Gratis

Maartje geeft masterclass

Gratis masterclass: 5 cruciale onderdelen om meer klanten te krijgen

Wil jij als ondernemer online succesvol zijn, maar loop je nog vast? In mijn masterclass neem ik je mee in de 5 cruciale onderdelen voor een succesvol (online) bedrijf. Om meer klanten te krijgen.


Community building is als ondernemer een must, maar met alleen een online community ben je er nog niet. 


Ontdek waar er voor jou nog kansen liggen om jouw onderneming naar een hoger level te tillen, zodat je moeiteloos goedbetalende klanten aantrekt vanuit verbinding, zonder 24/7 te werken.

Meer gratis inspiratie en kennis

podcase

Gratis Podcast

De We love communities Podcast is voor iedere ondernemer die een eigen online community wil (uit)bouwen, activeren en monetizen en die op zoek is naar inspiratie en concrete tips om direct van start te gaan. Daarnaast is de podcast voor ambitieuze ondernemers die exponentieel willen groeien dankzij slimme strategische samenwerkingen, content en business building strategieën. 
Gratis Community Leaders Facebookgroep

Community Leaders Club

Wil je het maximale uit jouw online community halen? Dan is de gratis Community Leaders Club écht iets voor jou. Doordat je daar handige tips, tricks en inspiratie met elkaar deelt, gaat het bouwen van je eigen community sneller, is het leuker en behaal je bovendien sneller een beter resultaat. 

Maartje Facebook

Inspiratie blog

Wil je weten hoe andere succesvolle ondernemers hun community hebben opgezet? Ontdekken wat wel en wat niet werkt? Laat je dan inspireren in het blog, boordevol gratis artikelen, tips & tricks en interviews over het opbouwen en laten groeien en bloeien van online communities. 
Maartje Blijleven in de media

Over Maartje Blijleven 

Maartje Blijleven als Digital Community Expert aan tafel bij Albert Verlinde, SBS6

Maartje Blijleven als Digital Community Expert aan tafel bij Albert Verlinde, SBS6

Maartje Blijleven over het geheim van succesvolle communities. (foto: Cross Media Cafe)

Maartje Blijleven over het geheim van succesvolle communities. (foto: Cross Media Cafe)


Maartje Blijleven, de oprichter van We love communities, is een #1 Managementboek bestsellerauteur en heeft meer dan 23 jaar als een online community strateeg gewerkt, met een indrukwekkend trackrecord bij bedrijven zoals Endemol, KLM, Peugeot, Deloitte en Facebook.


Met een unieke benadering van online community building, relevante content, slimme digital marketing tools en business strategieën, ondersteunt Maartje bedrijven en ondernemers om exponentieel te groeien, strategisch zichtbaar te zijn, het bereik te vergroten en klanten op een authentieke en sympathieke manier aan te trekken. Ze doet dit samen met haar team en partners.


Maartje Blijleven is een prominente aanwezigheid in de media en op podia, als expert op het gebied van online community building, social media trends en digitale transformatie. Haar inzichten en ervaring dragen bij aan het versterken van bedrijven in een steeds veranderende digitale wereld.