Gratis e-book
10 stappenplan

 

Gratis community stappenplan

om succesvol te zijn.

In het GRATIS Community stappenplan leer je wat het geheim is van een succesvolle community. Voor iedere ambitieuze ondernemer die een community wil beginnen, activeren en laten groeien.

Als je je gegevens achterlaat ontvang je per e-mail regelmatig handige tips en tricks om succesvol te zijn met jouw online community. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven. Voor meer informatie, zie ook onze privacy policy.

Wil je meer klanten dankzij een online community?

HELP! Reageert er bijna niemand op jouw berichten? Je bent niet de enige. Sterker nog: het is logisch!

De oorzaak? Gemiddeld ziet maar 2-5% van je volgers deze berichten daadwerkelijk in hun social media tijdlijn voorbij komen. Daardoor reageren mensen amper, kost het je (te) veel tijd en levert het voor jouw gevoel bijna niets op. Dat is natuurlijk frustrerend én zonde!

Gelukkig is dit probleem simpel en snel op te lossen. Als je community building slim inzet, kun je via je eigen community en/of social media zoals Instagram, LinkedIn, Facebook of TikTok, supersnel goedbetalende klanten aantrekken. Doordat je de juiste stappen zet, reageren mensen wél op je berichten. Daardoor denken potentiële klanten sneller aan jou en je business, met meer klanten en omzet als gevolg.

Meer weten? Download snel het GRATIS 10-stappenplan en leer wat het geheim is van een succesvolle online community. Voor ambitieuze ondernemers die een community wil beginnen, activeren, laten groeien en monetizen. Dit is de samenvatting van het boek We love communities, dat 27 dagen op nummer #1 in de Managementboek bestseller top 100 stond.

 

Je ontdekt:

Wat de exacte stappen zijn om ook jouw community succesvol te maken

Hoe je een zinvolle community kunt creëren die een win-win situatie is voor zowel de community leiders, als de leden.

Dat een community de beste manier is om van wildvreemden fans te maken, waardoor je via mond-tot-mond reclame vanzelf groeit

Waardoor je als community leider de zichtbaarheid en expertstatus krijgt die je verdient.

Waardoor je meer (potentiële) klanten aantrekt, meer geld verdient en doet wat je het allerleukst vindt.

Ik ga je leren hoe je een online community opzet waar je met gemak nieuwe klanten uithaalt.

Wil jij ook met gemak nieuwe klanten aantrekken?

Meld je dan nu aan voor regelmatig tips en adviezen per e-mail van Maartje Blijleven!

Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van een e-book met stappenplan hoe jij succesvol kunt zijn dankzij communities en voor het versturen van handige tips op het gebied van online communities. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven. Voor meer informatie, zie ook onze privacy policy.