Dag 1. Doelen stellen & kans op mooie prijzen als je meedoet!

Dag 1. Hoe je je business doelen met je community behaalt!

Waarom een online community onmisbaar is voor elke ondernemer en hoe je realistische doelen stelt. Wil je een winstgevende community of Facebookgroep leiden? Dan kun je niet zonder.


Hoe doe je vandaag mee?

>> Download hier het werkboek. Let op! Download het werkboek eerst op je computer, voordat je hem invult!


>> Op zoek naar een toffe naam? Download dan ook dit werkboek met superslimme formules om snel een naam te bedenken, zodat je je ideale doelgroep meteen aanspreekt.


>> Op maandag, dinsdag en woensdag geef ik de training via Facebook Live in de Community Leaders Club! We starten maandag om 9.00 uur precies en op dinsdag en woensdag om 10.00 uur. Daarna kun je ook vragen stellen. Probeer er dus LIVE bij te zijn. Lukt dat niet? Je kunt de video daar ook later vandaag bekijken.


Als je nog geen lid bent van de Community Leaders Club, word dan nu alsnog lid.

next steps video

Oh ja: successen moet je vieren!

Om deze 4-daagse goed af te sluiten organiseer ik een speciale online masterclass op donderdag 8 juli, om 10.00 uur en om 16.00 uur. Tijdens deze masterclass eindig ik deze 4-daagse training met de belangrijkste stap. Ontdek hoe je een succesvolle community creëert vol met fans die klant willen worden, zonder moeilijk gedoe.

Geef je hier op voor deze masterclass. Die is heel waardevol en wil je echt niet missen! Reserveer daar wel wat extra tijd voor, zo'n 1,5 uur.

Je kunt mooie prijzen winnen!

Als je vandaag en de komende dagen het werkboek van de dag elke dag volledig invult en nog dezelfde dag vóór 23:59 uur aan ons mailt, dan maak je kans op gratis deelname aan mijn top online training ‘Dé Online Community Academy: hoe je in 4 maanden een toffe tribe creëert die niet kan wachten om klant te worden’ t.w.v. € 1.497,- exclusief BTW. 


Iedere dag verloot ik onder de inzenders ook een community quick win scan t.w.v. € 497,- exclusief BTW.Daarbij gelden onderstaande werkwijze en spelregels:

  • vul dagelijks het werkboek van die dag volledig in en mail het op de 
  • doe dat alle 4 de dagen/ per dag voor de dagprijs
  • vermeld in de onderwerpregel van de mail steeds je naam en de dag, dus bijvoorbeeld: Ann van der Linden - dag 1

Ik ben benieuwd naar je inzichten, wil je ze in de Facebookgroep met ons delen?

Gradient achtergrond

Doe mee met de masterclass!

Geef je hier op voor deze masterclass. Die is heel waardevol en wil je echt niet missen! Reserveer daar wel wat extra tijd voor, zo'n 1,5 uur.

Maartje
Maartje Blijleven in de media