Dag 1. Jij als leider & jouw aanbod

Dag 1. Jij als leider + jouw resultaatgerichte schaalbare aanbod en belofte    

Ontdek wat de voordelen zijn als je de #1 in je markt bent. We gaan vandaag aan de slag met je belofte en we gaan kijken wat jou uniek, sociaal en relevant maakt in jouw markt. Wie help je precies? Welk probleem los je op? En HOE doe je dat? Daarnaast ontdek je hoe je je klant het beste kunt helpen, waardoor je betere resultaten en testimonials krijgt. En daardoor viavia meer leuke klanten aantrekt, omdat mensen jou als de vanzelfsprekende #1 Expert zien.


Hoe doe je vandaag mee?

>> Download hier het werkboek. Let op! Download het werkboek eerst en sla deze op je computer op, voordat je hem invult!


>> Op dinsdag en woensdag volg je de training LIVE via Zoom. Je kunt hier deelnemen. Wachtwoord: 742708. We starten om 14.30 uur precies. Daarna kun je ook vragen stellen. Probeer er dus LIVE bij te zijn. Lukt dat niet? Geen probleem: je kunt de video op deze pagina ook later bekijken.


Als je nog geen lid bent van de Community Leaders Club, word dan nu alsnog lid.

next steps video


Oh ja: successen moet je vieren!

Om deze 3-daagse goed af te sluiten organiseer ik een speciale online masterclass op donderdag om 14.30 uur. Tijdens deze masterclass eindig ik deze 3-daagse training met de belangrijkste stap. Ontdek hoe je die #1 in je markt wordt, zonder 24/7 te werken.

Geef je hier op voor deze masterclass. Die is heel waardevol en wil je echt niet missen! Hier zitten geen kosten aan verbonden.  

Je kunt mooie prijzen winnen!

Als je vandaag en de komende dagen het werkboek van de dag elke dag volledig invult en de volgende dag vóór 14:00 uur aan ons mailt, dan maak je kans op een dag converterende content maken bij ons op kantoor t.w.v. €997,-


Iedere dag verloot ik onder de inzenders ook mijn bestseller We love communities en een kaartje voor het Verrassend Makkelijk Verkopen event op 31 maart t.w.v. €97,-

Daarbij gelden onderstaande werkwijze en spelregels:

  • vul dagelijks het werkboek van die dag volledig in en mail het voor 14.00 uur de volgende dag terug; 
  • doe dat alle 3 de dagen/ per dag voor de dagprijs;
  • vermeld in de onderwerpregel van de mail steeds je naam en de dag, dus bijvoorbeeld: Ann van der Linden - dag 1.

Ik ben benieuwd naar je inzichten, wil je ze in de Facebookgroep met ons delen?

Gradient achtergrond

Doe mee met de masterclass!

Geef je hier op voor de masterclass van dag 3. Die is heel waardevol en wil je echt niet missen! Daar komen alle dagen samen.

Maartje
Maartje Blijleven in de media