Gradient achtergrond

Opleiding Converterende content maken voor social media

Wil je je social media zichtbaarheid verbeteren en volgers omzetten in loyale klanten? Op een sympathieke manier? Doe mee met onze 2-daagse content opleiding om je social media marketing naar een hoger niveau te tillen.


Dag 1 is thuis studie, dag 2 kom je bij ons op kantoor in 's Graveland (vlakbij Hilversum). Maak in 1 dag converterende content voor al je social media kanalen! Zodat je organisch de leukste klanten aantrekt, zonder dat het je veel tijd, geld en energie kost. Nu tijdelijk gratis te volgen dankzij 1.000 euro STAP-subsidie*.


LET OP: Mededeling vanuit het UWV:

Omdat het STAP-budget vanaf 2024 wordt beëindigd, wordt onderzocht of er andere manieren zijn om het leren en ontwikkelen te blijven stimuleren. 

Het is nog onduidelijk of en welke gevolgen dit heeft voor de geplande aanvraagperiodes van 2023. Wij begrijpen dat dit onzekerheid met zich meebrengt en werken er hard aan u zo spoedig mogelijk te kunnen informeren.
Zodra er nieuws is over de komende aanvraagperiodes in 2023, vindt u dit op de website van het UWV.


Normaal 997,-, nu gratis dankzij de STAP-subsidie, hoe werkt dat?

Met het STAP-budget kun je ieder kalenderjaar maximaal €1.000 aan subsidie gebruiken voor een opleiding. Daarmee kun je kosteloos onze dagtraining bij ons in 's-Graveland (vlakbij Hilversum) volgen, of een flinke korting krijgen op onze online groepstrainingen. Schrijf jezelf in en ontvang van ons alle gegevens om op 3 juli om 10.00 uur de STAP-subsidie aan te vragen.


Maartje Blijleven, de #1 Digital Community & Content Expert, leert haar studenten hoe je op de beste manier een community leidt, converterende content schrijft en online sales kansen ziet. Skills die van onschatbare waarde zijn en hard nodig zijn in deze snel veranderende (digitale) wereld. De subsidie heet STAP, wat staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie. Je kunt nu STAP-subsidie aanvragen voor deze training. Kijk onderaan deze pagina bij veelgestelde vragen of je in aanmerking komt.


null

 

Eerst doe je een dag zelfstudie en maak je opdrachten om je goed voor te bereiden. Daarna kom je bij We love communities op kantoor. Daar maken we samen content voor de hele maand. Voor al je social media. 

Aan het eind van deze dag:

 • Weet je de do's en don'ts van het schrijven van goed converterende content;
 • Heb je inzicht in wat wel en niet werkt voor jouw specifieke doelgroep; 
 • Heb je content ideeën bedacht voor de hele maand, op basis van een bewezen succesvol format;

 • Kun je voortaan strategisch content maken die ook echt leads en klanten aantrekt; 

 • Krijg je feedback op je content en breek je door 'writerblocks' en belemmerende overtuigingen heen, zodat je voortaan in minder tijd betere content maakt;

 • Heb je een skill ontwikkeld die de rest van je carrière van pas komt.

Praktische informatie:
 • Dus je gaat echt aan de slag en kunt live vragen stellen en feedback krijgen op jouw content. Op een centraal gelegen locatie tussen Weesp en Hilversum (in 's Graveland) met gratis parkeergelegenheid.
 • We werken met kleine groepen van maximaal 25 personen, zodat we iedere deelnemer de aandacht kunnen geven die je verdient.
 • Binnen enkele weken na je STAP-aanvraag (3 juli, hoor je van het UWV of jouw aanvraag is goedgekeurd. Na goedkeuring nemen wij contact met je op voor het plannen van de opleidingsdata. De opleiding kan worden gevolgd in de periode september/oktober 2023.
 • We vragen je als voorbereiding om een online training te bekijken en huiswerk in te leveren. Zo haal je het maximale uit de dag, omdat we daar focussen op het daadwerkelijk maken van de content. Houd dus rekening met 4-5 uur tijd aan voorbereiding. 


Hoe ziet zo'n contentdag eruit?

Trainer Maartje Blijleven is bekend van:

Maartje Blijleven in de media

Ervaringen / testimonials van anderen


null

null

'De uitdaging waar ik bij Maartje mee kwam was dat ik graag wat meer houvast wilde over hoe we onszelf online goed kunnen presenteren - en dan vooral op social media gebied. Maar dan wel zonder dat het klanten gaat irriteren. Dus hoe blijf je ze prikkelen? En hoe blijven ze dan ook graag met jou zaken doen? Het was een hele succesvolle dag. Ik heb zeker antwoord gekregen op deze vraag, maar ook nog meer. 


Het heeft me ontzettend veel gebracht. Het meest waardevolle resultaat vind ik dat ik aan het eind van de dag echt het gevoel had dat we hier ook concreet mee aan de slag kunnen. Het hele team had dat gevoel. Dat je echt het gevoel hebt van: 'oh leuk we gaan iets nieuws doen. We gaan iets doen wat ons allemaal energie geeft en waar we in geloven en waar we resultaat mee gaan halen!' 


Als je overweegt om met Maartje te gaan werken dan zou ik zeggen: zeker doen want je hebt er echt iets aan! Je bent echt concreet bezig met jouw bedrijf. Ze doorgrondt en doorziet tijdens het voorstelrondje al wat iedereen doet en wat zijn positie is, maar ook door iedereen eventjes aan het woord te laten over wat ze van de dag verwachten. Daar gaat ze ook meteen mee aan de slag. 


En wat iedereen van de dag had verwacht, was uiteindelijk aan het eind van de dag boven verwachting ingevuld. We gingen naar huis met een goede, duidelijke strategie en tools waar je meteen mee aan de slag kan gaan.'

Liesbeth  Bakels, managing director  Moeder Anne Casting 

'Ik wil Maartje echt aanbevelen. Ze zorgt ervoor dat je over alles van A tot Z gewoon goed nadenkt. In principe heb je zelf de antwoorden wel, maar je bent er niet zo bewust mee bezig. In mijn eentje had ik dit niet kunnen doen, terwijl ik hier op de afdeling als een van de meest creatieve wordt gezien. Maar je merkt toch wel dat als je het samen met iemand doet, en vooral dan met iemand die veel ervaring en kennis heeft, dat je gewoon tot een veel beter plan komt.'

Marloes van Poele, Senior Marketing Consultant, Deloitte

Dat contentverhaal toen ik ondernemer werd… Ik was marketing manager, dan moest ik altijd content maken voor merken. Maar voor mezelf als ondernemer, dat was altijd ‘Oh mijn god’. Dat vond ik echt horror. Dus heb ik allerlei e-books gelezen en ook heel wat cursussen gevolgd. Maar deze Converterende Content Dag is echt anders. Het is super concreet. Ik heb aan het eind van deze contentdag al de hele maandplanning vol en mijn content al helemaal uitgewerkt. Dat is echt super superfijn!


Dat heb ik echt nog nooit ergens anders gezien. Dat je gelijk zo’n goed resultaat hebt. Dat is natuurlijk ook de belofte van deze contentdag, maar dan denk je altijd met een knipoog ‘ja dat zal wel, dat we na een dag wel een maand content hebben gemaakt’. Maar het is echt waar!


En ook dat je gewoon direct vanuit die content weet hoe je leads aantrekt. Daar heb ik ook echt super veel aan gehad. Hoe die cirkel erin past en hoe je content maakt naar een sales toe. En ik weet nu ook concreet wat voor kleinere producten ik erbij ga maken om het helemaal rond te krijgen. Echt heel erg bedankt! Ik vond het super fijn! Zondag ga ik ook gelijk livestreamen, want ik heb er gewoon heel veel zin in.

Barbara van Brug, Oprichter Oercirkel community voor vrouwelijke leiders

null

null

Mijn pen is gewoon helemaal leeggeschreven en ik heb pagina’s vol content ideeen op papier staan. Dat zegt wel genoeg denk ik. Ik vond het echt geweldig! Super super fijn alles bij elkaar. Die inhoud, de tips, de structuur. Zo fijn dus. En hoe iedereen op elkaar reageert in de groep is ook erg waardevol. Dank je wel! Gewoon heel dankbaar en alles is super nuttig.

Genevion Keune, Projectmanager communicatie, educatie, events | Creative Aging

M'n maillijst begint een beetje langzaam af te zakken en het heeft gewoon weer die extra aandacht nodig. Veel content tips na vandaag, daar ga ik meteen mee aan de slag. Bedankt!

Ed Carper, Wine educator/consultant at Carper Vinum

Ik ben na vandaag weer een stukje dichterbij mijn ideale klant gekomen, die kan ik nu scherper neerzetten met de tips, waardoor mijn content relevanter is. Vooral dat gedeelte met die vragen over de angsten van mijn ideale klant was fijn. Nu weet ik hoe ik op basis daarvan een vertaling kan maken naar mijn content. Dus dat is echt super. En ik heb ook heel veel tips voor mijn Instagram stories waar ik mee aan de slag ga.

Mariska Roestenburg, Let's Organize Work

Ik ben hier wel heel blij mee. Het zat allemaal wel in mijn hoofd maar niet met deze structuur. Ik moet nog helemaal beginnen met content en zichtbaar zijn, dus dit is gewoon heel praktisch. Nu heb ik echt geen excuus meer om dingen te posten. Dus ik ga vandaag meteen livestreamen, ook al vind ik dat heel spannend.

Marie-José van der Hout, Verdienen Met Cryptogeld, Zonder Gedoe

Ik vond het een hele waardevolle dag. Dankjewel Maartje! Wat mijn learnings vooral zijn vandaag, is hoe je content moet maken. Uit welke verschillende invalshoeken ik content kan bedenken en maken. Dat is echt een eyeopener voor mij. Content heb ik genoeg om te produceren, maar hoe maak ik die ook relevant en hoe draagt het bij aan mijn doel? Hoe past dat ook bij mijn doelgroep? Dat weet ik nu. Ik ben heel blij dat je mij dat inzicht hebt gegeven.

Sander van de Pol, ActionCOACH

Deze dag ervaarde ik echt als heel waardevol. De inspiratie en ideeën die Maartje deelt, de opbouw en hoe ze het heel gestructureerd aanbiedt zijn zo waardevol! Daardoor kan ik er zelf ook na vandaag nog heel mooi doorheen. Ik vind het maken van content met een groep heel fijn. Het met elkaar samen zijn is prettig, omdat ik door de vragen van anderen ook weer tips krijg die mij inspireren. Dat vind ik heel leuk.


Het is echt knap hoe Maartje voor iedereen relevante content uit haar mouw schud. On the spot! Het mooiste vond ikzelf die acht tips om een call to action te doen, om mensen aan te zetten tot actie. Ik dacht altijd dat een call to action hetzelfde betekende als ‘koop het product’. Maar daar heb ik nu echt een heel ander beeld bij. En ik weet nu ook veel beter wat je er allemaal mee kan, om de juiste mensen aan te trekken en te activeren. Mijn eigen belofte is nu veel helderder en ik kreeg heel veel content inspiratie vandaag. Aanrader!

Jessie Reitsema, Stress en Burn-out Coach

Gradient achtergrond

Doe mee met Converterende content maken voor social media - Dagtraining

Maartje over stappenplan

Hoe vraag ik de opleiding met STAP-subsidie aan?

Stap 1. meld je aan voor de gratis opleiding

Klik op de oranje aanmeld knop (button) of dit tekstlinkje en meld je aan. 


Stap 2. Meld je vast aan bij het STAP portaal

Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je van ons een mail en daarna nog een extra mail met een pfd van de opleiding. Daarmee kun je je vast aanmelden bij het UWV stap portaal. Daar helpen we je bij door de stappen een voor een uit te leggen in de mail.

Stap 3. Jij bevestigt de aanmelding bij UWV op 3 juli vóór 10.00 uur

Je hoeft na de aanmelding alleen de inschrijving nog maar te bevestigen op 3 juli om 10.00 uur. Let op! De vorige keer was de subsidie pot na 1 uur al op, dus zorg dat je donderdag nu vast in je agenda blokt en vóór 10.00 uur klaar zit met de website open. De link staat in je bevestigingsmail.

Stap 4. Afwachten maar...

DUO en het UWV controleren of de gegevens met elkaar matchen en kijken of je wel in aanmerking komt. Ze sturen jou de beoordeling van de aangevraagde STAP-subsidie daarna. Ongeveer binnen 4 weken. Daarna zien we elkaar snel in 's-Graveland tijdens de trainingsdag.

Stap 5. STAP subsidie niet gekregen?

We nemen contact met je op om te kijken hoe we je toch goed kunnen helpen. Misschien een volgende ronde? Je zit in ieder geval nergens aan vast.

STAP- budget garantie

We bieden de garantie dat je de dagtraining 100% GRATIS kunt volgen bij toekenning van de STAP-budget subsidie. Wanneer blijkt dat de subsidie niet wordt toegekend zullen we je van de lijst halen en vervallen al je verplichtingen. Of we verschuiven je deelname naar een later moment dit jaar, zodat je nogmaals aanspraak kunt maken op het STAP-budget. Voor de groepsprogramma's maak je zelf de keuze of je mee wilt doen wanneer de STAP-subsidie niet wordt toegekend.

null
 Inclusief een certificaat (We love communities is een NRTO erkend opleider)

Veelgestelde vragen:

 • Doen jullie mee aan het STAP budget? Ja, wij zijn opgenomen in het scholingsregister van STAP. Het STAP budget is echter niet voor iedereen beschikbaar. Kijk op de website van het UWV te zien of je daarvoor in aanmerking komt. Deze training komt in aanmerking voor het STAP budget, omdat je hier leert hoe je met de juiste strategie en tools je eigen achterban en netwerk kunt activeren, dankzij community building en converterende content. Zo kom je eerder aan klanten / werk. 

 • Wat is het STAP-budget? STAP betekent 'Stimulering Arbeidsmarkt Positie'. Hiermee verlaagt de overheid de drempel voor werkenden en werkzoekenden om een training of cursus te volgen. Het budget vervangt de fiscale aftrek van scholingskosten sinds 1 januari 2022. Met een afgeronde training of cursus maak je meer kans om een baan te vinden/houden of een eigen bedrijf uit te bouwen. De overheid heeft besloten hiervoor jaarlijks €200.000.000 miljoen beschikbaar te stellen. Dit biedt ruimte voor jou om gebruik te maken van €1.000 subsidie. Doe hier je voordeel dus mee! 

 • Kan ik deze STAP subsidie krijgen? 

  JA, grote kans dat dit kan! Dit zijn namelijk de eisen:

  • Je werkt, onderneemt of bent op zoek naar werk
  • Je woont in Nederland
  • Je bent 18 jaar of ouder, maar niet ouder dan 67, de pensioengerechtigde leeftijd
  • Je hebt het afgelopen kalenderjaar nog geen STAP-budget voor een andere opleiding gekregen.
  • Je voert het scholingstraject uit bij een erkende STAP-aanbieder (Ja, We love communities is erkend)
  • De door jou gekozen opleiding is arbeidsmarkt relevant (Ja, converterende content schrijver komt altijd van pas)
  • Jouw cursus of opleiding start binnen 3 maanden na de aanvraagtermijn (Ja, daar zorgen wij voor)
 • Waar, wanneer en hoe kun je STAP-budget aanvragen? 

  Je kunt jouw STAP-budget aanvragen op maandag 3 juli, om 10:00 uur bij het UWV: www.stapuwv.nl

  Je kunt jezelf nu al inschrijven voor een opleiding bij We love communities. Je ontvangt dan van ons een STAP-aanmeldingsbewijs en instructies over de aanvraagprocedure. Hiermee weet je zeker dat je op tijd klaar bent op 3 juli om 10.00 uur. De vorige keer was het STAP-budget binnen 1 uur weg, dus zorg dat je vóór 10.00 uur klaar zit en test daarvoor of je DIGID goed werkt, want die heb je nodig om de aanvraag te doen.

  Wees er op tijd bij, want op = op!

 • Wat is de investering? Normaal gesproken is de investering voor deze dag inclusief lunch 997,- inclusief btw. Dankzij de STAP-subsidie kun je nu GRATIS meedoen wanneer je in aanmerking komt (zie vorige vraag om dat te checken).

 • Kan ik wel content maken voor de hele maand, in maar 1 dag? Ja, we werken volgens een vast en bewezen format. Maartje Blijleven heeft 20+ jaar ervaring en denkt ook met je mee. Om iedere deelnemer voldoende tijd en aandacht te geven bestaat de groep uit maximaal 25 deelnemers.

 • Wanneer vindt deze dagopleiding plaats? Binnen enkele weken na je STAP-aanvraag (3 juli), hoor je van het UWV of jouw aanvraag is goedgekeurd. Na goedkeuring nemen wij contact met je op voor het plannen van de opleidingsdata. Hiervoor sturen wij een Datumprikker. De opleiding kan worden gevolgd in de periode september/oktober 2023. 

 • Waar volg ik de opleiding? We geven deze opleiding fysiek op onze trainingslocatie in 's-Graveland (vlakbij Hilversum en parkeren is gratis).

 • Zit ik ergens aan vast als ik mezelf inschrijf? Als jij jezelf inschrijft voor de opleiding op deze pagina zit je nergens aan vast. We geven je namelijk de garantie dat je alleen hoeft deel te nemen als je op 3 juli daadwerkelijk de STAP-subsidie krijgt toegewezen. En uiteraard gaan we je daarbij helpen. We leveren alle gegevens aan en zorgen ervoor dat jij alleen nog maar de inschrijving hoeft te bevestigen. 

 • Wat zijn de kleine lettertjes? We hebben voor je gezocht en kunnen met zekerheid zeggen dat er geen addertje onder het gras zit. We love communities is namelijk erkend NRTO opleider en daarom kunnen we jou gebruik laten maken van de subsidie. Je kunt dus volledig kosteloos deze dagopleiding volgen!

 • Hebben jullie een gedragscode waaraan jullie je houden? Ja, wij hebben het NRTO keurmerk en houden ons aan hun gedragscode. Klik hier om deze code te zien. 

 • Kan ik mijn feedback ergens kwijt? Jazeker! Wij vinden feedback van onze klanten zeer waardevol. Daarom vragen we iedereen om aan het einde van de training een evaluatieformulier in te vullen, waarop je al je feedback kwijt kunt. Daarnaast hebben we natuurlijk intensief contact gedurende de training zelf, omdat we met kleine groepen werken. Daardoor hoef je nooit lang met een vraag of onzekerheid rond te blijven lopen. En ook niet met een compliment trouwens 😊

 • Hoe gaan jullie om met klachten? Wij horen het graag wanneer je niet tevreden bent, dan kunnen we samen kijken hoe we dit kunnen oplossen. Heb je toch een klacht? Dan hanteren we deze klachtenprocedure.

 • Moet ik naast de training nog meer lesmateriaal aanschaffen? Nee hoor, als je je inschrijft krijg je al het lesmateriaal dat je nodig hebt van ons. Je hoeft dus niets extra's aan te schaffen.

 • Kan ik mijn geld terug krijgen als ik me bedenk nadat ik de training heb aangekocht? Dergelijke zaken hebben wij allemaal geregeld in onze algemene voorwaarden. Die vind je hier.

 • Waar vind ik jullie algemene voorwaarden?  Die vind je hier.

 • Hoeveel moet ik in mijn agenda vrij maken voor deze training? Houd rekening met 4-5 uur voorbereiding en 6-7 uur op de dag zelf.  Na de dagopleiding krijg je nog een uitnodiging voor een online bonus sessie, waar Maartje jouw gepubliceerde content reviewed. Zodat je een extra stok achter de deur hebt om de content te maken en delen. En dus eerder resultaat behaalt.

Gradient achtergrond

Doe mee met Converterende content maken voor social media - Dagtraining

vip dag