Gradient achtergrond

Female Leaders Club 

Dé businessclub voor succesvolle vrouwelijke leiders die impact maken. Die tussen de 150.000 en 1.500.000 euro omzet per jaar draaien en voor een (multi) miljoenenbusiness gaan. Die gelijkgestemden missen op hun niveau. Willen leren van de besten. Én geloven in Lift As You Grow. We hebben jou nodig!

Lieve Female Leader,

Gefeliciteerd! Je bent via mijn exclusieve uitnodiging op deze pagina gekomen. Omdat ik jou inspirerend vind. In je geloof. Of omdat een andere Female Leader heeft jou geselecteerd met een reden. Deze belangrijke tekst is dus speciaal voor jou. Met onderaan een onweerstaanbaar aanbod waar je straks gegarandeerd 'ja' op gaat zeggen.


Het is mijn droom dat onze kinderen in een gelijkwaardige wereld leven waarin niemand zich alleen of buitengesloten voelt. Meer gelijkwaardigheid, meer saamhorigheid, meer #Blijleven. Waarden die ik van mijn sociale ouders heb meegekregen toen ik jong was. Maar die ik ontzettend mis in onze huidige samenleving.


Ik geloof dat we als groep Female Leaders een verandering in gang kunnen zetten. Wij zijn de Avant Garde, de voorlopers. We hebben geen old-boys-network nodig, we creëren ons eigen netwerk! Een netwerk van inspirerende vrouwelijke ondernemers die succesvol zijn én impact maken. Onze eigen Think And Grow Rich Mastermind: de Female Leaders Club. Wij kunnen het verschil maken, voor elkaar, voor ons bedrijf, maar ook voor de volgende generatie vrouwelijke leiders. 


Hoe? Door onze gezamenlijke wijsheid in te zetten. Daardoor worden we nóg succesvoller, helpen we onze klanten nóg beter en maken we nóg meer impact! Daarmee zijn we een voorbeeld voor meisjes en jonge vrouwen die zelf ook een succesvolle business willen bouwen. Zelf ook het verschil willen maken. Ongeacht hun achtergrond, afkomst, geloof, cultuur of seksuele geaardheid. Goed voorbeeld doet volgen. De wereld heeft zo’n netwerk keihard nodig, en wij zelf ook!


(Lees onder de afbeeldingen verder)

Deze topvrouwen zijn lid van de Female Leaders Club:

Maartje Blijleven

Anne Raaymakers

Deborah Cabau

Pernille La Lau

Artjanna Harkhoe

Sabine van der Hulst

Astrid van der Made

Josefine Ezinga van Asdonk

Kim de Graeve

Francina van den Berg

Lotte van den Broek

Myra de Wildt

Nathalie Krom

Peggy Peerboom

Silvia Bogers

Regina Nieuwhof

Ilona Visker

Debra Van der Heide

Laura de la Mar

Muriël Versluis

Cindy Vranken

Stefanie van Pelt

Petra Iuliano

Mok Heijmerink

Hilde Radt

Dorien Ensink

Daisy Goddijn

Iris van Gulik

Thessa Bodden-berg

Jij?

Alleen voor de Avant Garde!

Als succesvolle vrouwelijke ondernemer inspireer je duizenden mensen: je tribe, volgers en netwerk. Je hebt fans, al blijft dat nog steeds een gek woord want ‘je bent toch geen superster?’ Je helpt jouw klanten en gaat voor ze door het vuur. Bent zichtbaar, staat in de spotlight en vertelt jouw visie, jouw verhaal. Je verdient goed geld met datgeen wat je leuk vindt. Geweldig! 

 

Tegelijkertijd heb je je naam hoog te houden. Zijn er naast fans ook haters bijgekomen. Flopt er wel eens een lancering of slaat een nieuw idee totaal niet aan. Pakt jouw bold move niet uit zoals je had gedacht. Weg investering. New level, new devil. Het kan soms best eenzaam zijn aan de top, omdat je omgeving je vaak niet begrijpt. 

 

Daarom is het extra belangrijk om je te omringen met gelijkgestemde succesvolle vrouwelijke ondernemers. In een veilige omgeving. Die ook (veel) meer verdienen dan de meeste van hun vriendinnen. Die jou snappen. Die geloven in Lift As You Grow en elkaar het beste gunnen. Waar je jezelf kunt zijn, met je succesverhalen, maar ook met je onzekerheden. Want die hebben we allemaal. 

 

In Nederland mis ik zo’n netwerk van succesvolle vrouwelijke ondernemers die een imperium bouwen. Die de magische grens van een ton omzet allang voorbij zijn en gaan voor een miljoenenbusiness. Niet alleen voor het geld, ook voor de impact op je directe omgeving en ver daarbuiten. 


Daarom neem ik nu zelf het initiatief. Met veel zorg, aandacht en liefde heb ik een kleine groep vrouwen geselecteerd. Ik heb dat gedaan omdat ik voel dat we een connectie hebben. Omdat we complementair zijn. Omdat we samen meer bereiken dan alleen!


Het lijkt me tof om een paar keer per jaar samen te komen en met elkaar te sparren. Daarom wil ik je vandaag een uniek Founding Members aanbod doen voor de Female Leaders Club. 

Wat kun je verwachten van de Female Leaders Club?

  • Elk kwartaal komen we een middag en avond samen op mooie bijzondere locatie in Nederland. Inclusief diner.
    • Daarvoor gaan we 2 keer per jaar masterminden en kun je je uitdaging tijdens een hot seat sessie voorleggen. Zo zet je de wisdom of the crowd in voor jouw ondernemersvraagstukken, zodat je voor miljoenen euro's aan advies krijgt en je business sneller groeit. Andersom help je de andere topvrouwen ook verder met jouw input.
    • Daarvoor gaan we 2 keer per jaar een toffe geheime activiteit om onszelf uit onze comfort zone te halen en elkaar op een andere manier te leren kennen. Zodat je grenzen verlegd, zowel privé als in je bedrijf. Daarna gaan we natuurlijk exclusief uit eten.
  • Elke maand geeft een van ons een masterclass aan de rest, om elkaar te inspireren. Zo blijf je op de hoogte. Onze expertise is complementair, dus je gaat veel van elkaar leren, wat jouw bedrijf een boost geeft.
  • Tussendoor houden we contact via een online community: om connected te blijven (alleen als je dat wilt natuurlijk)
  • Je komt op de Female Leaders Club website te staan, zodat je door deze eregalerij extra zichtbaarheid krijgt en meer klanten aantrekt. En de jonge generatie vrouwelijke leiders voorbeelden heeft om zich aan op te trekken. Voorbeelden die we zelf zo gemist hebben!


Wat is de investering? 

Voor Masterminds op dit niveau betaal je al gauw €25.000,-. Dat investeerde ik zelf ook 2x voor mijn laatste 2 Masterminds. Maar dit is anders dan anders. Dit is een businessclub zonder bijbehorend lesprogramma van een business coach. Een netwerk met gelijkgestemden onder elkaar. Maar wel heel exclusief en alleen op uitnodiging. Yup, hier komt dat onweerstaanbare aanbod waar jij zometeen gegarandeerd 'ja' op gaat zeggen.


Ik wil heel graag dat jij erbij bent. Zie jouw toegevoegde waarde. Daarom doe ik jou een speciaal Founding Members aanbod. Wanneer je nu instapt is de investering €2.500,- per jaar. Inclusief 4x eten, drinken, masterminden en de 2 activiteiten op bijzondere locaties in NL. We starten in januari 2023. Maar je kunt je alleen deze week opgeven voor dit aanbod.

Een no-brainer lijkt me!


Geef jezelf hier op voor een plek op de wachtlijst.

Tell a lady friend

Extra leuk: je mag deze week 1 andere vrouwelijke ondernemer uitnodigen die ook Female Leaders Club Founding Member wordt en voor €2.500,-  per jaar (ex btw) mee mag doen. Let op! Deze dame moet wel leuk en inspirerend zijn en tussen de €150.000,- en €1.500.000,- omzet per jaar draaien. Velen van ons draaien een half miljoen omzet of meer. Plus een goed hart hebben en geloven in 'lift as you grow'. Wie nodig jij uit? Laat het me weten via een Direct Message of WhatsApp, of deel deze link met haar.De eerste ronde is inmiddels gesloten, geef je op voor de wachtlijst.


Wij geloven in de kracht van een sterk netwerk. In elkaar verder helpen. Daarom kun je vanaf 7 november alleen toetreden tot de Female Leaders Club als je wordt aangedragen door 1 of 2 andere leden én een motivatie video deelt. Dat doe ik om het niveau in de groep hoog en het netwerk exclusief te houden. Daarnaast zal de prijs omhoog gaan want deze prijs handhaven is qua business natuurlijk niet haalbaar, maar als Founding Member behoud je een aantrekkelijk tarief. Ook na 2023.


Giving back 

Tot slot: een belangrijk onderdeel van dit netwerk is dat we samen het verschil maken. Daarom vraag ik ieder lid om minimaal 2 uur per jaar vrij te maken voor giving back. Zodat een aantal jonge ambitieuze vrouwen hun vragen aan ons voor kunnen leggen en daarmee een enorme voorsprong hebben. Stel je eens voor dat jij 10 of 20 jaar geleden toegang had gehad tot een netwerk topvrouwen. Je vraag voor mocht leggen. Wat een verschil had dat voor jouw bedrijf gemaakt! Dat verschil kun jij nu maken voor een ander. Door strategisch samenwerken zijn we als groep succesvoller.


Op naar een mooiere wereld vol inspirerende Female Leaders! Natuurlijk wil jij hierbij zijn! 

Maak daarom jouw aanmelding compleet door via deze link een aantal vragen in te beantwoorden. Binnen enkele dagen krijg je bericht. Tot snel!


Heel veel liefs,

Maart.

Door strategisch samenwerken zijn we als groep succesvoller. Het is leuk, inspirerend en met dit Founding Members Aanbod een absolute no-brainer! Verzilver nu jouw plek voor de Founding Members prijs. Op 7 november sluit deze ronde, daarna gaat de prijs omhoog. Je kunt je nog wel opgeven voor de wachtlijst.

Maartje Blijleven is bekend van o.a.:

Maartje Blijleven in de media

Acadamy gallerij