Vragen over het Online Content Summit?

Je kunt je voorstellen dat er tijdens een Online Summit Week met 28 sprekers en 2.000+ deelnemers veel meer mails binnenkomen dan we gewend zijn. Daarom duurt het langer voor je een reactie krijgt en vraag ik je om wat extra geduld. 


Kun je nu meteen even de 4 meest gestelde vragen en antwoorden hieronder bekijken, waarschijnlijk staat jouw vraag daar ook tussen. Deze vragen zullen we daarom niet los beantwoorden.


[SUMMIT] Kan ik me nog inschrijven?

Wat onwijs leuk dat je mee wil doen met het Online Content Summit!

Via deze link www.onlinecontentsummit.nl kan je je daar nog steeds voor aanmelden.

 

Dan heb je de hele dag, dus tot morgenochtend 09.00u toegang tot de interviews van vandaag.

En morgen om 9.00 uur zijn er weer 6 nieuwe interviews.


[SUMMIT] Kan ik de interviews later terugkijken? Het komt nu niet uit...

Wil je graag een jaar lang toegang hebben tot de interviews, dat kan! Via deze link kun je een VIP pas kopen en krijg je toegang tot alles + een fysiek exemplaar van de #1 Managementboek Bestseller We love communities. 

 

Alvast veel plezier!


[SUMMIT] Ik ontvang de mail niet naar de interviews van vandaag. Wat nu? 

Wat leuk dat je mee doet! Maar wat balen dat je niet de juiste mails kreeg. Heb je ook in je spam box gekeken? Zo nee: bij een aantal mensen is het helaas misgegaan met inschrijven. We zijn er inmiddels achter dan er aan onze kant een technische fout zat in ons mailprogramma, wat inmiddels is opgelost. Dat kan ook een reden zijn dat je de mails niet krijgt. 

 

Gelukkig is er altijd een oplossing! Via deze link kom je ook direct bij alle interviews van vandaag. Even naar beneden scrollen en dan zie je ze. Deze link kun je ook gebruiken voor de overige dagen van het Online Content Summit. Morgen redirect de pagina van vandaag automatisch naar die van morgen namelijk. Dus bewaar deze link goed ;-).

 

Veel plezier!


[SUMMIT] Ik heb een VIP pas gekocht, maar kom er niet in. Wat nu?

Wat onwijs leuk dat je mee doet met het summit en zelfs ook de VIP pas hebt gekocht!

 

De inlogcodes voor de online omgeving waar de interviews voor jou als VIPer staan zijn je toegezonden vanuit een ander mailadres, no-reply@huddlemail. Misschien heb je 'm daarom even over het hoofd gezien?

 

Onze online omgeving draait op Huddle, een community platform dat door veel ondernemers wordt gebruikt om online trainingen of een online community op te zetten. Huddle heeft een tijdje geleden haar inlog systeem aangepast. Je hebt voor alle trainingen/bedrijven die je op de Huddle volgt hetzelfde wachtwoord. Dat is handig, want zo heb je maar 1 Huddle app op je telefoon nodig waar je al je trainingen en communities in kunt volgen. Maar het is op de computer soms wat lastig met inloggen. Kan het zijn dat je Huddle ook voor nog een andere training gebruikt? 

Wellicht ligt daar voor jou de oplossing?

 

Wat je kunt doen is het volgende:

1. Ga naar https://leden.welovecommunities.nl/resources

2. Login met het bij ons bekende emailadres en wachtwoord

3. Weet je het wachtwoord niet of heb je die nog niet ontvangen? Klik dan op wachtwoord vergeten om je wachtwoord te resetten

4. Daarna heb je toegang tot de opnames (zie ook de vraag hieronder).

 

Wat je ook kunt doen tijdens de summit week is de gewone link gebruiken naar de sprekers van vandaag. Als je daarin naar beneden scrolt. dan kom je bij de interviews van vandaag en kan je ze meteen bekijken.


[SUMMIT] Waar kan ik de opnames dan vinden als ik in de Online Community Academy ben?
Op ons Online Community Platform, genaamd de Online Community Academy, staan al onze trainingen, opleidingen, producten.
En de opnames van de interviews van dit summit is daar een onderdeel van.
Als je bovenaan op het kopje TRAININGEN klikt dan kom je bij alle trainingen. 
Scroll iets naar beneden en daar zie je het vakje Opnames Online Content Summit 2022.
Als het goed is is die bij jou toegankelijk :-). Klik daarop en je vindt de opnames. Elke dag komen daar nieuwe opnames bij, rond de lunchtijd. 


Hopelijk hebben we hiermee jouw vraag beantwoord. Vragen over communities kun je ook stellen in de gratis Community Leaders Club op Facebook. https://www.facebook.com/groups/communityleadersclub. Zien we je daar?


Liefs, 

Maartje Blijleven