Wil je Maartje als spreker?

Op jouw evenement, congres of teambuildingdag? Dat kan! In het Nederlands of Engels.

Op zoek naar een zeer ervaren spreker die weet hoe ze het publiek in beweging brengt?

Keynote speeches

Het geheim van online communities: keynote speech of masterclass

Afhankelijk van jouw wens leert het publiek in 20-60 min. wat het geheim is van succesvolle online communities. Geschikt voor evenementen voor externe relaties en congressen, maar ook om collega’s te inspireren op het gebied van community building. Waarom zijn online communities het grote geheim achter de groei en het succes van veel bedrijven en social movements? Vanwege welke trends hebben we ze nu nodig om relevant te zijn en te blijven? Maartje Blijleven neemt je mee in de wondere wereld van online communities.

Op grond van 20+ jaar ervaring laat ze het publiek zien dat communities op 3 manieren relevant zijn: voor jou als persoon, voor jou als professional en voor jou als bedrijf/ondernemer. Daarnaast vertelt ze waarom communities juist nu urgent zijn geworden, een trend zijn en op welke manieren je deze het beste inzet. Met voor jou relevante en inspirerende voorbeelden uit de praktijk. Uiteraard komen de inzet van social media en manieren om je community te laten groeien, ook aan bod.

Na afloop kan er eventueel een signeersessie gepland worden waar je de #1 Managementboek bestseller We love communities door Maartje Blijleven kunt laten signeren, met een persoonlijke boodschap. Het boek is uitermate geschikt om cadeau te geven aan alle aanwezigen, als aandenken aan een leuk en inspirerend event.

Dagvoorzitter, panel of moderator

Naast inhoudelijke speeches kan Maartje Blijleven ook geboekt worden als dagvoorzitter, panellid of moderator.

Masterclasses en workshops

Ben je ambitieus en wil je de kracht van communities inzetten om je doelen te bereiken?

Boek dan deze masterclass voor 2-20 personen op basis van het We love communities 10-stappenplan.
In deze masterclass leer je onder andere:

Wat de exacte stappen zijn om ook jouw online community succesvol te maken

Hoe je een zinvolle community kunt creëren die een win-win situatie is voor zowel de community leiders, als de leden.

Hoe andere community leiders hun community succesvol maakten, inclusief tips & tricks

Dat een community de beste manier is om van wildvreemden fans te maken, waardoor je via mond-tot-mond reclame vanzelf groeit.

Waardoor je als community leider de zichtbaarheid en expertstatus krijgt die je verdient.

Met een constante stroom van klanten en meer omzet als gevolg.

Waardoor je kunt doen wat je het allerleukst vindt en nog meer mensen kan helpen.

Als extra bonus deel ik de laatste trends op community gebied met je.

Boekingen exclusief via The Next Speaker

Als spreker ben ik exclusief verbonden aan The Next Speaker. Neem daarom met hen contact op voor boekingen, prijzen en meer informatie. De prijs voor een speech of masterclass is afhankelijk van de briefing, bijeenkomst(en), voorbereidingstijd, markt / doelgroep, locatie, lengte van de speech, enz. Neem contact op met The Next Speaker om te weten wat de investering is wanneer je mij als spreker boekt. De masterclasses en keynote speeches kunnen zowel in het Nederlands als Engels gegeven worden.

Sprak eerder bij o.a.:

Wat anderen vinden van Maartje Blijleven als spreker

“Maartje liet ons inzien waarom het juiste nu het goede moment is om communities in te zetten om onze business te behouden en te laten groeien. Ik kan haar van harte aanbevelen.”

Rik Ledder

CEO TBWA/Neboko

‘De uitdaging is om een zinvolle community te creëren die een win-win situatie is voor zowel de community leiders, als de leden. Maartje is echt een thought leader op dit gebied.’

Jessika Lynch

TEDx-organisator en sprekerscoach

‘Thank you for the great workshop yesterday. You shared a lot of insights with us that will support us in building our community.’

Gwen Kolader

Global Head Human Resources Polaroid

‘Maartje was amazing! Informative, charming, so much energy and used great examples.’

Deelnemer

Masterclass Successful online communities Spark conference

‘De keynote speech van Maartje was zeer inspirerend. Het publiek herkende zich in haar verhaal en de praktische tips van Maartje waren super bruikbaar. Maartje had het voorbereidende gesprek goed verwerkt in haar keynote, waardoor het een persoonlijke lezing is geworden en we het gevoel hadden dat ze onze community al jaren kende. Maartje is professioneel en heeft ervaring met het geven van online sessies.’

Tibby van Dijk

eTwinning

Over Maartje Blijleven

Maartje Blijleven, de oprichter van We love communities, is een #1 Managementboek bestsellerauteur en heeft meer dan 23 jaar als een online community strateeg gewerkt, met een indrukwekkend trackrecord bij bedrijven zoals Endemol, KLM, Peugeot, Deloitte en Facebook.

Unieke benadering online community building

Met een unieke benadering van online community building, relevante content, slimme digital marketing tools en business strategieën, ondersteunt Maartje bedrijven en ondernemers om exponentieel te groeien, strategisch zichtbaar te zijn, het bereik te vergroten en klanten op een authentieke en sympathieke manier aan te trekken. Ze doet dit samen met haar team en partners.

Maartje Blijleven is een prominente aanwezigheid in de media en op podia, als expert op het gebied van online community building, social media trends en digitale transformatie. Haar inzichten en ervaring dragen bij aan het versterken van bedrijven in een steeds veranderende digitale wereld.

Maartje Blijleven als Digital Community Expert aan tafel bij Albert Verlinde, SBS6

Maartje Blijleven over het geheim van succesvolle communities. (foto: Cross Media Cafe)

Boekingen exclusief via The Next Speaker

Als spreker ben ik exclusief verbonden aan The Next Speaker. Neem daarom met hen contact op voor boekingen, prijzen en meer informatie. De prijs voor een speech of masterclass is afhankelijk van de briefing, bijeenkomst(en), voorbereidingstijd, markt / doelgroep, locatie, lengte van de speech, enz. Neem contact op met The Next Speaker om te weten wat de investering is wanneer je mij als spreker boekt. De masterclasses en keynote speeches kunnen zowel in het Nederlands als Engels gegeven worden.