Online Business & Community Academy

De beste manier om in 12 weken tijd een bloeiend online bedrijf en een loyale community op te bouwen. Trek goed betalende klanten aan en ontdek de vrijheid van een ‘Blijleven’: succesvol zonder 24/7 te werken.

Business & Community

Je hebt én een business building methode én een community building methode nodig om veel klanten te krijgen.

Om succesvol te zijn.

Want je kan wel een business strategie hebben, maar zonder community blijft het maar mager. En je kan wel een community hebben, maar zonder een fundament, de juiste mindset, strategiën en verdienmodellen wordt het ook niks. Juist de combinatie is cruciaal en zorgt voor veel extra klanten.

De afgelopen jaren heb ik duizenden ondernemers geholpen met het bouwen van hun online community. Met veel plezier! Communities bloeiden als nooit tevoren.

Facebookgroepen liepen lekker, Instagram accounts groeiden. Maar bij veel ondernemers bleef het daarbij. Ze haalden er niet voldoende klanten en automatisch omzet uit. Waarom niet? De community was gebouwd. Maar achter de community zat geen basis. Geen verdienmodel. Geen duidelijke niche. Geen mooi aanbod. En dat is zó zonde.

Want dan kan je bouwen aan een fantastische community. Maar als vervolgens de rest niet staat, dan ben je water naar de zee aan het dragen.

Daarom voelde ik dat er iets moest gebeuren. Ik vroeg mezelf af: “Wat maakt iemand met een succesvolle community nu ook een succesvolle ondernemer?” Ik heb onderzoek gedaan in mijn eigen community van duizenden ondernemers en klanten en kwam tot de volgende conclusie:

Ik vroeg mezelf af: “Wat maakt iemand met een succesvolle community nu ook een succesvolle ondernemer?”

Je gaat pas echt makkelijk en goed geld verdienen

als je business klopt met de community die je wilt bouwen.

En daarom kom ik na maanden werken met dit nieuwe gloednieuwe programma waarin je niet alleen leert om een mega succesvolle community op te bouwen, maar ook om een bedrijf te bouwen dat klopt met alles. Met jou, met je boodschap, met dat wat jij wilt uitdragen. Waardoor de leden uit je community niet alleen klant worden, maar dat ook blijven. Waardoor ze keer op keer kopen en jij door deze continuïteit een financieel gezond bedrijf bouwt. Omdat alles wat je doet klopt.

Deze unieke methode leer je bij niemand anders.

Niemand die je leert om een business te bouwen vanuit een community strategie. En niemand die je leert om een community te bouwen met een business mindset. Als ondernemer wil je graag mensen helpen en goed geld verdienen, toch? De makkelijkste en mooiste manier om dat te doen is door deze unieke combinatie in te zetten. In een community word je omringt met fans en vervolgens doe je business met de tribe die toch al heel graag bij je is. Waardoor jouw community keer op keer bij je koopt.

Ontdek welke business strategieën werken. Welke content je deelt op social media en je website, zodat volgers veranderen in fans, klanten en ambassadeurs. Die jou bij vrienden, familie en zakenrelaties aanraden. En leer hoe je op een authentieke en sympathieke manier kunt verkopen vanuit verbinding, zonder te pushen. Zodat jij snel aan klanten komt, geld verdient met je passie en genoeg tijd en geld overhoudt om leuke dingen te doen met de mensen waar je van houdt.

Dat is nu mogelijk met deze bewezen methode in dit gloednieuwe online groepsprogramma: dé Online Business & Community Academy!

Je kunt kiezen uit 2 varianten: ONLINE of LIVE.

De basis is hetzelfde: de Online Business & Community Academy. Maar bij de LIVE variant krijg je daar 4 extra live-dagen bij met een kleine groep ondernemers, centraal gelegen in Midden Nederland. Omdat samen ondernemen leuker is dan alleen. En je zo extra begeleiding en een stok achter de deur krijgt:

Live-dag 1: Strategie maken voor 2024 (vrijdag 19 januari 2024).

Live-dag 2: Marketing & planning maken (donderdag 29 februari 2024)

Live-dag 3: Converterende content maken voor de hele maand in 1 dag (donderdag 28 maart 2024)

Live-dag 4: Salestechnieken (donderdag 25 april 2024)

De Academy heeft mij veel handvaten en een goed fundament gegeven om op verder te bouwen. Het biedt ons een mogelijkheid die we anders hadden laten liggen of niet hadden benut. Daarbij heeft de training ons ook uitgedaagd (en doet het soms nog) om goed naar onze missie-visie-strategie te kijken. Het heeft mij geholpen te groeien en op een andere manier naar onze business te kijken, meer onderbouwd en vanuit de klant. Ook heeft het een potentie aangeboord die ik nog niet kende (maken van content).

Jessie Reitsema

Stress- en burnout coach

Zeer positief: het heeft me geholpen te doorzien hoe alles kon samen hangen en wat ik hierin nog te doen (of te schrappen) had. En nu is alles op de plek gevallen. Ik weet nu precies hoe ik mijn business wil inrichten en heb hier ook al een flink deel van staan. Door de stok achter de deur heb ik meerdere acties nu consequent gepland, zoals structureel goede content plaatsen in mijn besloten groep en op de socials en twee wekelijks een online live-meeting met potentiële klanten. Ik heb hieruit intussen ook al een klant gehaald. Dus nu pak ik door. Ik heb er veel zin in om nog verder te bouwen.

Miranda Siebel

Coach en Therapeut

Ik vond het super moeilijk om een aanbod te maken en daarbij online de juiste klanten aantrekken. Het zichtbaar worden met mijn nieuwe aanbod vond ik een grote uitdaging.

Mijn grootste leermoment is dat ik gewoon moet beginnen en niet altijd denken dat alles perfect moet zijn zoals de perfecte website, video’s, etc. Voorheen was dat voor mij echt een struikelblok om te starten. Mijn overtuiging was ook altijd dat als je met iets nieuws komt dat je daar een jaar over moet doen. Maartje heeft mij geleerd hoe te kijken als je een aanbod maakt en lanceert.

Maartje is straight to the point, ik hou daar van. Ze noemt zich af en toe een strenge juf, zo zie ik dat niet. Het is iemand die wil dat je succes behaald, ik vind dat super waardevol. Nogmaals dankjewel Maartje.

Angela Scheffer

De online haarcoach

Herken jij dit?

Je bent een ambitieuze coach, adviseur, freelancer of creatieve ondernemer en het gezicht van je bedrijf.

Je bent vanuit passie begonnen en maakt lange dagen, maar het échte financiële succes blijft uit. Je droomt van meer mensen helpen, meer impact maken, goed geld verdienen en een #Blijleven. Je ziet anderen met een succesvol (online) bedrijf en wil dat ook. Maar…

Je twijfelt of je wel de juiste skills hebt

Je twijfelt of je als ondernemer wel de juiste mindset en skills hebt. De ene dag heb je er alle vertrouwen in, de andere dag twijfel je aan jezelf en ben je bang om zichtbaar te zijn. Vind je het spannend om te verkopen. Vraag je jezelf af wie er nou op jou zit te wachten. Waardoor je niet de juiste klanten aantrekt.

Je hebt niet de juiste volgers

Je weet niet precies waar je jouw ideale klant kunt vinden. Je hebt niet de juiste volgers op social media of de juiste mensen in je netwerk, waardoor je je aanbod ook niet aan de juiste mensen kunt doen. Daardoor is het nu leuren en sleuren om aan goedbetalende klanten te komen voor dat ene business idee.

Het maken van content duurt veel te lang omdat je perfectionistisch bent

Daardoor kost het je veel tijd om zichtbaar te zijn, doe je maar wat en maak je van je volgers geen fans, ambassadeurs en klanten die zorgen voor meer via-via klanten. Je komt niet verder;

Je ziet door de bomen het bos niet meer en bent op zoek naar een simpel plan dat wél werkt om snel aan klanten te komen.

Om van werken op uurbasis naar een goedlopend (online) bedrijf te gaan. Je vraagt jezelf regelmatig af: waar moet ik beginnen? Je bent ambitieus en werkt zo hard, dat je omgeving klaagt dat ze je te weinig zien;

Je ziet een aantal concurrenten die wel een succesvol (online) bedrijf hebben, terwijl ze minder goed zijn dan jij. Je bedenkt je steeds: hoe dan?

Je hebt wel een aanbod, maar deze is niet onweerstaanbaar. Het kost je moeite om dit te verkopen. Terwijl je zoveel waarde te geven hebt!

Ik kan alleen maar zeggen dat het onwijs fijn is om met haar samen te werken. Maartje houdt mij scherp, daagt mij echt uit om door de ogen van mijn klanten te kijken en vraagt door. Bovendien komt ze altijd met hele scherpe content feedback. Ik vind haar met recht de nummer één content en community expert.

Toen ik bij Maartje kwam had ik het gevoel dat ik geen richting had in mijn marketing en content. Ik wist niet goed hoe ik mijn merk kon versterken en hoe ik mijn doelgroep kon aanspreken. Dankzij de coaching van Maartje heb ik geleerd om mijn verhaal te vertellen en om de juiste kanalen te kiezen om mijn doelgroep te bereiken.

Het grootste leermoment voor mij was om echt te luisteren naar mijn klanten en hun behoeften. Gebruik te maken van de kracht van verbinding, netwerken, vragen en proactieve outreach te doen. En hoe je op een snelle manier slimme content maakt, heel actie- en resultaatgericht. En dat spreekt mij in het bijzonder aan, ik zag ook direct het effect van de aanpassingen die we hadden gemaakt.

Ik zou een ander zeker aanraden om met Maartje te gaan werken omdat zij echt weet waar ze het over heeft. Ze heeft een schat aan kennis en ervaring en weet dit op een heldere en duidelijke manier over te brengen. Ben nog iedere dag dankbaar dat ik ben ingestapt, zij heeft mij op andere manieren naar mijn bedrijf laten kijken en geholpen het te laten groeien.

 

Cheryll Jager

Online Business Regisseur, Buro Flowmotion

En nu verder

De wereld om ons heen verandert in een razendsnel tempo. We zitten in een crisis. Als je doet wat je altijd deed, krijg je nu minder dan je altijd kreeg. Bovendien wil je graag impact maken en iets neerzetten dat ertoe doet. Dus wat ga je doen? Zelf blijven aanmodderen, stressen en toezien hoe je droom verandert in een nachtmerrie? Of zoek je hulp en krijg je van mij het exacte stappenplan waar ik al honderden ondernemers bij hielp en waarmee ik zelf in mijn eerste jaar als ondernemer meteen 100.000+ euro omzet draaide? In het tweede jaar 385.000 euro omzet en in het derde jaar 410.000 euro. De keuze is aan jou ;-).

Hoe zou het voor je zijn als je…

Makkelijk kunt verkopen uit verbinding?

Precies weet wat jouw gat in de markt is en je de juiste skills en mindset hebt om te verkopen vanuit verbinding? Dat je op een authentieke en sympathieke manier aan klanten komt, waarbij het niet voelt als verkopen?

Een actieve groep aan volgers, klanten en ambassadeurs om je heen hebt verzameld?

Via social media, je mailinglijst, een online community: net wat bij je past. Die keer op keer bij je kopen. Waar jij schaamteloos jezelf kunt zijn en waar de juiste mensen uit zichzelf reageren. Zodat jij de leukste klanten aantrekt en ze ook nog eens lang als klant houdt. En ze via-via meer klanten bij je aandragen, omdat ze fan en ambassadeur zijn geworden.

Op een ontspannen manier zichtbaar bent en van daaruit klanten aantrekt?

Via een tijdbesparende en effectieve formule in 1 dag al je social media content voor de hele maand maakt. Zodat jij op een ontspannen manier zichtbaar bent en mensen zich meteen aangesproken voelen door jouw berichten. Zodat je inbox volstroomt met berichten van volgers die graag klant willen worden. Zodat jij een continue stroom aan klanten en ambassadeurs aantrekt en je van stress naar succes gaat.

Je een simpel plan hebt dat wél werkt om snel aan klanten te komen.

Zodat je geen tijd, geld en energie verspilt aan dingen die er niet toe doen, omdat je zomaar iets doet. Maar efficiënt en effectief het fundament onder een succesvol (online) bedrijf neerzet. Inclusief community building. Inclusief het leren van de juiste skills.

Je goed geld verdient met je passie

Omdat je weet wat je verkoopt aan wie. Waarom mensen bij jou kopen. Zodat je veel mensen helpt en tegelijkertijd zelf ook tijd en geld overhoud om leuke dingen te doen met de mensen waar je van houdt.

Ik was helemaal niet zichtbaar en had helemaal niets met social media.
Sinds ik met Maartje werk, heb ik snel antwoorden op mijn vragen, merk ik dat het helemaal niet zo moeilijk is en ben ik overal enorm zichtbaar
Als je op een goed manier contact wil met je klanten, moet je zeker met Maartje gaan werken.

Yvonne Aarts

Remedial Teacher, Het Leerpunt Oss

Dat is nu mogelijk als je meedoet!

Wacht niet langer, bouw in 6maanden een succesvol (online) bedrijf én community, doe je wat je leuk vindt en houd je genoeg tijd over om leuke dingen te doen met de mensen waar je van houdt.

Ik doe geen loze beloftes, dit stappenplan werkt. Het heeft ervoor gezorgd dat ik de eerste 3 jaar van mijn bedrijf 875.000 euro omzet draaide. Dat ik de Online Community Academy meerdere keren heb uitverkocht. Daarna met succes de Female Leaders Club en deze Online Business & Community Academy lanceerde.

Ook mijn klanten hebben de stappen met succes geïmplementeerd. Dus het werkt. Als jij maar werkt.

Mijn grootste inzicht

Ergens goed in zijn, betekent niet dat je ook een goede ondernemer bent!

Al meer dan twintig jaar sta ik al ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Als freelance content en community expert voor merken als Endemol, RTL, Postcode Loterij, Heineken en KLM. Ik deed vooral langere interim opdrachten en omdat ik goed ben in mijn vak, kwam ik via-via steeds aan een nieuwe opdracht. Zichtbaar zijn en mezelf verkopen hoefde maar 1 of 2 keer per jaar. Bovendien ging dat vaak via een agency, dus dan had de recruiter mij eigenlijk al verkocht voordat ik op gesprek kwam…

Lang verhaal kort: met mijn KVK-inschrijving en kwartaal btw-aangiftes bij de Belastingdienst, vond ik mezelf een ondernemer. Maar in de praktijk was ik dat niet! Daar kwam ik pas achter toen ik in september 2019 écht ging ondernemen en een eigen product in de markt zette.

Heel eerlijk: ik begon enthousiast maar vond het verkopen van mijn boek en online programma vies tegenvallen. Ik was (en ben) goed in mijn vak, maar dat maakte mij toen nog geen goede ondernemer! In het begin worstelde ik ontzettend met zichtbaar zijn, sales, marketing. Met het aanleren van de juiste skills en tools. Met een doelgroep kiezen, een aanbod maken en dit vervolgens verkopen aan de juiste mensen. Ik vond vooral verkopen heel spannend. Wat als ik afgewezen word?! Niet goed genoeg ben en faal? Uit angst stelde ik verkopen steeds steeds uit. Saboteerde ik mezelf door heel druk te zijn met een logo, visitekaartjes, een website, etcetera. Alles om het lanceren van een online community en online verkopen uit te stellen…

Daardoor liet ik kansen liggen. Kansen die ik als ondernemer keihard nodig had! Om te connecten met mijn ideale doelgroep, geld te verdienen en te doen waar ik echt gelukkig van word. Al mijn gespaarde geld dat ik verdiend had als interimmer, investeerde ik de afgelopen 3 jaar in mezelf. Tienduizenden euro’s aan coaching en training van de besten uit Nederland en Amerika. Van mijn laatste geld huurde ik een businesscoach in. Daarna deed ik onderzoek, lanceerde ik mijn online community, vroeg ik nog meer hulp en leerde ik wat de ingrediënten zijn van een succesvol (online) bedrijf. Met vallen en opstaan en heel hard werken ben ik gekomen waar ik nu sta.

Toen ik de Online Community Methode en de Online Business Building Methode ging combineren, vloog m’n bedrijf door het dak. Ik sta inmiddels bekend als de Queen of communities, doe ik waar ik blij van word en draaide ik het afgelopen jaar een record omzet van 410.000 euro. Daarnaast ben ik een veelgevraagd spreker geworden op (internationale) evenementen, stond ik in veel (vak)media zoals De Telegraaf, Het Parool, Adformatie, Emerce, MarketingFacts, MarketingTribune, Nederlands Media Nieuws, MT.nl, Managementboek, BNR nieuwsradio, RTL4 en kwam ik ook regelmatig LIVE op televisie.

Ik werd genomineerd voor de Viva400 in de categorie Zakenwonders en voor de Vrouw in de Media Award. En ik lanceerde de Online Community Academy middenin de Corona-crisis, die binnen mum van tijd vol zat. Doordat ik zichtbaarder ben kan ik nu nóg meer mensen helpen met hun online community én het opzetten van een succesvol (online) bedrijf. #Blijleven.

Als Queen of communities geloof ik dat je je community nodig hebt om succesvol te zijn. Maar er is méér nodig. Daarom ben ik voorjaar 2023 de Online Business & Community Academy begonnen. Als businesscoach leer ik ondernemers hoe ze een gat in de markt vinden en zichzelf als de #1 expert of influencer profileren. Daar help ik jou ook graag bij.

Programma

Je ontvangt 1 module per week (er zijn 4 “inhaalweken” waarin geen nieuwe module wordt geleverd) en de modules zijn lifetime beschikbaar. Op vakantie gaan in deze periode is dus geen enkel probleem. Wat ga je leren?

1. Onderzoek. Intern, extern en je niche doelgroep

De eerste week doen we intern en extern onderzoek. En duiken we in jouw specifieke niche. Hoe beter je jezelf, je markt en je ideale doelgroep kent, des te makkelijker is het om een succesvol (online) bedrijf op te bouwen. Zodat je op een authentieke en sympathieke manier leuke nieuwe klanten, fans en ambassadeurs aantrekt. En de basis zo ligt voor een succesvol bedrijf én een succesvolle community die meteen wil kopen.

2. Je onweerstaanbare aanbod

Nadat je onderzoek hebt gedaan naar jezelf en je ideale doelgroep, gaan we aan de slag met jouw onweerstaanbare aanbod dat jouw ideale klant van A naar B helpt. Waar loopt jouw ideale klant nu tegenaan en met welk verdienmodel kun jij hem of haar het beste helpen? Zodat jouw ideale klant meteen ‘ja’ zegt als je een aanbod doet. En je community zich gezien en gehoord voelt. Jouw aanbod resoneert. Je bedrijf groeit.

3. Plan voor continue stroom aan klanten

Wanneer je jouw aanbod helder hebt, maak je een plan voor de omzet voor de komende maanden. Welke concrete (sales en marketing) acties ga je doen om dat omzetdoel te realiseren? Wat is je doel en hoe kom je daar? We brengen focus aan in je bedrijf, zodat je alleen doet wat nodig is en sneller resultaat boekt. Met een continue stroom aan klanten als gevolg.

4. Community building op het juiste platform

Vervolgens start je met community building op het juiste platform. Daarmee bedoel ik: met een relatie opbouwen met je ideale doelgroep, door slim zichtbaar te zijn en de juiste content te delen. Instagram, LinkedIn, Facebook, YouTube, Twitter, TikTok, etc. Per social media en community platform leer je hoe je jouw online community kunt starten, activeren en laten groeien. Zodat je aan de juiste mensen een passend aanbod doet en meer mensen kopen.

5. Marketing meesterwerk

Maak jouw marketing meesterwerk: een mega waardevol artikel, podcast of video waar je mensen naartoe verwijst als ze meer willen weten over ‘jouw’ onderwerp: jouw expertise. Door waarde te geven, maak je indruk en trek je de juiste klanten aan.

Dankzij een slim format zullen mensen dit marketing meesterwerk ook via-via in hun eigen netwerk delen. Ben je beter vindbaar. Daardoor groeit jouw community én jouw bedrijf.

6. Strategische content

Je kunt geen geheim en een succes tegelijk zijn. Zichtbaar zijn is een must.

Om geen tijd te verspillen leer je hoe je in 1 dag aantrekkelijke social media content maakt voor de hele maand. Zodat je strategisch zichtbaar bent, zonder dat het veel tijd kost.

Aan de hand van een bewezen format maak je slimme content: inspireer je volgers en converteer je ze naar goedbetalende klanten.

 

7. Organisch groeien

Ontdek hoe je gratis organisch groeit door middel van ambassadeurs en mond-tot-mond reclame. Maar ook door het inzetten van andere verrassende manieren. Inclusief de manier waarop mijn boek een #1 bestseller werd. Een supersimpele en doeltreffende manier om snel organisch te groeien, die gek genoeg maar weinig ondernemers inzetten. Profiteer van deze methode en zet je community slim in. Zodat je jouw product of dienst sneller verkoopt.

8. Volgers omzetten naar kopers

Yes! Je volgers aantal en netwerk groeit, maar hoe zet je deze volgers om naar kopers? Door de verbinding aan te gaan en hen persoonlijk te benaderen, bouw je een band op. Waardoor mensen eerder klant worden. Maar hoe doe je dat? Wat zeg je in zo’n gesprek? In deze module leer ik je hoe je op een sympathieke manier je volgers om kunt zetten naar kopers. Waardoor potentiele klanten jou juist bedanken voor het waardevolle gesprek. En verkopen een eitje wordt.

9. Snel cash met connective selling

Snel nieuwe klanten aantrekken kan goed via connective selling: via een persoonlijk gesprek. Door potentiële klanten 1-1 te spreken en te luisteren naar waar zij tegenaan lopen en behoefte aan hebben, kun je ze gemakkelijk een aanbod doen dat bij hen past. Leer hoe je dit gesprek het beste aanpakt, zodat je eventuele twijfels wegneemt en ze snel klant worden.

Dit is een game-changer voor je business en ideaal als je snel cash nodig hebt.

10. Een gratis weggever

Een simpele 5 staps e-mailfunnel die mensen aan je bindt. De meeste leads (potentiële klanten) worden niet meteen klant: ze willen eerst een band met je opbouwen. Dat kan goed met een e-mailfunnel: een serie van 5 mailtjes die je automatisch verstuurt, nadat mensen een gratis weggever op je website hebben gedownload. In deze module maak je die gratis weggever én een effectieve e-mailfunnel. Zodat jouw mailinglijst groeit en jouw potentiële klanten eerder kopen.

11. Jouw conversie verhaal

Mensen kiezen niet alleen voor de kwaliteit van een product of dienst, ze kopen vaak om jou. Omdat ze een connectie met jou voelen. Daarom is de ‘over mij’ pagina op je website super belangrijk! In deze module gaan we aan de slag met jouw conversie verhaal voor die pagina. We zetten storytelling slim in, waardoor mensen zich meteen herkennen in jouw verhaal en niet kunnen wachten om klant te worden! Dit geeft zowel je bedrijf als community een mega boost!

12. Je website koopklaar 

Met de juiste teksten en tools.

Naast de ‘over mij’ pagina, gaan we aan de slag met de rest van je website teksten. Je krijgt een format voor een goed converterende salespagina en handvatten om je homepage te optimaliseren. Zodat je precies weet wat je zegt op je website en je ook nog eens klinkt als jezelf, in plaats van een inwisselbare marketingtekst die ook op de website van je concurrent kon staan. Daardoor trek je de juiste klanten aan, die niet kunnen wachten om van je te kopen.

Een compleet en bewezen programma

Stap voor stap voor je opgezet: verrassend simpel, gestructureerd, heel praktisch én direct toe te passen. 12 modules in meer dan 12 uur video. Inclusief werkboeken, zodat je het geleerde meteen praktisch toepast om je bedrijf in één keer goed op te zetten en snel meer klanten te krijgen.

Stel je droom niet langer uit en ga ervoor. Vandaag nog! Ga het gewoon doen. Er komt geen beter moment, het blijft altijd druk, er zijn altijd excuses om het niet te doen. Dus neem die beslissing nu en schrijf je in voor deze belachelijk lage pilot prijs. Of blijf je wachten totdat jouw ideale klant zich bij de concurrent aansluit en daar fan en klant wordt?

Dit zit er allemaal in

Bewezen 12-weken plan voor een succesvol online bedrijf. T.w.v. €1497,-.

Zodat je makkelijk en moeiteloos begeleid wordt naar een knallend bedrijf in 12 weken! Met de lessen, handige templates en opdrachten ga jij zelf aan de slag, op een plek en moment waar jij je goed bij voelt. Geen files dus, dat bespaart veel tijd (en geld).

Bewezen community building methode. T.w.v. €1497,-.

Dé meest sympathieke formule om zo snel mogelijk aan klanten te komen, speciaal voor coaches, adviseurs, freelancers en creatieve ondernemers die zelf het gezicht zijn van hun bedrijf. Zodat je een community bouwt vol met fans die niet kunnen wáchten om klant te worden. Goed geld verdient met jouw passie, op een sympathieke manier, die niet voelt als verkopen.

Bewezen strategie om in 1 dag converterende content te maken

Voor al je social media, voor de hele maand. T.w.v. €997,-.  Zodat je via jouw social media de leukste klanten aantrekt en je bereik snel groeit met de juiste mensen.

6 maanden toegang tot 12 effectieve vraag- en antwoord webinars: T.w.v. €997,-.

Zodat je mij als businesscoach en communitystrateeg ‘onder de knop’ hebt. Waarin je jouw eigen vragen kan stellen en leert van anderen. Deze Zoom-calls zijn om de week, 6 maanden lang. Stel je vragen aan Maartje en haar team. Kun je er niet bij zijn: geen probleem. Geef vooraf je vragen aan, in de replay kun je dan onze antwoorden terugluisteren. Zo word je maximaal begeleid en blijf je nooit met een vraag zitten.

Online community met gelijkgestemde ondernemers. T.w.v. €997,-.

Zodat ondernemen niet eenzaam is, maar juist leuk en je een netwerk voor het leven opbouwt! Alleen deze community van gelijkgestemden is de investering al meer dan waard. Hier deel je je successen, support je elkaar en kun je vragen stellen. Ook na de eerste 6 maanden behoud je jouw toegang tot deze community. Dan kun je alleen geen vragen meer aan Maartje en haar team stellen. Zodat je een stok achter de deur hebt om alle opdrachten de eerste 6 maanden uit te voeren en snel resultaat te boeken.

Mijn persoonlijke favorieten lijst met slimme tools

Die je als (online) ondernemer in kunt zetten om effectief en efficiënt te werken, die jou uren aan uitzoekwerk en gedoe besparen.

Totaal waarde Online Business Building Academy: €5.985,-

Investering nu: €1.997,-. Als je snel beslist: 500 euro korting, dus maar €1.497,- #nobrainer.

Of pak je meteen door met de bovenstaande trainingen én 4 LIVE-dagen bij ons op kantoor waar we werken aan je strategie, marketing, planning, content en sales?

* Alle bedragen zijn exclusief BTW, bij het betalen zie je de prijs inclusief BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van We love communities en tevens kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de annuleringsvoorwaarden zoals op deze pagina vermeld.

Drie geweldige bonussen

Als je je inschrijft vóór aanstaande zaterdag 18 uur

Weet je wat succesvolle ondernemers met elkaar gemeen hebben?

Ze maken bold moves, doen aan community building, investeren in business coaching en ze gaan voor een #Blijleven. Ik hou van mensen die net als ik investeren in zichzelf, die ambitieus zijn en hun dromen najagen. Die snel beslissen en ervoor gaan. Daarom heb ik voor hen een hele waardevolle bonus:

Bonus 1: Gratis live online workshop t.w.v. 497,-,

waarbij de social media content van een aantal ondernemers ‘geroast’ wordt. Zodat jij precies weet wat wel en niet werkt op social media om jouw ideale klant aan te trekken en ziet wat laaghangend fruit is. Dit is mijn zone of genius, dit gaat een game-changer voor je zijn;

Bonus 2: Online ChatGPT video training t.w.v. 297,-.

Ontdek hoe je megasnel nieuwswaardige content maakt met ChatGPT, zonder jouw unieke stem te verliezen. Zodat je met ChatGPT megasnel nieuwswaardige content maakt, zodat je meer bereik creëert.

Bonus 3: Onbeperkt toegang tot alle online video lessen t.w.v. 997,-.

Zodat je ook na die 6 maanden begeleiding toegang hebt tot alle waardevolle lessen, inclusief updates. Zolang ik dit bedrijf run, blijft alle content beschikbaar. Mezelf kennende verwacht ik dat dat zéker de komende drie jaar nog het geval is. Waarschijnlijk langer ;-).

Natuurlijk kun je het ook alleen doen…

Je kunt natuurlijk zelf uitzoeken hoe je de verschillende stappen verder invult. Niet investeren in businesscoaching. Je kunt veel webinars volgen, boeken lezen, kijken hoe anderen het doen en het wiel zelf uitvinden. Maar dat kost tijd, veel tijd! En de kans is groot dat het mislukt. Anders was je nu al lang succesvol, toch? Want als je doet wat je altijd deed, krijg je minder dan je kreeg.

Eerlijk: ik zie dat veel ondernemers worstelen met het opzetten en laten groeien van hun bedrijf, omdat ze zomaar wat doen. Ze missen de mindset en skills die nodig zijn. Ze hebben geen bewezen plan om aan goedbetalende klanten te komen. Hebben te weinig volgers, laat staan dat ze een community met fans, ambassadeurs en klanten hebben. Hun aanbod sluit niet aan bij de wensen van hun doelgroep en ze weten überhaupt niet hoe ze die doelgroep aantrekken met de juiste strategische content.

Zonde! Loop geen omzet mis, doe het meteen goed. Zelf deed ik dat ook door de afgelopen jaren voor tienduizenden euro’s te investeren in (internationale) businesscoaches. Daardoor verviervoudigde mijn omzet het tweede jaar. Groeide ik mega snel en draaide ik de afgelopen 3 jaar 875.000 euro omzet. Ik heb mijn waarde bewezen. Met mijn eigen resultaten maar ook dat van mijn klanten. Stop met aanmodderen en neem je bedrijf eindelijk serieus.

De combinatie van mijn online business building methode + community building methode leidt tot veel extra klanten, zonder 24/7 te werken.

Dus waar wacht je nog op? Als je er nu vanuit gaat dat een gemiddelde klant een waarde vertegenwoordigd van 600 euro. Bijvoorbeeld omdat jouw uurtarief 75 euro per uur is en jouw klanten gemiddeld 8 uur bij je afnemen. Dan heb je dit programma met slechts 3 nieuwe klanten al ruimschoots terugverdiend! 3 nieuwe klanten! Terwijl je met deze kennis een succesvol bedrijf neerzet waar je continu nieuwe klanten mee aantrekt. Elke maand opnieuw.

Meld je nu aan voor de Online Business & Community Academy. Bouw in 12 weken een succesvol (online) bedrijf en trek moeiteloos goedbetalende klanten aan door jouw community slim in te zetten.

Ervaringen van anderen

Mijn eerste klant is er!

Mijn grootste probleem was eigenlijk dat ik een hele toffe community heb, maar er veel te weinig gebruik van maak. Maartje heeft mij heel veel inzichten gegeven over hoe ik juist die community warm houdt, zodat ze potentiële klanten worden en...mijn eerste klant is er binnen een week uitgerold door de tips die ik van haar heb opgevolgd. Ik zal je dus van harte aanraden om bij haar een challenge of een training te volgen, want het gaat je gewoon al heel snel heel veel opleveren. Maartje, dank je wel hiervoor.

Sylvia Holtslag

Intermitted fasting coach

Drieduizend euro omzet gehaald uit mijn groep in twee maanden!

Een jaar was ik in mijn hoofd al bezig met het starten van een Facebookgroep en het kwam er maar niet van. Daarbij ben ik introvert, dus ging dat me dan niet overweldigen? Kwam er niet te veel op me af en moest ik niet teveel door elke dag daar aanwezig te zijn? Ik ben de groep gestart twee maanden geleden en in die twee maanden was het alleen maar feest. Ik heb inmiddels drieduizend euro omzet gehaald uit mijn groep, dus dat is eigenlijk best wel tof. Dus ben jij van plan om met Maartje te gaan werken? Doe het gewoon.

Bianca Elzinga

Online marketeer en funnel specialist

Heb nog nooit in een cursus zoveel content ontvangen!’

‘In het kader van ‘leer wat je moet leren maar dan wel van de beste’ is Maartje Blijleven de autoriteit op het gebied van communities. Haar Online community Academy is de beste manier om snel grondig en effectief te leren hoe jij je eigen community bouwt. Ze is zeer grondig en compleet.

Fleur Kalbfleisch

Flow by Fleur, Essentrics trainingen

Je kunt zonder risico starten: een garantie van 30 dagen!

Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van deze online training.

En daarom geef ik garantie. Als je na de 3e module niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van deze training, dan krijg je van mij je geld retour minus € 150,- exclusief BTW administratiekosten. De voorwaarden zijn dat je aanspraak maakt op de garantie vóór de ontvangst van module 4 en dat je de vragen, opdrachten en werkboeken uit module 1,2 en 3 ingevuld aan ons terug stuurt. Daarnaast moet je de video’s uit stap 0, 1, 2 en 3 in de 3 weken hebben gezien en moet je de oefeningen volledig hebben gemaakt. Ook ben je actief lid geweest van de community die bij het programma hoort, heb je je onderzoek en strategie gepubliceerd ter beoordeling in de community en heb je deelgenomen aan de live Q&A sessies die tijdens de eerste 4 weken hebben plaatsgevonden.

Annulering

Dit an alleen schriftelijk per email (mail@welovecommunities.nl) met een duidelijke omschrijving waarom het programma niet aan de kwaliteitseisen voldoet die je eraan gesteld hebt. Recht op annulering geldt niet als de onderwerpen cq. inhoud van de modules zoals omschreven niet aansluit op persoonlijke behoeften aangezien je dat vóór aanschaf van het programma al kan beoordelen. Je krijgt dus geen geld terug als je niets doet. Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren per ommegaande je geld retour.

Waarom zou je deze training nou écht moeten volgen?

Wat is het resultaat?

Skills om te verkopen vanuit verbinding

Je weet precies wat jouw gat in de markt is en hebt de juiste skills en mindset om te verkopen vanuit verbinding. Zodat je op een authentieke en sympathieke manier aan klanten komt, waarbij het niet voelt als verkopen;

Een actieve groep klanten

Je hebt een actieve groep aan volgers, klanten en ambassadeurs om je heen verzameld. Via social media, je mailinglijst, een online community: net wat bij je past. Die keer op keer bij je kopen. Waar jij schaamteloos jezelf kunt zijn en waar de juiste mensen uit zichzelf reageren. Zodat jij de leukste klanten aantrekt en ze ook nog eens lang als klant houdt. En ze via-via meer klanten bij je aandragen, omdat ze fan en ambassadeur zijn geworden.

Ontspannen en aansprekende manier zichtbaar

Je maakt via een tijdbesparende en effectieve formule in 1 dag al je social media content voor de hele maand. Zodat jij op een ontspannen manier zichtbaar bent en mensen zich meteen aangesproken voelen door jouw berichten. Zodat je inbox volstroomt met berichten van volgers die graag klant willen worden. Zodat jij een continue stroom aan klanten en ambassadeurs aantrekt en je van stress naar succes gaat. En tijd overhoud voor andere leuke dingen.

Je hebt een simpel plan dat wél werkt om snel aan klanten te komen.

Zodat je geen tijd, geld en energie verspilt aan dingen die er niet toe doen, omdat je zomaar iets doet. Maar efficiënt en effectief het fundament onder een succesvol (online) bedrijf neerzet. Inclusief het leren van de juiste skills.

Je verdient geld met je passie

Je weet precies hoe je goed geld verdient met je passie, omdat je weet wat je verkoopt aan wie. De juiste skills hebt. Zodat je veel mensen helpt en tegelijkertijd ook tijd en geld overhoud om leuke dingen te doen met de mensen waar je van houdt.

Veelgestelde vragen | Dé Online Business & Community Academy

Hoeveel tijd ben ik gemiddeld per week bezig met deze training?

Je ontvangt iedere week een module met een video van ongeveer 1 a 1,5 uur. Het bekijken én uitwerken van de informatie uit de module vergt ongeveer een dagdeel per week. De ene keer iets meer, de andere keer iets minder. Afhankelijk van waar je staat in je business. Blokkeer die tijd vast in je agenda.

Wat als ik deze 6 maanden op vakantie ben?

Het programma duurt 6 maanden. Het zijn 12 modules, dus dat moet lukken in 4 maanden. We hebben er rekening mee gehouden dat je soms een pauzeweek neemt. Daarom hebben we er een programma van 6 maanden van gemaakt, zodat je de lessen rustig kunt volgen en de Q&A’s kunt bijwonen tijdens het programma. Mocht het om een reden niet lukken om de modules te volgen in die 6 maanden, dan kun je de modules alsnog blijven volgen. Na die 6 maanden wordt het namelijk een do-it-yourself programma.

Hoe lang heb ik om de modules te bekijken?

Je hebt 6 maanden toegang tot de Online Business Building Academy en de groepscalls. Ik ga er echt vanuit dat je je inschrijft omdat je niet langer kunt wachten om van jouw (online) bedrijf een succes te maken. Dus die modules heb je voor de einddatum toch allang allemaal een keer bekeken? En de opdrachten uitgevoerd! Na die 6 maanden blijf je toegang houden tot de modules en kun je deze zelf verder volgen.

Ik heb nog geen online bedrijf, kan ik dan ook meedoen?

Jazeker! De Online Business Builders Academy helpt zowel de beginner die met online ondernemen aan de slag wil gaan, maar ook de expert die al langer bezig is en verder wil groeien.

Ik heb al een actieve online community, zou deze training iets voor mij zijn?

Heb je wel een online community, maar haal je er nog geen of niet genoeg klanten uit? Dan is deze training écht waardevol voor je.

Als queen of communities geloof ik natuurlijk in de kracht van online communities. Ook zeker voor jou als ondernemer. Maar na 3 jaar mijn klanten geholpen te hebben met community building, ben ik er ook achter gekomen dat je met alleen community building geen succesvol bedrijf kunt opzetten. Er komen namelijk nog meer dingen bij kijken. Mindset en skills van jou als ondernemer, een aanbod dat aansluit op jouw doelgroep, de techniek achter je business zijn bijvoorbeeld ook belangrijke onderdelen.

Ook leiders van bestaande communities kunnen nog veel leren over hoe ze een tribe creëeren die niet kan wachten om van ze te kopen! Dus als je community is stilgevallen, help ik je met deze training hoe je die weer tot leven kunt wekken. En hoe je er ook echt een waardevolle community van maakt: zowel voor jezelf als voor de leden!

Alleen al de community die bij de Online Business Building Academy zit is de investering meer dan waard. Stel je eens voor, allemaal ondernemers bij elkaar die willen groeien met hun online business! Hierdoor bouwen we samen aan duurzame relaties en leren we sneller en beter door de wisdom of the crowd in te zetten. Deze online training is dus ook heel geschikt voor meer ervaren community leaders die wil leren over het online ondernemen. En die zo hun online community naar een nog hoger niveau tillen.

Moet ik technische kennis hebben voor deze training?

Voor deze training heb je geen specifieke voorkennis nodig. Met de juiste positieve instelling en focus, gecombineerd met mijn jarenlange ervaring en jouw kennis van jouw business, kun je super succesvol worden met jouw online business. Ook als je niet technisch bent.

In module 4 van de training staat alle benodigde informatie over de verschillende social media platformen. Daarnaast nemen we je mee hoe je bijvoorbeeld een e-mailfunnel kunt opzetten in Mailblue.

Kom je er niet uit? Om de week is er een groepscall waar je al je vragen mag stellen. Daarnaast is er naast de training een online community waar je je vragen kunt stellen aan mij, mijn team en de andere ondernemers. Daar helpen we je graag.

Kost een succesvolle online onderneming niet ontzettend veel tijd?

Je business groeit niet vanzelf, ook al heb je zo’n goede business strategie, toch? Je moet daar tijd, energie en geld in investeren om te groeien. Door de komende 6 maanden stap voor stap samen met mij en de andere ondernemers in de groep de modules te volgen, staat jouw online onderneming straks als een huis.

Kan ik de kosten aftrekken van de belasting?

Ja. Als je ondernemer bent, kun je de kosten aftrekken, want het zijn kosten die je maakt voor het bedrijf.

Ik heb een andere vraag, en nu?

Heb je een andere vraag over de Online Business Building Academy? Mail ons gerust even, we antwoorden op werkdagen meestal binnen 24 uur. Je kunt ons mailen via mail@welovecommunities.nl. Leuk om van je te horen!

Wat is er nieuw vergeleken de Online Community Academy??

Na 3 jaar de Online Community Academy succesvol te hebben verkocht aan meer dan 400 klanten, hebben we onderzoek gedaan in onze community.

Community building voor ondernemers is mega belangrijk. Je hebt namelijk een achterban nodig om je product of dienst aan te verkopen. Daarnaast zijn er een aantal andere onderdelen belangrijk om een onderneming succesvol te maken, zoals de juiste content, een onweerstaanbaar aanbod, een omzetplan en de skills en mindset van jou als ondernemer.

We hebben onze community gevraagd waar zij behoefte aan hebben naast community building. Deze onderdelen hebben we nu meegenomen in de vernieuwde versie van de Academy, waar je alles leert over het opzetten van een succesvol bedrijf. Natuurlijk blijft community building hierin een groot onderdeel.

Alle lessen in de academy zijn opnieuw opgenomen. Je leert in 1 les en 1 werkboek per week precies wat er nodig is om zo snel mogelijk klanten te krijgen op een authentieke en sympatieke manier die niet voelt als verkopen. Verkopen vanuit verbinding. Daardoor wordt je niet overwhelmed en behaal je sneller resultaat.

Ik ben niet bekend in de online wereld, omdat ik altijd offline werk met mijn klanten. Is het programma wel iets voor mij?

Als je van offline ondernemer naar online wilt gaan, dan is deze training écht waardevol voor je. In de modules nemen we je stap voor stap mee in het opzetten van een online business. Van zichtbaar zijn online, tot aan sales doen via het internet.

Krijg ik ook live begeleiding van Maartje Blijleven of bestaat deze training alleen uit zelfstudie?

Je kunt deze training helemaal zelfstandig doorlopen, maar wij zijn ervan overtuigd dat er veel meer uit te halen valt als je actief deelneemt aan de live momenten en actief bent in de besloten community. De live momenten bestaan uit: 1x per 14 dagen aan groepscall via Zoom. Maartje doet veel van deze live coach calls zelf. Mocht Maartje wegens ziekte of vakantie niet aanwezig zijn, dan neemt Lis (opgeleid door Maartje) de calls van haar over.

Kan ik mijn feedback ergens kwijt?

Jazeker! Wij vinden feedback van onze klanten zeer waardevol. Daarom vragen we iedereen om aan het einde van de training een evaluatieformulier in te vullen, waarop je al je feedback kwijt kunt. Daarnaast hebben we natuurlijk intensief contact in de besloten community bij de training en tijdens de coach calls, dus je hoeft nooit lang met een vraag of onzekerheid rond te blijven lopen. En ook niet met een compliment trouwens ????

Kan ik mijn geld terug krijgen als ik me bedenk nadat ik de training heb aangekocht?

Dergelijke zaken hebben wij allemaal geregeld in onze algemene voorwaarden. Deze vind je hier: https://welovecommunities.nl/algemene-voorwaarden/

Wat als ik een vraag heb tijdens de zelfstudie?

Super! Wij denken graag met je mee en beantwoorden graag je vragen. Daarvoor hoef je niet te wachten tot de volgende coach call. Je kunt namelijk 24/7 in onze community je vraag stellen. Dat is ook leerzaam voor andere deelnemers. Wij zijn elke werkdag in de community aanwezig en zullen dan je vraag beantwoorden.

Wat als ik een technisch probleem heb?

Dan kun je altijd via mail onze hulp in roepen, zodat we even kunnen kijken wat er aan de hand is en eventueel een helpdesk kunnen inschakelen. Je kunt dit doen via mail@welovecommunities.nl . We checken onze mail elke werkdag en afhankelijk van de urgentie beantwoorden we binnen maximaal 2 werkdagen je mail.

Waar bevindt zich de online leeromgeving

Wij werken met Huddle. Nadat je je hebt aangemeld en betaald, ontvang je je inlog gegevens. Je kunt Huddle zowel op de desktop gebruiken als via een app op je telefoon. Binnen deze Huddle omgeving bevindt zich ook onze community waar je op elk moment van de dag je vragen kunt stellen of iets kunt delen.

Waar vind ik jullie algemene voorwaarden?
Vervalt er wel eens een coach call?

In principe gaan onze geplande calls altijd door. Zowel Maartje Blijleven als haar collega Lis kunnen deze calls leiden. Natuurlijk kan er wel eens sprake zijn van overmacht. In dat geval halen we de coach call in op een ander moment.

Blijft de training van mij na afloop?

Nee, de training is ons eigendom. Jij kunt de lessen en coach calls volgen voor de duur van deze training. Wanneer jouw 6 maanden toegang zijn verlopen, blijf je toegang houden tot de lessen, zodat je deze zelf nog kunt doornemen.

Houden jullie in de gaten of ik nog bezig ben met de training?

Wij kunnen in ons systeem zien welke lessen jij hebt gedaan en we merken het natuurlijk wanneer je wel of niet bij de coach calls of online live sessies aanwezig bent. Wij sturen regelmatig berichtjes naar klanten die we hebben gemist bij een call, omdat we er samen met jou voor gaan en willen dat je dit succesvol afrondt. We verwachten echter wel eigen verantwoordelijkheid, dus dat jij de lessen uit jezelf volgt. We zitten ten slotte niet meer op de basisschool waar de juf je handje vasthoudt, toch? Jij bent zelf verantwoordelijk voor de juiste inzet en het doen van de opdrachten. Wij helpen je graag met de begeleiding, kennis en het beantwoorden van jouw vragen.

Wat kan ik nou eigenlijk na het afronden van deze training?

Start vanuit strategie
1. Onderzoek: jezelf en je doelgroep
2. Je onweerstaanbare aanbod
3. Doelen & strategie

Digital Marketing en community building
4. Community building op het juiste platform
5. Marketing meesterwerk: jouw mega waardevolle artikel
6. Strategische content om structureel zichtbaar te zijn
7. Organisch groeien

Sales. Online verkopen vanuit verbinding
8. Hoe maak ik van volgers kopers?
9. Snel cash met connective selling

De verdieping
10. Een gratis weggever: simpele 5 staps e-mailfunnel die mensen aan je bindt
11. Jouw conversie verhaal
12. Je website koopklaar met de juiste teksten en tools

De waarde van de Online Business & Community Academy is onbetaalbaar.

Ik deel de exacte kennis die mij en mijn klanten succes heeft gebracht.

Tijdelijk

De Online Business & Community Academy vraagt nu tijdelijk een belachelijk lage investering van 1.497,- in plaats van 1.997,- (of 6*178,75). Binnenkort gaat de prijs omhoog.

 

Wat gaat het je kosten als je het in je eentje blijft doen???

* Alle bedragen zijn exclusief BTW, bij het betalen zie je de prijs inclusief BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van We love communities en tevens kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de annuleringsvoorwaarden zoals op deze pagina vermeld.

Hallo ik ben

Maartje Blijleven

Ik begrijp hoe lastig het kan zijn om als zzp’er of klein bedrijf een succes te maken van je onderneming. Mijn eerste zomer als ondernemer verkocht ik niets, ondanks al het geld en de energie die ik erin stopte. Ik investeerde en werkte 24/7, maar er was geen band, geen connectie met de coaches en experts die ik probeerde te bereiken. Daardoor sloeg mijn aanbod totaal niet aan. Klinkt bekend?

Het keerpunt voor mij

Dit was toen ik begon met het combineren van online community building met online business building. Van nul verkopen, schoot ik omhoog naar €43.000 in slechts drie maanden, en vervolgens naar een indrukwekkende €385.000 per jaar.

Wat ik je wil laten inzien, is dat je geen gigantische community nodig hebt om succesvol te zijn: financiële onafhankelijkheid en een #Blijleven. Met de juiste strategie en de juiste stappen, kun je zelfs met een klein bereik enorm succesvol worden, en van daaruit exponentieel groeien.

Ik heb het gedaan. Ik heb de resultaten gezien. Nu wil ik jou helpen hetzelfde te bereiken. Het is tijd om de kracht van jouw community te benutten en te beginnen met het bouwen van je online bedrijf. Op een manier die zowel winstgevend als vervullend is. Daar help ik je graag bij!

 

Veel liefs,

Maartje Blijleven,
Online Community Strateeg en Business Mentor.

#Blijleven