Gradient achtergrond

Ben jij klaar om exponentieel te groeien met je business?

Stel je voor dat je maand na maand een consistent maandelijks inkomen kunt genereren... zelfs als je vrij neemt.

Het Next Level Business Leaders Jaarprogramma helpt online (kennis)ondernemers aan continue meer klanten, meer omzet en meer impact. Doordat jij dé #1 in jouw markt wordt en zo tijd en geld overhoudt voor de dingen die er het meest toe doen!

Je bent...

 1. Een kleine ondernemer die maandelijks 2.500+ euro omzet draait en online al aan klanten komt. Maar die de drive heeft om exponentieel te groeien.  Je wilt graag een continue stroom aan nieuwe klanten, maand na maand, zodat je daarop kunt vertrouwen;

 2. Klaar met ‘te druk’ zijn met de dagelijkse to-do’s. Je wilt je bedrijf gaan vereenvoudigen en opschalen. Je weet dat het slim is om te investeren in het opbouwen van duurzame online relaties, community building, slimme lange termijn strategieën en relevante content, maar geeft dat nu te weinig prioriteit. Wat jouw business op lange termijn in gevaar brengt;

 3. Gefrustreerd dat je te weinig gekwalificeerde leads aantrekt. Je kent de basis van online marketing. Hebt veel tijd, geld en energie hebt gestopt in het ontwikkelen van een aantrekkelijk (online) aanbod, bijvoorbeeld een online training. Maar op het moment dat je wilde verkopen, kochten er minder mensen dan je had verwacht. Je ambitie ligt veel hoger, omdat je wéét dat er meer inzit. 

 4. Een getalenteerde coach of expert die haar bestaande aanbod naar een hoger niveau wil tillen. Samen met anderen. 

  Je trekt wel al de juiste mensen aan, hebt een aanbod en doet sales, maar je hebt onvoldoende geïnvesteerd in de juiste mindset en leiderschap skills, waardoor succes tijdelijk is en je winst achterblijft.


Dan is het Next Level Business Leaders Jaarprogramma echt iets voor jou!


Hoe zou het voor je zijn als je...

 • Meer klanten en omzet krijgt, zodat je financieel onafhankelijk bent en genoeg geld verdient om leuke dingen te doen. Een #Blijleven met een fijn huis, leuke vakanties en quality time met de mensen die je lief hebt. Maar ook om te investeren in jouw toekomst, zodat je eerder kunt stoppen met werken als je dat wilt;

 • Je onderdeel bent van een kleine hechte community van gelijkgestemden ondernemers die je keuzes en gedachtes begrijpen. Ondernemen hoeft niet eenzaam te zijn. Het helpt enorm door live samen te komen met gelijkgestemden en te sparren over bijvoorbeeld nieuwe business ideeën en het bespreken van bepaalde moeilijke situaties.

 • Een business mentor aan je zijde hebt die weet wat er speelt in je business en het grootste goud in jou naar boven haalt, zodat je exponentieel groeit in je business en de #1 in je markt wordt dankzij een persoonlijk plan.

 • Zelfverzekerd zichtbaar bent dankzij duurzame online relaties en slimme samenwerkingen, waardoor je een grote groep fans en ideale klanten om je heen verzamelt die jou zien als dé #1 in jouw markt. Zodat ze jou via mond-tot-mondreclame aan anderen aanraden, klanten met liefde jouw kant op komen en je vaker wordt gevraagd als spreker op podia en in de media;

 • Alleen werkt met een bewezen plan dat wél werkt. Zodat je in weinig tijd alleen die stappen zet die nodig zijn voor de exponentiële groei in je bedrijf waar je zo naar verlangt. Je wilt precies weten wat je op weekbasis moet doen, zodat je een groot project als bijvoorbeeld het lanceren van een bestseller, organiseren van een online summit, challenge en/of webinar ook naast je andere werk kunt uitvoeren. Zodat je meer impact maakt, meer mensen helpt en een positieve bijdrage levert aan de wereld om je heen. 

 • Precies weet waar je voor staat en dat ook over kunt brengen met een ijzersterke positionering. Waarbij je wordt 'gedragen' door een mentor die weet wat ervoor nodig is om de #1 te worden in jouw markt. Die jou helpt om je focus te bewaren. Zowel tactisch als strategisch en qua mindset. Wanneer je samenwerkt met een groep van gelijkgestemde ondernemers die net als jij gaan voor een mega groei in impact en inkomen. Zodat je van elkaar leert en jezelf niet langer saboteert. Waardoor je opschaalt en sneller groeit naar een consistent maandelijks inkomen. 


Word de #1 in je markt, met het Next Level Business Leaders Jaarprogramma!


Ervaringen van klanten...

Hogere conversie
Ik ging van 2% naar 5% conversie in mijn challenges.


Hilde
Hilde Radt
Hoge omzet
De omzet uit mijn eerst challenge was €25.000 meteen en €10.000 op een later tijdstip.
Mok
Mok Heijmerink
Grootste organische bereik ooit
Met mijn Groeiversnellers Summit heb ik mijn grootste organische bereik ooit gehaald. 
Karlijn Kwint

Testimonial Janneke van Heugten, Next Level Business Leaders klant:

Dit kun je verwachten van het Next Level Business Leaders Jaarprogramma

De beste manier om meer klanten aan te trekken, je omzet te laten groeien en meer impact te maken, is door duurzame relaties op te bouwen door middel van community building, relevante content en slimme business strategieën, zodat mensen jou als dé #1 in jouw markt zien. 

Welke stappen zijn nodig om dé #1 in jouw markt te worden?

null
Next Leven Business Leaders #1 model

1. Word een inspirerende leider (dé #1 expert)

Je leert de leiderschapsskills die nodig zijn om door te groeien en keer op keer cash uit jouw community te halen. Zodat je jouw succes ook kan dragen. Met als resultaat dat jij maximale impact maakt, veel mensen helpt op een authentieke en sympathieke manier en tegelijkertijd een succesvolle business draait. 

We Love Communities Strategie

Mindset & Leiderschap skills

Investeer in leiderschap skill building. Zodat je zelfverzekerd staat voor je waarde, mensen jou zien als de #1 in jouw markt en je mega aantrekkelijk bent voor je ideale doelgroep.
We Love Communities rating

Visie en brand story

Bouw een sterk merk (personal branding) en creëer een ijzersterke visie en positionering vanuit jouw verhaal, om de juiste toffe tribe aan te trekken (messaging) en mensen die niet bij je passen af te stoten.

We Love Communities werkboeken

In de media

Versterk je merk door middel van mediatraining, zodat je weet hoe je in de media komt en wat je wel en vooral niet moet doen wanneer een journalist contact met jou opneemt.

2. Creëer een exponentiële groei in volgers, fans en leden van jouw toffe tribe, via community building en slim samenwerken.

Activeer jouw toffe tribe, jouw actieve achterban. Creëer een exponentiële groei in jouw volgers en fans, via community building en slim & strategisch samenwerken. Je leert bijvoorbeeld de precieze stappen om snel en efficiënt een succesvolle online summit en challenge te organiseren met een exponentiële groei in bereik, een hoge interactie op je social media en/of in je gesloten online community en ongekende omzetten als resultaat. Maar ook een online inspiratiedag, cadeau-actie of andere slimme samenwerkstrategie wordt tot op de puntjes voor je uitgewerkt, zodat je in weinig tijd snel resultaat behaalt. Jouw zichtbaarheid groeit maximaal, doordat je de blauwdruk en begeleiding krijgt om strategische samenwerkingen te organiseren. Waardoor je via-via een enorm bereik creëert, zonder duizenden euro's te investeren in advertenties. Zelf kreeg ik 4.300 deelnemers op mijn eerste summit, met maar 100 euro advertentiebudget. En verdiende ik die maand 50.000 euro op een leuke en sympathieke manier. Door veel waarde te bieden. 

We Love Communities groepen

Relevante content creatie

Creëer snel relevante content en leer de belangrijkste community building skills, om de juiste mensen warm te maken voor jouw aantrekkelijk resultaatgericht schaalbaar aanbod. Zodat mensen jou al leren kennen, leuk vinden en vertrouwen en je straks makkelijker verkoopt vanuit verbinding.
We Love Communities 8 weken

Strategische samenwerkingen

Snel groeien en opschalen (exponentiële groei) via slimme co-creaties, online summits, challenges en winstgevende webinars. Je ontvangt een draaiboek, wekelijkse to do's, templates en swipefiles van mails, promo materiaal, landing- en upsell pages van mijn eigen summits, strategische samenwerkingen en challenges, zodat je elke week precies weet wat je moet doen en geen tijd verspilt met zelf uitzoeken wat wel of niet werkt. Game-changer!

We Love Communities hotseat

Zet onderzoek slim in

Ontdek hoe je onderzoek doet in jouw community en/of via social media, om te leren waar jouw potentiele klanten behoefte aan hebben. Gebruik de resultaten voor relevante content en het maken van je aantrekkelijk resultaatgericht schaalbaar aanbod. Bouw duurzame relaties met de leden uit jouw community, zodat je verkoopt vanuit verbinding. Klanten fan worden en bij je blijven kopen. Zodat jij op een relaxte manier je business runt en geld opzij kunt zetten 'voor later'.

3. Maak een aantrekkelijk resultaatgericht schaalbaar aanbod in co-creatie met jouw toffe tribe, jouw community

Je leert hoe je op basis van onderzoek een aantrekkelijk resultaatgericht schaalbaar aanbod maakt, waarin je focust op de problemen, behoeftes en gewenste resultaten van jouw klanten. Daarnaast focussen we op marketingacties en sales skills om te leren verkopen vanuit verbinding, zodat je op een sympathieke en authentieke manier klanten aantrekt, zonder pusherig over te komen.

We Love Communities bergen

Aantrekkelijk resultaatgericht schaalbaar aanbod

Bedenk en/of optimaliseer jouw aantrekkelijke aanbod dat schaalbaar is en waar jouw ideale klant ook echt op zit te wachten, zodat je weet dat je toffe tribe 'ja' zegt wanneer je een aanbod doet.
We Love Communities fouten

Automatisch verkopen

Verkoop automatisch via sales pagina’s en funnels. Ontdek hoe een goede sales pagina is opgebouwd en welke mails je stuurt om via je funnel automatisch te verkopen. Ook wanneer je niet technisch bent.

We Love Communities aftersales

Converterende content

Investeer in jouw marketing en sales skills.  Schrijf in 1 dag snel converterende content voor de hele maand;

We Love Communities email

Verkopen aan groepen 

Verkoop aan groepen via challenges & webinars. Je ontvangt templates en swipefiles voor het geven van je challenges en winstgevende webinars, zodat je leert verkopen aan groepen op een manier die wel werkt. 
We Love Communities post

Verkopen aan de telefoon

Verkoop vanuit verbinding via een-op-een gesprekken. Ontdek hoe je dat op een sympathieke manier doet die niet voelt als verkopen. Zodat klanten zelf vragen hoe ze met jou kunnen werken.
We Love Communities Masterclass

4. Bouw duurzame relaties en start met strategisch samenwerken

We werken een jaar lang samen, in een kleine groep. En komen ook regelmatig samen. Daardoor krijg jij optimale aandacht en begeleiding, zodat je veel sneller groeit. Stel je vragen direct tijdens de 2-wekelijkse coach-calls of 24/7 in de gesloten community, zodat je nooit met een vraag blijft zitten en meteen aan de slag kunt. Beslis je binnen 48 uur nadat Maartje haar aanbod deed? Dan nodigen we je als bonus elk kwartaal uit voor onze mastermind verdieping dagen op ons kantoor in 's Graveland, vlakbij Hilversum. Zodat je precies weet waar je het komende kwartaal op focust en hulp krijgt bij de uitvoering. Deze live-dagen worden door de deelnemers als heel waardevol ervaren. Bouw aan een sterk netwerk voor succes. 

We Love Communities Strategie

Sterk Netwerk

Bouw een sterk netwerk. Geef (ook) masterclasses via partners voor de continuïteit in je business. Ontdek hoe je de juiste partners vind en jou graag willen helpen promoten.

We Love Communities rating

Slim plannen

Kies wat bij je past. Organiseer bijvoorbeeld een online summit, live inspiratiedag, cadeau-actie, challenge of andere evenementen in co-creatie. Verdeel deze bereik maximizers slim over het hele jaar, zodat je pieken afwisselt met ongoing inkomsten en tijd overhoud voor leuke dingen. Terwijl je goed geld verdient, ook wanneer je vrij bent.
We Love Communities werkboeken

Samenwerken

Sluit je aan bij een kleine groep met gelijkgestemde ambitieuze ondernemers die ook gaan voor die nummer 1 positie in hun markt. Werk samen met elkaar, zodat jouw netwerk nog sneller groeit en je van elkaar leert. Zet de wisdom of the crowd slim in.

Dat leer je allemaal in het Next Level Business Leaders Jaarprogramma! Stap-voor-stap, zodat je doet wat je leuk vindt én tijd, geld en energie overhoud voor de dingen die ertoe doen. #Blijleven.


Het resultaat?

  • Het fundament onder je bedrijf staat niet alleen, je hebt ook de groeiversneller gevonden die bij jou past. Je bouwt continu duurzame relaties en start met strategisch samenwerken. Via een sterk netwerk, het organiseren van online summits, co-creatie events en/of een mastermind met gelijkgestemde ondernemers. Zodat je weet hoe je online relaties bouwt met de leukste (potentiele) klanten, op schaalt en goed geld verdient. En tijd, geld en energie overhoud voor leuke dingen.

  • Je creëert een exponentiële groei in jouw volgers en fans. Via community building & relevante content trek je de juiste mensen aan. Via slimme strategische samenwerking groei je exponentieel en schaal je snel op naar een consistent maandelijks inkomen, zonder duizenden euro's kwijt te zijn aan advertenties. Dankzij concrete weekplanningen, bewezen voorbeeld templates en coaching, verlies je geen tijd, geld en energie en blijf je nooit met een vraag zitten. Je weet precies wat je wanneer moet doen om je doelen te behalen. Daardoor blijft het behapbaar naast je andere werk, waardoor je het prioriteit geeft en je je ambitieuze doelen bereikt. 

  • Jouw aantrekkelijk resultaatgericht schaalbaar aanbod / online training / groepsprogramma staat en je marketing en sales skills zijn up-to-date. Je hebt een aantrekkelijk resultaatgericht schaalbaar aanbod gemaakt, in co-creatie met jouw toffe tribe, jouw community. Zodat je zeker weet dat het aanspreekt en mensen ‘ja’ zeggen. Je weet hoe je snel converterende content voor de hele maand maakt. Je kunt verkopen een groepen via challenges & webinars, verkopen vanuit verbinding via een-op-een gesprekken en automatisch verkopen via sales pagina’s en funnels;

  • Je bent een inspirerende leider (dé #1 expert), waardoor mensen in de rij staan om jouw aantrekkelijk resultaatgericht schaalbaar aanbod te kopen, ook tussen lanceringen en challenges door. Ze zien jou als de #1 in jouw markt en raden je via mond-tot-mond reclame aan bij anderen, zodat je verdient wat je waard bent en de impact maakt waar je naar verlangt. Dat doe je niet alleen, je hebt een groep gelijkgestemden om je heen die dezelfde groei doormaken, zodat je elkaar support en jouw bedrijf je een #Blijleven geeft. Maartje komt vaak in de media en veel van de deelnemers aan dit programma ook.   

  • Je hebt een geweldig sterk netwerk gebouwd waar je de rest van je carrière op kunt bouwen. Zodat je on top of mind bent wanneer ze iemand zoeken met jouw kwaliteiten. En je consistent nieuwe klanten aantrekt, zonder 24/7 te werken.

Ervaringen van anderen
Mok
"Ik wilde graag beter contact maken met mijn klant, dichtbij ze staan, als een soort plein waar je ze ontmoet. Meer dan dat ik alleen maar zend via mijn mails of via Instagram, maar echt interactie en verbinding creëren. En aangezien Maartje de Queen of Communities is, heb ik haar hulp ingeschakeld. Eerst voor het helpen opbouwen van mijn community, maar ook voor fase 2; het organiseren van een challenge.

Als ik eerlijk ben, ben ik een vrij lui mens. Ik houd ervan als alles gestructureerd voor mij voorgekauwd wordt en ik er zelf mijn eigen draai aan kan geven. Ik heb die basis nodig om te kunnen rusten en mijn kennis op basis daarvan de wereld in te kunnen brengen. Door die basis van Maartje is mijn challenge zo'n ongelofelijk groot succes geworden! Maar liefst 700 inschrijvingen. Ik doe dit al vijf jaar en ik heb nog nooit zoveel contact gehad met mijn klanten en potentiële klanten. Nog nooit zoveel interactie, zoveel gevoel van verbinding, zoveel enthousiasme, zoveel waardering voor mijn kennis, zoveel resultaat van mijn deelnemers. En dat allemaal meetbaar en zichtbaar. En het was een soort van feest op Ibiza! 

Mijn resultaat: €25.000 euro omzet. Dat was minder dan ik had gehoopt, maar dat kwam omdat mijn aanbod niet goed aansloot op de challenge. Volgende keer weet ik wat ik anders moet doen, mijn aanbod heb ik inmiddels aangepast. Nog steeds krijg ik mensen die dan een 1-op-1 met mij inplannen, die zeggen dat ze drie maanden geleden de challenge gedaan hebben en zo enthousiast zijn en zeggen dat als ze iets nodig hebben, dat ze weten dat ze bij mij moeten zijn. Daar heb ik ook nog zeker €10.000 euro omzet uitgehaald.

Ik raad iedereen met zeker aan om met Maartje samen te werken. Je wil het namelijk leren van iemand die het 100% in de vingers heeft. Daarnaast doorvoelt Maartje de verbinding die je met je klanten en potentiële klanten kunt maken door middel van communities. Je krijgt alles wat zij gebruikt om van haar challenge een succes te maken, en dat is onbetaalbaar."


Mok Heijmerink van Webbouwen aan de keukentafel

Ik had nog helemaal niks. Ik had mijn bedrijf Fly Coaching ingeschreven bij de KvK en meer had ik eigenlijk nog niet. Al snel ben ik ingestapt in het Online Community Academy programma van Maartje. Ik zag haar in een webinar en haar energie, haar drive en haar motivatie spraken me aan. Ik geloof dat je met een groep vrouwen impact maakt, dat is waar ik naar streef met mijn bedrijf. En dat sloot naadloos aan bij wat Maartje doet met haar business. 


Ik startte met de Online Community Academy. Binnen no time had ik een groep van trouwe volgers. Fans zou ze kunnen noemen. Niet omdat het een grote Zahra show is, maar juist om die impact te kunnen maken die ik voor ogen heb in mijn leven. En daar zoveel mogelijk mensen bij te betrekken.


Het leuke is, ik dacht vantevoren dat gaat hartstikke veel tijd kosten en weet ik veel wat. Maar dat is dus niet zo, omdat je van Maartje de juiste tools leert. Met een paar uurtjes in de maand ben ik klaar. En mijn community groeit nog steeds, dus daar ben ik heel blij mee.


Na de Online Community Academy ben ik doorgegaan met het jaartraject. Nu leer ik ook van Maartje om een summit, challenge en webinar te organiseren. Ik ben heel ambitieus en ik durf ook wel te zeggen dat ik snel leer. Alleen ja, de uitvoering, dat zal voor jou misschien ook wel bekend zijn. Is toch wat lastiger vaak.


Wat je bij Maartje leert is dat het gewoon super concreet is en daar ben ik ook heel dankbaar voor. Want daardoor heb ik deze week mijn eerste masterclass gegeven. En ik kan niet anders zeggen, het liep gewoon gesmeerd. Juist door haar begeleiding en ook het sparren, het meedenken en wat ik ook echt super fijn vind aan Maartje is dat ze je echt ziet.


Ze luistert echt oprecht en kijkt echt naar jou en zegt ook gewoon waar het op staat als het bullshit is of whatever. Natuurlijk wel gewoon op een acceptabele manier, maar dat is juist heel fijn want daardoor kan je samen heel ver komen. Dus daar ben ik heel erg dankbaar voor. Ik kijk uit naar nog heel veel maanden samen.


Super bedankt en ik raad het iedereen aan die een succesvolle community wil. Ga dan echt de samenwerking aan met Maartje, want het scheelt je heel veel tijd en het levert je echt lekker veel geld op. En dat is natuurlijk uiteindelijk waar het ook om gaat.

Zahra Valke, persoonlijk leiderschap expert F.L.Y. Coaching

Ik wilde graag mijn bereik vergroten en merkte dat dat met adverteren heel duur werd en weinig opleverde. Daarom zocht ik een andere manier om een grote groep leuke potentiële klanten te bereiken. Toen ik zag dat Maartje een training had voor het opzetten van een summit dacht ik meteen: dat moet ik doen.


De training was nog beter dan ik had gehoopt en verwacht. Maartje zorgt voor een heel volledig stappenplan, waardoor je precíes weet wat je te doen staat. Tegelijkertijd denkt ze persoonlijk met je mee hoe je er echt je eigen draai aan geeft zodat je geen kopie van haar eigen summit op de wereld zet.


Met mijn Groeiversneller Summit heb ik mijn grootste organische bereik ooit gehaald. Ik heb deze cijfers zelfs nooit met advertenties gehaald. Dit is het grootste project dat ik als ondernemer op poten heb gezet, en dankzij de samenwerking met Maartje heb ik dat vol vertrouwen en met resultaat gedaan. 

 

Ik zou anderen absoluut aanraden om met Maartje te werken. Maartje is ontzettend gul in het delen van kennis en informatie. Ze is erop gebrand om ervoor te zorgen dat haar klanten net zo succesvol worden als zij zelf.


Je merkt dat Maartje én jarenlang ervaring heeft én zich regelmatig laat bijscholen én continu in ontwikkeling is. Daarnaast is ze super betrokken. Je voelt tijdens de hele samenwerking haar enthousiasme, warmte en liefde. 


Ik raad iedereen die meer bereik wilt en daarvoor graag de kracht van community's en netwerken wil inzetten aan om met Maartje aan de slag te gaan!

Karlijn Kwint, Businesscoach voor strategische groei en persoonlijke ontwikkeling 
Hilde

"Challenges geven doe ik wel vaker, ik vind het namelijk een hele leuke manier om met potentiële klanten bezig te zijn. Er zijn vaak veel aanmeldingen, de deelnemers zijn heel erg enthousiast, maar het percentage dat daarvan daadwerkelijk klant wordt viel mij erg tegen. De conversie was zo'n 2 procent en ik had het gevoel dat daar meer uit te halen viel. En eigenlijk net toen ik besloot dat ik er eens serieus naar wilde gaan kijken, omdat ik normaal met een challenge eigenlijk maar wat doe, kwam ik bij het aanbod van Maartje terecht.


Omdat Maartje aangaf dat ze 5% conversie had en mij in de Mastermind een kijkje in de keuken zou geven hoe ze dat precies deed, was ik toch wel erg benieuwd hoe ze dat resultaat behaald. Mijn grootste leerpunt was om niet te veel te delen tijdens de challenge.


In eerdere challenges gaf ik teveel, waardoor potentiële klanten al zoveel waarde hadden gekregen van mij, waardoor ze niet meer kochten. Maartje gaf me een duidelijk inzicht in het gat tussen gratis weggeven tijdens een challenge en mijn betaalde aanbod. Daarnaast heeft Maartje me erg geholpen bij het activeren van mijn groep. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat mijn conversie is gestegen van 2 naar 5 procent!


Maartje is heel toegankelijk, ze denkt fijn met je mee en geeft je letterlijk een kijkje in de keuken bij haar challenges met uitleg waarom ze het zo doet. Kortom, super fijn deze Challenge Mastermind!"

Hilde Radt, financieel business coach

Voordat ik deze training ging doen, dacht ik weleens na over het geven van een challenge in mijn eigen community, maar ik liep altijd aan tegen het ‘hoe dan’. En ook zat ik met de vraag welk thema ik dan neer zou zetten en hoe ik de dagen zou opzetten.  


Van deze training leerde ik echt hóe ik een goede challenge neer kan zetten. Maartje is daar expert in en kan het je heel goed leren. Ze heeft heel veel kennis in huis, en haar lessen zijn heel goed gestructureerd en stap voor stap opgebouwd. Ze geeft je écht alle tools die zijzelf gebruikt, zodat jij ook een goede challenge neer kunt zetten. Doordat Maartje ook om de week een training heeft met de groep, helpt ze je echt eruit te halen wat in jezelf zit. 


Ik leerde van deze mastermind wat ik elke dag in mijn eigen challenge kon gaan vertellen. Ik kreeg de juiste handvatten en ingrediënten en ik leerde ook hoe ik het laagje/topje van de ijsberg kan delen in een challenge, zonder dat ik meteen alles weggeef.  


Twijfels had ik niet vooraf, want ik wist dat ik het van de beste ging leren 😉. Ik had haar vanaf begin af aan gevolgd in haar eigen community, daardoor wist ik dat zij een goed gestructureerde challenge neer kan zetten en dat wilde ik leren! 


Mijn eigen challenge bracht - ondanks dat ik maar 1 week reclame had gemaakt 17 deelnemers - waarvan er 3 klant werden: een super score, dankjewel Maartje, ik vind je de beste! 

Wendy Versluis van WensWebDesign.nl
Tineke Zwart Testimonial Online Summit

Wat ik het lastigst vond voordat ik met het jaarprogramma begon, was verkopen. Dat voelde altijd heel schreeuwerig voor mij. Ik had al een community met een mooi aantal leden, maar haalde daar geen omzet uit. Ik wist gewoon eigenlijk niet zo goed hoe ik dat moest doen zonder dat het onwijs Amerikaans sales achtig zou worden. Maartje leerde me welke stappen ik moest doorlopen bij het opzetten van een challenge. 


Mijn eerste Opiniestuk challenge werd daardoor een mega groot succes. Ik ben al sinds 2007 ondernemer en de challenge maand was by far de allerbeste maand die ik ooit gedraaid heb. Namelijk drie keer zoveel omzet, als ik puur kijk naar wat ik gemiddeld draai. Ook mijn tweede Lanceer Je Boek challenge was een succes. Mijn grootste leermoment was dat mensen ook echt willen weten wat je voor ze kunt betekenen. Ik heb geleerd hoe je dat aanbod op een fijne manier kunt vervlechten in je content. Dat je wel laat weten wat je voor mensen kan doen, zonder dat het te pusherig voelt. 


Daarnaast heeft Maartje hele duidelijke, fijne, behapbare stappen die je ook op je eigen moment kan volgen om je bereik, commitment of omzet te verhogen. Ze drukt je ook echt op de hart om daarnaast wel je eigen persoonlijkheid trouw te blijven door het met jouw eigen signatuur te doen. Daardoor voelt het helemaal ‘mij’. Het jaarprogramma heeft mij financiële zekerheid gegeven en dat is zo fijn, want VIDM is een maatschappelijk doel. Nu heb ik een solide financiële basis om mensen te kunnen blijven helpen. Dus ben ik Maartje heel erg dankbaar voor.
Janneke van Heugten van Vaker In De Media

Hey, ik ben Maartje Blijleven

Maartje

Met meer dan 22 jaar online community en content ervaring ervaring voor o.a. RTL, KLM, Heineken, Postcode Loterij en Facebook, ben ik de aangewezen persoon om jou te helpen met het maken van cash met communities, door op een authentieke en sympathieke manier die niet voelt als verkopen. 


In de afgelopen 4 jaar heb ik honderden ondernemers mogen helpen met het succesvol maken van hun bedrijf, dankzij duurzame relaties d.m.v. community building en relevante content.


Ik begon mijn bedrijf We love communities 4jaar geleden, nadat ik een boek had geschreven. Mijn eerste groepsprogramma was meteen uitverkocht, maar daarna droogde mijn via-via netwerk al snel op. Oeps. Na een pittige zomer besloot ik dat het roer om moest en ging ik ook voor mijn business doen waar ik goed in ben: samenwerken, relevante content schrijven en het laten groeien van mijn eigen toffe tribe, het activeren van mijn eigen actieve achterban.


Ik heb veel getest, geleerd en geoptimaliseerd. Daarbij ontdekte ik dat 3 verdienmodellen heel goed werken: Challenges, webinars en strategische samenwerkingen waarbij je je gemeenschappelijke bereik inzet, bijvoorbeeld online summits. Toen ik eenmaal een voorspelbare strategie had om cash met communities te verdienen, verdubbelde de omzet van mijn bedrijf naar 385.000 euro in 1 jaar tijd. En werk ik alleen nog maar met droomklanten.


Dat gun ik jou ook. Wanneer je er klaar voor bent om alleen maar met droomklanten te werken, betaald te krijgen wat je waard bent en nog steeds tijd over te houden voor de rest van je leven, doe dan mee met het Next Level Business Leaders Jaarprogramma. Je breekt door je eigen omzetplafond en gaat naar huis met de exacte strategie en stappenplan om jouw aanbod keer op keer uit te verkopen!

Werk alleen met droomklanten, krijg betaald wat je waard bent en houd tijd over voor de rest van je leven. Met het Next Level Business Leaders Jaarprogramma.

Gratis Community Leaders Facebookgroep

null

Maartje Blijleven in de media

Next Level Business Leaders Jaarprogramma

Een compleet en bewezen programma voor meer ervaren (online) ondernemers waarbij de basis van hun bedrijf staat en klaar zijn voor 'the next level'. Stap voor stap gaan we het samen doen. Jij, ik en een kleine groep andere ambitieuze ondernemers.


Met toffe livedagen en verrassend simpele draaiboeken, gestructureerd, heel praktisch én direct toe te passen, want we willen slim en strategisch versnellen. Werk je aan je leiderschapsskills en maak een aantrekkelijk resultaatgericht aanbod dat super schaalbaar is. Kortom, alles wat je moet weten om richting die 10k maanden te gaan en next level te gaan.


Stel je droom niet langer uit en ga ervoor. Vandaag nog! Ga het gewoon doen. Of blijf je wachten totdat jouw droomklant naar de concurrent gaat en daar fan, klant en ambassadeur wordt?


Let op: het Next Level Business Leaders Jaarprogramma is alleen voor ambitieuze ondernemers waarbij de basis van hun business staat, gemiddeld 2.500 omzet draaien en klaar zijn voor de volgende stap. Het is een pre als je de Online Business Building Academy hebt gevolgd, maar dat hoeft niet. Je komt in een jaarprogramma, samen met andere topondernemers die net als jij gaan voor een mega groei in impact en inkomen. Zodat je van elkaar leert en jezelf niet langer saboteert. Waardoor je op schaalt en sneller groeit naar een consistent maandelijks inkomen. 


Je ontvangt al mijn templates en swipefiles van mails, promo materiaal, landing- en upsell pages van mijn eigen summits, challenges en andere strategische samenwerkingen, waar 10.000+ mensen aan meededen, volledig organisch, zonder advertentiekosten. En waarmee ik binnen een jaar meer dan €385.000 omzet draaide. Zodat je mega veel tijd bespaart en alleen doet wat nodig is.

Dit exclusieve Jaarprogramma vraagt straks een investering van

12 x € 997,- ex btw. Je krijgt de exacte A-Z roadmap naar succes, die mij in een jaar tijd meer dan € 434.000,- heeft opgebracht als de #1 Expert in mijn markt. Dat gun ik jou ook.


Er loopt nu een tijdelijke actie, waarbij je voor 597,- per maand in kan stappen.


 • Persoonlijke kick-off van 60 minuten waarin we samen bespreken waar we komend jaar aan gaan werken;
 • Toegang tot een mastermind van een kleine hechte groep ambitieuze ondernemers op hetzelfde niveau.
 • 6 livedagen met een kleine groep ondernemers bij mij op kantoor in 's-Graveland, inclusief persoonlijke begeleiding;
 • Maandelijkse strategiecall waar we de focus en acties voor de maand bepalen aan de hand van je omzetdoel. 12 maanden lang;
 • Maandelijkse coachcall voor al je vragen aan Maartje en de groep. 12 maanden lang;
 • Toegang tot de besloten Whatsapp community waarin je je vragen kunt stellen, advies kunt vragen en successen met de groep kunt delen;
 • Toegang tot mijn bewezen methodes uitgewerkt in duidelijke stappenplannen voor het draaien van een succesvol summit, challenge en andere samenwerkingsacties;
 • Alle ins & outs van het plannen, organiseren en monetizen van een online summit, challenge, webinar en andere slimme campagnes. Inclusief alle templates en swipefiles van mails, promo materiaal, landing en upsell pages van mijn eigen challenges en summits;
 • En mij natuurlijk! Je hebt 12 maanden lang toegang tot en begeleiding van mij.


* Alle bedragen zijn exclusief BTW, bij het betalen zie je de prijs inclusief BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van We love communities en tevens kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de annuleringsvoorwaarden zoals op deze pagina vermeld.

Acadamy gallerij

Natuurlijk kun je het ook alleen doen...

Je weet nu wat er mogelijk is. Maar hoe ga je ervoor zorgen dat het top of mind blijft? Hoe ga je dit in je business implementeren voor structureel betere resultaten? Je kunt natuurlijk zelf uitzoeken hoe je de verschillende stappen verder invult. Je kunt veel webinars volgen, boeken lezen, kijken hoe anderen het doen en het wiel zelf uitvinden. Maar dat kost tijd, veel tijd! En de kans is groot dat het mislukt.


Eerlijk: ik zie dat veel ondernemers worstelen met hoe ze dit zelf voor elkaar krijgen. Dat ze de ene na de andere campagne in hun groep lanceren, maar dat het elke keer dood valt. Laat staan dat ze er klanten uithalen.  Ze trekken zelf de kar en er gebeurt verder niets! Ze hebben geen goed plan of ze beginnen enthousiast totdat andere werkzaamheden prioriteit krijgen. Hun business levert niet genoeg nieuwe klanten op. En dat is zonde, want zo krijg je niet de aandacht, klanten en expertstatus die je verdient!


Als je je aanmeldt voor het Next Level Business Leaders Jaarprogramma, hoef je het wiel niet zelf uit te vinden en neem ik je stap voor stap mee in de belangrijkste verdienmodellen voor online ondernemers. Zodat jij in 12 maanden zelf kunt ervaren hoe tof het is om Cash uit je Community te halen. Je bedrijf exponentieel laat groeien, zonder duizenden euros' te betalen aan advertentiekosten.


Maar let op: ik laat nu maar 10 ambitieuze ondernemers toe, daarna kom je op de wachtlijst

Dus waar wacht je nog op? Als je er nu vanuit gaat dat een gemiddelde klant een waarde vertegenwoordigd van 1.000 euro. Dan heb je dit programma met maar 6 nieuwe klanten al terugverdiend! Maar 6 nieuwe klanten! Dat kun jij, zeker met mijn hulp :-).  Meedoen is dus een no-brainer, schrijf je nu in!

100% tevredenheids garantie

Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van deze online training. En daarom geef ik garantie. Als je na de 3e week niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van deze training, dan krijg je van mij je geld retour minus € 150,- exclusief BTW administratiekosten. De voorwaarden zijn dat je aanspraak maakt op de garantie vóór de start van week 4 en dat je aanwezig was bij de eerste 2 hot seat sessies, de vragen, opdrachten en werkboeken uit week 1 en 2  ingevuld aan ons terug stuurt. Ook ben je actief lid geweest van de community voor community lovers die bij het programma hoort. Annulering kan alleen schriftelijk per email (mail@welovecommunities.nl) met een duidelijke omschrijving waarom het Next Level Business Leaders Jaarprogramma niet aan de kwaliteitseisen voldoet die je eraan gesteld hebt. Recht op annulering geldt niet als de onderwerpen cq. inhoud van de modules zoals omschreven niet aansluit op persoonlijke behoeften aangezien je dat vóór aanschaf van het programma al kan beoordelen. Ook niet wanneer je zelf niets doet. Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren per ommegaande je geld retour.

Veelgestelde vragen over het Next Level Business Leaders Jaarprogramma
Hoeveel tijd ben ik gemiddeld per week bezig met deze training?

Het is een crash-course voor het maken en implementeren van een campagne die cash maakt. Meerdere keren per jaar. Daar heb je vast tijd voor over ;-).


Hou rekening met 1 uur per twee weken voor de hotseat sessie en per week 2 a 3 uur voor het uitvoeren van de opdrachten. Tijdens een summit of challenge heb je aanzienlijk meer tijd nodig, maar dat levert dan ook meteen cash met communities op. Daarnaast leer ik je ook welk deel je kunt uitbesteden, zodat je echt alleen maar zelf doet wat nodig is om je expert positie te claimen.

Hoe lang duurt deze training?

De training duurt 12 maanden, omdat je de tijd wil hebben om het geleerde in de praktijk te brengen. Maar ook om de stappen te herhalen. Hoe vaker je iets doet, des te makkelijker het gaat. Leren, optimaliseren en implementeren is een belangrijk onderdeel van dit jaarprogramma. Om je goed te begeleiden bij dit proces, hebben we gekozen voor een jaar. Zo kun je echt impact maken!

Blijft de training van mij na afloop?

Nee, de training is ons eigendom. Jij kunt de lessen volgen voor de duur van deze training. Daarna kun je als je wilt verlengen om toegang te behouden. Je kunt dan nog overal bij en ook nog deelnemen aan de coach calls.

Kan ik altijd bij mijn online training?

Nadat je hebt betaald kun je in de online leeromgeving. Je hebt 12 maanden toegang tot al het lesmateriaal en de online begeleiding. Tijdens de training kun je 24/7 inloggen en aan de slag. Na 12 maanden vervalt de toegang.

Wat als ik niet actief kan meedoen in de genoemde periode?

Dan is het beter dat je niet meedoet. We gaan het samen doen. We helpen elkaar en we moedigen elkaar aan. Je leert ook het beste van de vragen en voorbeelden van anderen, daarom is er zoveel mogelijk live bij zijn belangrijk. Juist de kleine groep van gelijkgestemde ondernemers is een belangrijk onderdeel van jouw succes.

Krijg ik ook live begeleiding van Maartje Blijleven of bestaat deze training alleen uit zelfstudie? 

Je kunt deze training helemaal zelfstandig doorlopen maar wij zijn ervan overtuigd dat er veel meer uit te halen valt als je actief deelneemt aan de live momenten en actief bent in de besloten community. De live momenten bestaan uit: 1x per 14 dagen een coach call via Zoom. En 4x een live bonus-dag, wanneer je daarvoor in aanmerking komt. Wanneer je 1-1 begeleiding wilt kan dat ook, dan is de investering nu tijdelijk

€997,- per maand ex btw. Neem contact op voor de mogelijkheden via mail[at]welovecommunities.nl.

Houden jullie in de gaten of ik nog bezig ben met de training? 

Wij kunnen in ons systeem zien welke lessen jij hebt gedaan en we merken het natuurlijk wanneer je wel of niet bij de coach calls of online live sessies aanwezig bent. Wij sturen regelmatig berichtjes naar klanten die we hebben gemist bij een call, omdat we er samen met jou voor gaan en willen dat je dit succesvol afrondt. We verwachten echter wel eigen verantwoordelijkheid, dus dat jij de lessen uit jezelf volgt. Zeker van jou als ervaren ondernemer. We zitten ten slotte niet meer op de basisschool waar de juf je handje vasthoudt, toch? Jij bent zelf verantwoordelijk voor de juiste inzet en het doen van de opdrachten. Wij helpen je graag met de begeleiding, kennis en het beantwoorden van jouw vragen.

Ik heb nog geen actieve achterban (1.000+ volgers of communityleden) en draai minder dan 2.500 euro omzet per maand, kan ik ook meedoen?

Nee, deze MasterMind is met gelijkwaardige ambitieuze ondernemers, alle deelnemers hebben een achterban van meer dan 1.000, vaak zelfs meer dan 5.000+. Daarnaast heb je al iets van een netwerk nodig om exponentieel te groeien. Daarnaast is het slim om al een online aanbod te hebben. En vragen we je om gemiddeld minimaal 2.500 euro omzet per maand te draaien. Ben je daar nog niet? Bouw dan eerst een stevig fundament onder je business en volg de lessen uit de Online Business Building Academy over groeien, net zolang tot je daar wel bent.

Zit er ook 1-1 mentoring bij?

Deze MasterMind is een groepsprogramma. Omdat er een kleine groep ervaren ondernemers meedoet, krijg je voldoende persoonlijke aandacht in de groepscalls. Tijdens die calls help ik je met al je vragen. Daarnaast hebben we een online community voor ondersteuning.


Wat niet inbegrepen is, zijn 1-1 Zoomcalls met alleen Maartje en jijzelf, 1-1 whatsapp begeleiding of tussendoor mailen of bellen voor persoonlijk advies of het reviewen van bijvoorbeeld je website teksten of aanbod. Het is echt een groepsprogramma. Wil je wel 1-1 persoonlijke begeleiding? Dat is het 1-1 VIP business mentoring traject misschien meer iets voor jou. 

Moet ik technische kennis hebben?

Voor deze training heb je geen specifieke voorkennis nodig, het is handig als je de Online Community Academy hebt gevolgd, maar het is geen must. Met de juiste positieve instelling en focus, gecombineerd met mijn jarenlange ervaring en jouw kennis van jouw business, kun je super succesvol worden.

Hebben jullie een gedragscode waaraan jullie je houden? 

Ja, wij hebben het NRTO keurmerk en houden ons aan hun gedragscode.Op de website van NRTO kun je de gedragscode lezen. 

Kan ik mijn feedback ergens kwijt?

Jazeker! Wij vinden feedback van onze klanten zeer waardevol. Daarom vragen we iedereen om aan het einde van de training een evaluatieformulier in te vullen, waarop je al je feedback kwijt kunt. Daarnaast hebben we natuurlijk intensief contact in de besloten community bij de training en tijdens de coach calls, dus je hoeft nooit lang met een vraag of onzekerheid rond te blijven lopen. En ook niet met een compliment trouwens 😊

Hoe gaan jullie om met klachten?

Wij horen het graag wanneer je niet tevreden bent, dan kunnen we samen kijken hoe we dit kunnen oplossen. Heb je toch een klacht? Dan hanteren we deze klachtenprocedure.

Moet ik naast de training nog meer lesmateriaal aanschaffen?

Nee hoor, als je je inschrijft krijg je al het lesmateriaal dat je nodig hebt van ons. Je hoeft dus niets extra's aan te schaffen.

Kan ik mijn geld terug krijgen als ik me bedenk nadat ik de training heb aangekocht? 

Dat soort zaken hebben wij allemaal geregeld in onze algemene voorwaarden. Die vind je via de link in onze footer.

Wat als ik een vraag heb tijdens de zelfstudie? 

Super! Wij denken graag met je mee en beantwoorden graag je vragen. Daarvoor hoef je niet te wachten tot de volgende coach call. je kunt namelijk 24/7 in onze community je vraag stellen. Dat is ook leerzaam voor andere deelnemers. Wij zijn elke werkdag in de community aanwezig en zullen dan je vraag beantwoorden. 

Wat als ik een technisch probleem heb? 

Dan kun je altijd via mail onze hulp in roepen, zodat we even kunnen kijken wat er aan de hand is en eventueel een helpdesk kunnen inschakelen. Je kunt dit doen via mail@welovecommunities.nl . We checken onze mail elke werkdag en afhankelijk van de urgentie beantwoorden we binnen maximaal 2 werkdagen je mail.

Waar bevindt zich de online leeromgeving? 

Wij werken met Huddle. Nadat je je hebt aangemeld en betaald, ontvang je je inlog gegevens. De link is https://leden.welovecommunities.nl/. Je kunt Huddle zowel op de desktop gebruiken als via een app op je telefoon. Binnen deze Huddle omgeving bevindt zich ook onze community waar je op elk moment van de dag je vragen kunt stellen of iets kunt delen.

Waar vind ik jullie algemene voorwaarden? 

Die vind je hier via de footer op deze pagina.

Vervalt er wel eens een coach call?

In principe gaan onze geplande calls altijd door. Zowel Maartje Blijleven als haar community manager kunnen deze calls leiden. Het merendeel van de calls doet Maartje zelf, behalve wanneer ze echt niet kan. Natuurlijk kan er wel eens sprake zijn van overmacht. In dat geval halen we de coach call in op een ander moment.

Wat zit er allemaal in de training?
  • Leiderschap skills, zodat je jouw succes ook kunt dragen wanneer je exponentieel groeit;
  • Mindset skills om succesvol te zijn, zodat je weer op de rit komt wanneer je niet in de juiste flow zit; 
  • Verkoop skills trainingen, zodat je leert om te verkopen vanuit verbinding: 1-1, aan groepen en via salespagina's;
  • Content skills trainingen, zodat je met relevante content mensen klaarmaakt om te kopen;
  • Planning en focus skills, zodat je je doelen ook echt behaald en jezelf niet saboteert;
  • Product development skills om je eigen online training te maken, zodat je kunt opschalen en ook geld verdient op vakantie;
  • Email templates. Je ontvangt mijn emails die ik voor en na de challenge en summit verstuur, inclusief sales emails;
  • Social media post templates. Ik laat je precies zien wat je post in je groep voor, tijdens en na de challenge en summit;
  • Challenge & Masterclass templates. Na elke challenge heb ik mijn masterclass verbetert en daar profiteer jij nu van. Je krijgt van mij de exacte slides van mijn masterclass die mij meer dan 150 sales heeft opgeleverd tijdens 6 challenges; 
  • Organiseer je Online Summit Pro. Leer om het bereik van de sprekers slim in te zetten, zodat je organisch 100.000+ mensen bereikt;
 • Ik heb een andere vraag, en nu?

  Heb je een andere vraag over het Next Level Business Leaders Jaarprogramma? Mail ons gerust even, we antwoorden op werkdagen meestal binnen 24 uur. Je kunt ons mailen via mail@welovecommunities.nl. Leuk om van je te horen!

  De waarde van het Next Level Business Leaders Jaarprogramma is onbetaalbaar. Ik deel de exacte kennis die mij in 1 jaar tijd meer dan € 434.000,- heeft opgebracht.

  Het vraagt nu tijdelijk slechts een investering van 12 x € 597,- om cash uit jouw community te halen. Wanneer je in 1x betaald, krijg je 2 maanden gratis. Dan is de investering dus € 5.997,-


  Wat gaat het je kosten als je het in je eentje blijft doen???


  Wees er snel bij, er is beperkt plek.

  Maartje* Alle bedragen zijn exclusief BTW, bij het betalen zie je de prijs inclusief BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van We love communities en tevens kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de annuleringsvoorwaarden zoals op deze pagina vermeld.
  Gradient achtergrond

  Ja, ik reserveer NU mijn plek in het Next Level Business Leaders Jaarprogramma