Ontdek hét geheim om financieel en mentaal vrij te zijn (van 20+ ondernemers!)
29 augustus 2023 
4 min. leestijd

Ontdek hét geheim om financieel en mentaal vrij te zijn (van 20+ ondernemers!)

Terwijl ik deze blog schrijf, komen er het afgelopen half uur om de 5 minuten meldingen binnen op m’n telefoon. M’n lievelingsgeluid. Van Mollie. Dat er weer iets verkocht is. Een toegang tot alles VIP pas van 77 euro, voor het Online Business Building Summit dat ik volgende week host.

Heerlijk toch? Geld verdienen zonder dat je daadwerkelijk aan het werk bent. Onbeperkt opschalen. Dat is het voordeel van het bouwen van een online business.

Ik zit nu in het vliegtuig ✈️, maak gebruik van de WiFi en heb net m’n vegetarische pasta gegeten. Stewardess Juliette bood me champagne aan, die ik met liefde heb afgeslagen. Ik drink amper alcohol, omdat ik m’n gezondheid belangrijk vind. Voor mezelf, voor m’n kinderen, voor m’n bedrijf.

>>> Geheim 1. als je succesvol wilt zijn: zet je eigen gezondheid voorop. Je energie managen is een van de belangrijkste taken als CEO van je eigen bedrijf. Sport, eet gezond, reduceer stress en werk aan je mindset. Dat is echt een game-changer!

Dit doet me denken aan 17 jaar geleden, toen ik zelf stewardess was bij de KLM en de wereld rond vloog. Een geweldige tijd, waar ik enorm veel heb geleerd over connecten met verschillende mensen, culturen, normen en waarden. Mega goed voor het ontwikkelen van mensenkennis en communicatie skills.

Na 1,5 jaar vliegen werd ik zwanger en ging ik ‘op de grond’ werken, zoals dat heet. Voor KLM zette ik samen met een tof team KLM Club China op. Een van de eerste business communities in Nederland. Een mooie tijd waarin we pionierden. Nieuwe dingen uitproberen. Innoveren. Social media bestond toen niet op de manier waarop het nu ons dagelijks leven beheerst. Dus vonden we zelf het wiel uit. Bouwden we een platform. Organiseerden we bijeenkomsten. Vroegen we de community om feedback en gebruikten we die feedback vervolgens om de community beter te maken. Relevanter voor de leden.

>>> Geheim 2. Innoveren, proberen, leren en optimaliseren. Ga er vanuit dat dingen ook mislukken en dat dat helemaal ok is. Daar leer je van. Doen is beter dan perfectie.

Anyway: community building voor KLM was een van de tofste projecten die ik ooit heb gedaan. Door de impact die we maakten. Internationaal. Stel je eens voor: je wilt een business opbouwen in de groeimarkt China en zit wekelijks in het vliegtuig die kant op. Maar je hebt geen idee wie er nog meer in het vliegtuig zitten. Allemaal mensen met hetzelfde doel en dezelfde passie. Met veel kennis en een netwerk. Zonde toch?

Met KLM Club China deelden we Kennis over zakendoen in China en konden mensen met elkaar reizen. Daardoor werd het ondernemen minder eenzaam en behaalden ze betere resultaten. De community was gratis. Maar je mocht alleen lid zijn als je frequent flyer bij KLM was. En dus boekten die zakenreizigers meer vluchten bij KLM, omdat de community zo waardevol was. Een win-win situatie ☺️.

>>> Geheim 3. Zorg dat jouw aanbod een win-win situatie is. Geef waarde en help je klant met het oplossen van een probleem. Bijvoorbeeld: hoe vind ik de juiste business partners in China? Daar betalen mensen voor.

Door met de juiste mensen te praten, ontdek je nog veel meer geheimen voor een succesvolle online business.

Wat is het onderscheid tussen een ‘gewone’ ondernemer en een succesvolle ondernemer?

Die vraag stelde ik aan 20+ top ondernemers die stuk voor stuk een succesvolle online business hebben opgebouwd. Self-Made succesvol zijn.

Hun antwoorden bundel ik in het Online Business Building Summit dat ik aankomende week organiseer. De line-up is echt geweldig!!

Meer dan 20 toonaangevende ondernemers delen hun verhalen, struggles en doorbraken over het bouwen van hun business. Tegelijkertijd doorbreken we populaire mythes en overtuigingen over wat er nodig is om een succesvolle business op te zetten en te runnen. En krijg je concrete tips en tricks waar je meteen mee aan de slag kunt. Zo komt Youri Meuleman vertellen hoe je snel groeit dankzij email marketing. En laat Simone Levie weten hoe je dankzij de kracht van jouw online community een miljoenenbedrijf neerzet.

De line-up is zo samengesteld dat er voor iedere soort ondernemer (ongeacht in welke fase je business nu zit) wel een aantal zeer interessante en waardevolle sprekers bijzitten. Kortom, je gaat gegarandeerd nieuwe inzichten opdoen over hoe je jouw (online) business succesvoller maakt en op een sympathieke manier meer klanten aantrekt.Ben je erbij? Zou tof zijn!

Hartelijke groeten,
Maartje Blijleven
Community strateeg & businesscoach voor ambitieuze ondernemers

P.S. Laten we eerlijk zijn - als je serieus aan de continuïteit van je business wilt werken, dan zijn er een paar dingen die je moet weten. De fijne kneepjes van het vak. Iets wat je meestal niet uit de boeken leert, maar juist uit de praktijk. Deze ondernemers hebben hun sporen stuk voor stuk verdiend en delen geen theoretische wijsheden, maar een aanpak die werkt.

Vergeef me de name-dropping, maar de lijst met sprekers is echt fantastisch! (Even tussen ons: sommige van hen vragen normaal gesproken € 2.000,- per uur om hun kennis te delen. Je hebt nu  toegang tot hun wijze lessen als je je hier aanmeldt voor het Online Business Building Summit):

🔥 Community strateeg & businesscoach Maartje Blijleven;
🔥 Presentatietrainer en oprichtster Pak je Podium Eva Brouwer;
🔥 Mailblue eigenaar Youri Meuleman;
🔥 Ondernemerscoach Nies Cools;
🔥 Verbinder & mede-oprichtster Business Women Nederland Saskia van Wolferen;
🔥 Founder van de Affiliate Business Club Akram Hamam;
🔥 Mrs E-commerce Stefanie van Pelt;
🔥 Auteur, spreker, trainer bij Profit First Professionals BV Femke Hogema;
🔥 Business Mentor voor Mindset, Marketing & Manifestatie Francien van den Boomen;
🔥 Internetondernemer & eigenaar Shake Academy Mark Bongers;
🔥 Stemexpert en sprekerscoach Katinka Reiss;
🔥 Brand Activator Anouk Kral
🔥  Uitgever & schrijfcoach Daisy Goddijn;
🔥 Transformatie coach en manifestatie expert Nicole Hop;
🔥 Financieel business strateeg - Vrijheidsmentor Kim de Graeve;
🔥 IMU.nl eigenaar en online marketing expert Martijn van Tongeren;
🔥 Gezondheidswetenschapper Myrthe Eleonore;
🔥 Modestylist en influencer met 50.000 volgers op Instagram Maureen Powel;
🔥 Ondernemer op Slippers & Founder @Dwarfs Bas Urlings;
🔥 Selfmade Millionair, online ondernemen expert en eigenaar van Levie Company Simone Levie;

🔥 Business & Mindsetcoach Naima Amdaouech;
🔥 De #1 Bewustzijnsmentor voor ambitieuze hoogbewuste leiders Cindy Vranken.


Wat een prachtige line-up he?! Wacht daarom niet langer en meld je aan voor het grootste Online Business Building Summit van de Benelux!

Over de schrijver
Reactie plaatsen