Hoe voeg je een E-book toe aan je Facebookgroep?
31 december 2021 
3 min. leestijd

Hoe voeg je een E-book toe aan je Facebookgroep?

Een E-book maken en toevoegen aan je groep is een manier om extra waardevol te zijn voor je leden in je groep. Door waardevolle informatie, tips en tricks te delen over onderwerpen in jouw branche vergroot je je expertstatus. 

Daarnaast heb je een extra incentive voor mensen om lid te worden van jouw groep. Helemaal als dat e-book nergens anders te krijgen is. Je kunt mensen dan oproepen om lid te worden van jouw Facebookgroep, als cadaeutje krijgen ze ook een waardevol ebook. 

Lees hieronder hoe je een E-book toevoegt aan je Facebookgroep volgens een simpel stappenplan.

Stappenplan E-book toevoegen aan Facebookgroep

Stap 1. Ga naar je Facebookgroep en maak een post (een bericht).

e-book toevoegen

Stap 2. Klik op de drie puntjes en klik op ‘Bestand toevoegen’.

e-book toevoegen

Stap 3. Kies het bestand dat je wilt bijvoegen en klik op ‘Post’ als je het direct wilt posten of op het kalendertje rechtsonder als je de post met e-book voor later wilt inplannen.

e-book toevoegen 


Wil je je e-book toevoegen aan ‘Gidsen’ in je groep, zodat leden deze posts makkelijker kunnen terug vinden? Bekijk hier hoe je posts kan toevoegen aan Gidsen.


Ben je VA, Social Media Manager of Marketing Communicatie specialist en wil je meer klanten en leuker werk? Specialiseer je in de baan van de toekomst: Commerciële Community Manager. Lees hier meer over de opleiding hoe je voor je opdrachtgevers een succesvolle en actieve tribe creëert vol ideale klanten!


Over de schrijver
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down