Wat leuk dat je mijn boek hebt gekocht!

Op deze pagina vind je extra informatie over de geïnterviewden, download je de templates en vind je een overzicht van handige linkjes uit het boek. Daarnaast kun je je aanmelden voor de gratis online training die bij het boek hoort.

De gratis online training

Laat hieronder je gegevens achter om via de mail tips en tricks te ontvangen over hoe jij succesvol wordt met jouw online community, inclusief de mail met alle templates en handige linkjes uit het boek. En om je op te geven voor de gratis online training.

leestip

De geinterviewde community experts

Natuurlijk schrijf je een boek over online communities niet alleen. Dat doe je samen met een community van community-leiders. Daarom combineerde ik mijn eigen ervaring met veel research en met interviews met 36 experts die steengoed zijn in hun vak en ook veel weten over communities. Experts die hun successen, maar ook hun valkuilen en geheimen met me deelden. 


Experts van kleine communities om een social movement te creëren, versus experts van mega communities met meer dan 500.000 leden. Jong talent versus de gevestigde orde. Vrouwen en mannen. Verschillende culturen, achtergronden, geloven, seksuele voorkeuren, gezondheid, et cetera. Mensen die op het eerste gezicht heel divers zijn, maar wel een gemeenschappelijke deler hebben: hun passie voor communities. Een inclusieve houding. Want communities verbinden mensen met elkaar. Alle mensen.


Als je investeert in diversiteit en inclusiviteit, wordt je werk daar beter, innovatiever en creatiever van. In tijden waar technologie een steeds grotere rol speelt in ons leven, wint het verhaal van het creatieve individu alleen maar verder in kracht. Het inspireert en zorgt voor connectie van mens tot mens. Daarom heb ik voor dit boek ook bewust een divers palet aan experts geïnterviewd: verschillende perspectieven maken ons rijker. Anders zou het leven maar saai zijn. De interviews heb ik in de vorm van quotes verwerkt in dit boek. De link naar hun bio’s en het video-interview vind je hieronder. Ze zijn echt een aanrader, omdat je dan ook de persoon en het verhaal achter die succesvolle community ziet!

Christiana

Christiana Courtright

Senior Social Strategist                     
Dan

Dan Fennessy

Founder PartyWith                                   
danielle

Danielle Stecher

Digital en Social Media Manager                  

debbie

Debbie Reber

Founder of TiLT Parenting                                                                        
dieuwke

Dieuwke Hoogland

Founder Female Ventures                          

flavia

Flavia Anghel

Editor-in-chief Brandingmag                         

frank 1

Frank Meeuwsen

Community strateeg                                   
joyce

Joyce Heere

Moeder Romy Heere, model met het Syndroom van Down                                                               

kapi

Kapi Alem

Cultural Strategist                                                               

De templates en handige links

Deze templates en handige links horen bij het We love communities boek. Je kunt het beste even je e-mailadres bovenaan deze pagina achterlaten, dan ontvang je alles in 1 mail en heb je de templates altijd bijdehand. En je ontvangt dan ook de link om je in te schrijven voor de gratis online cursus die bij het boek hoort. Maar je kunt ze hieronder ook stuk voor stuk downloaden:

maartje

De next steps

Ik wens je heel veel succes met het opzetten en groot maken van jouw online community! Lees de stappen uit het We love communities 10-stappenplan nog eens rustig door. En vergeet niet de interviews met de 36 experts uit dit boek te bekijken. Daar kun je veel inspiratie uit halen. Vind je dat niet genoeg, dan zijn er diverse manieren om met mij samen te werken:


De Community Academy - speciaal voor ambitieuze professionals, ondernemers en bedrijven

Vind jij het als ambitieuze professional of ondernemer lastig om je community te activeren? 


Je community bloedt dood, het onderhouden van je community kost je (te) veel tijd en voor jouw gevoel levert het niets op. Mensen reageren amper, waardoor je het gevoel hebt dat jouw waarde niet gezien wordt. Dat is natuurlijk zonde! 


Er is een manier hoe je dit kunt oplossen. 

Met het We love communities programma word je een master in online communities. Het online programma bevat uitgebreide video’s met de meest recente voorbeeldcases, templates en een verrassend makkelijk We love communities 10-stappenplan. En heel veel voorbeelden, tips & tricks en geheimen uit de praktijk. Met mijn persoonlijke begeleiding leer je snel hoe je succesvol wordt met jouw online community. 


Daardoor weten mensen jou en je bedrijf te vinden, krijg je fans en ambassadeurs die jou via mond-tot-mondreclame aanraden, groeit je zichtbaarheid en trek je meer leden en (potentiele) klanten aan. 


Ga naar www.welovecommunities.nl/academy voor meer informatie. 


VIP-Community Strategiedag

Heb je geen duidelijke strategie en doe je maar wat? Boek deze VIP community strategie dag en loop aan het eind van de dag weg met een strategie waar je jaren mee vooruit kunt via www.welovecommunities.nl/vip. 


Wil je eerst duidelijk krijgen waar je kansen en knelpunten zitten en of wij je daarbij kunnen helpen? Vraag een gratis strategiegesprek aan via www.welovecommunities.nl/gesprek.


Keynote spreker of masterclass

Zoek je een spreker op jouw evenement, congres of teambuildingsdag om een groep mensen te inspireren? Ik kom graag naar je toe! Ga voor meer info naar www.welovecommunities.nl/masterclass of neem contact op met mijn agentschap The Next Speaker:  +31 20 820 2131 /  info@thenextspeaker.com


Tot slot

Zoals je weet ben ik extreem gepassioneerd over de kracht van online communities. En vind ik het leuk om te verbinden met andere community-leiders van over de hele wereld. Daarom plaats ik regelmatig nieuwe interviews op mijn website. 


Ik ben ook benieuwd naar jouw verhaal. En hoor graag hoe jij succesvol bent geworden met jouw online community door het We love communities 10-stappenplan te volgen. Mail me alsjeblieft je doorbraken, inzichten en resultaten. Niets maakt me gelukkiger dan van succesvolle studenten te horen. Ik verzamel en bestudeer allerlei soorten succesverhalen, groot of klein. De leukste verhalen verzamel ik op mijn website en deel ik via mijn social media, wat jouw community natuurlijk extra exposure geeft. Wil je een leuk verhaal of grappige anekdote delen die door jouw community tot stand is gekomen? Laat het me weten via mail@welovecommunities.nl. 


Samen bereiken we meer. Dus investeer in de kracht van online communities. Veel plezier!


Liefs,

null

Maartje Blijleven

We love communities