren we deze klachtenprocedure.

 • Moet ik naast de training nog meer lesmateriaal aanschaffen? Nee hoor, als je je inschrijft krijg je al het lesmateriaal dat je nodig hebt van ons. Je hoeft dus niets extra's aan te schaffen.

 • Kan ik mijn geld terug krijgen als ik me bedenk nadat ik de training heb aangekocht? Dergelijke zaken hebben wij allemaal geregeld in onze algemene voorwaarden. Die vind je hier.

 • Waar vind ik jullie algemene voorwaarden?  Die vind je hier.

 • Hoeveel moet ik in mijn agenda vrij maken voor deze training? Houd rekening met 1 uur voorbereiding en 7 uur op de dag zelf. Na de dagopleiding zullen we je ook persoonlijk bellen om te kijken of je achteraf nog vragen hebt.

Gradient achtergrond

Doe mee met Converterende content maken voor social media - Dagtraining

vip dag