Wil jij van 2023 je beste jaar ooit maken en serieus opschalen met een online business?
29 augustus 2023 
4 min. leestijd

Wil jij van 2023 je beste jaar ooit maken en serieus opschalen met een online business?

Heb jij me ook zo gemist? ;-). Ik kreeg meerdere berichten van ondernemers die mijn mails misten. Of het wel goed met me ging. Toegegeven: het was een tijdje stil aan mijn kant, maar ik heb zeker niet stil gezeten...

Ik was gezellig een weekje in New York, met mijn tieners Tom en Emma Lili. Heerlijk: ik krijg zoveel energie van die stad! En in het geheim werkte ik aan het allereerste Online Business Building Summit. En dat wordt gaaaaaf! Ik ben helemaal enthousiast. Haha, je kent me. #Blijleven.

Wil jij van 2023 je beste jaar ooit maken en serieus opschalen met een online business?

Dan is dit summit echt iets voor jou.


Het Online Business Building Summit is een vijfdaags online event waar je leert hoe je als ambitieuze ondernemer een online bedrijf & community zó neerzet, dat je meer fans krijgt, nieuwe klanten aantrekt, impact maakt en relevant blijft in deze snel veranderende wereld.

Ik heb 22 top ondernemers, experts en business influencers samengebracht om jou ALLES leren over het bouwen van een succesvol online bedrijf. Zodat je onbeperkt kunt opschalen, zonder meer uren te gaan werken. Met onder andere Simone Levie, Bas Urlings, Kim de Graeve, Mark Bongers en Eva Brouwer.

Ik ben super blij met jou en natuurlijk mijn hele community, mijn netwerk. Want die online relatie zorgt voor 
een betere aansluiting van mijn aanbod op de wensen van mijn doelgroep en dat ik volgers omtover tot fans en klanten.

Dat gun ik jou óók!

En daarom nodig ik je uit voor dit online evenement met masterclasses van 20+ toonaangevende ondernemers die doen wat ze leuk vinden en goed geld verdienen online.

Het Online Business Building Summit kun je 
hier volgen.

Waarom nu?
Als je ook maar een beetje op mij lijkt, dan wil je graag impact maken door anderen te helpen. Goed geld verdienen met iets wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Op een authentieke en makkelijke manier klanten aantrekken en top-of-mind blijven bij je doelgroep.

Toch zie ik hier veel ondernemers enorm mee struggelen. De business staat, maar ze hebben geen actieve tribe om zich heen van fans. Of andersom: Ze hebben een groot netwerk van ideale klanten, maar geen fundament, de juiste mindset, strategie en verdienmodellen.

De wereld is veranderd en dat vraagt om snelheid, flexibiliteit en nieuwe manieren om klanten aan te trekken. Daarnaast worden advertenties duurder en zomaar iemand bellen of mailen mag simpelweg niet (‘hallo AVG’).

Wat werkt dan wél als je succesvol wilt zijn?

De combinatie van business building en community building op de juiste manier inzetten. Hoe? Dat leer je tijdens het Online Business Building Summit met 20+ vooraanstaande ondernemers.

De sprekers zijn stuk voor stuk steengoed in hun vak en daarbij geloven ze allemaal in de kracht van hun (online) community, hun achterban. Daarnaast staat hun business als een huis, doordat ze de juiste mindset, verdienmodellen en strategie hebben om online geld te verdienen en door onbeperkt op te schalen, zonder meer of harder te werken.

Wat je kunt verwachten?
Meer dan 20 toonaangevende ondernemers delen hun verhalen, struggles en doorbraken over het bouwen van hun business. Tegelijkertijd doorbreken we populaire mythes en overtuigingen over wat er nodig is om een succesvolle business op te zetten en te runnen. En krijg je concrete tips en tricks waar je meteen mee aan de slag kunt. Zo komt Youri Meuleman vertellen hoe je snel groeit dankzij email marketing. En laat Simone Levie weten hoe je dankzij de kracht van jouw online community een miljoenenbedrijf neerzet.

De line-up is zo samengesteld dat er voor iedere soort ondernemer (ongeacht in welke fase je business nu zit) wel een aantal zeer interessante en waardevolle sprekers bijzitten. Kortom, je gaat gegarandeerd nieuwe inzichten opdoen over hoe je jouw (online) business succesvoller maakt en op een sympathieke manier meer klanten aantrekt.

Klik hier om direct toegang te krijgen tot de opnames van de interviews.
  
Het online evenement is gratis, maar je moet wel je plek reserveren om toegang te krijgen. Claim hier je ticket om verzekerd te zijn van een plek en voor alle praktische details.

Claim hier jouw ticket.

Zie ik je daar? Zou tof zijn!

Hartelijke groeten,
Maartje Blijleven
Community strateeg & businesscoach voor ambitieuze ondernemers

P.S. Laten we eerlijk zijn - als je serieus aan de continuïteit van je business wilt werken, dan zijn er een paar dingen die je moet weten. De fijne kneepjes van het vak. Iets wat je meestal niet uit de boeken leert, maar juist uit de praktijk. Deze ondernemers hebben hun sporen stuk voor stuk verdiend en delen geen theoretische wijsheden, maar een aanpak die werkt.

Vergeef me de name-dropping, maar de lijst met sprekers is echt fantastisch! (Even tussen ons: sommige van hen vragen normaal gesproken € 2.000,- per uur om hun kennis te delen. Je hebt nu voor een laaggeprijsd bedrag toegang tot hun wijze lessen als je je 
hier aanmeldt voor het Online Business Building Summit):

🔥 Community strateeg & businesscoach Maartje Blijleven;
🔥 Presentatietrainer en oprichtster Pak je Podium Eva Brouwer;
🔥 Mailblue eigenaar Youri Meuleman;
🔥 Ondernemerscoach Nies Cools;
🔥 Verbinder & mede-oprichtster Business Women Nederland Saskia van Wolferen;
🔥 Founder van de Affiliate Business Club Akram Hamam;
🔥 Mrs E-commerce Stefanie van Pelt;
🔥 Auteur, spreker, trainer bij Profit First Professionals BV Femke Hogema;
🔥 Business Mentor voor Mindset, Marketing & Manifestatie Francien van den Boomen;
🔥 Internetondernemer & eigenaar Shake Academy Mark Bongers;
🔥 Stemexpert en sprekerscoach Katinka Reiss;
🔥 Brand Activator Anouk Kral
🔥  Uitgever & schrijfcoach Daisy Goddijn;
🔥 Transformatie coach en manifestatie expert Nicole Hop;
🔥 Financieel business strateeg - Vrijheidsmentor Kim de Graeve;
🔥 CEO en Founder van Levie Company Simone Levie;
🔥 IMU.nl eigenaar en online marketing expert Martijn van Tongeren;
🔥 Gezondheidswetenschapper Myrthe Eleonore;
🔥 Modestylist en influencer met 50.000 volgers op Instagram Maureen Powel;
🔥 Ondernemer op Slippers & Founder @Dwarfs Bas Urlings;
🔥 Business & Mindsetcoach Naima Amdaouech;
🔥 De #1 Bewustzijnsmentor voor ambitieuze hoogbewuste leiders Cindy Vranken.


Wat een prachtige line-up he?! Wacht daarom niet langer en 
klik hier voor de opnames voor het grootste Online Business Building Summit van de Benelux!

Over de schrijver
Reactie plaatsen