Samenwerken

Je kunt op drie manieren met ons samenwerken

Online Community &

Business Building

De Online Business & Community Academy is de beste manier om in 12 weken tijd een bloeiend online bedrijf en een loyale community op te bouwen. Trek goed betalende klanten aan en ontdek de vrijheid van een 'Blijleven': succesvol zonder 24/7 te werken. Zodat je tijd, geld en energie kunt besteden aan de dingen en de mensen waar je van houdt.

1:1

Business Mentoring

Jouw ultieme pad naar exponentiële groei en erkenning met 1-1  consultancy en mentoring. Met een ijzersterke positionering en een concreet plan transformeer je jezelf en bedrijf tot een leidende autoriteit in je vakgebied. Combineer slimme business strategieën met het opbouwen van een loyale community. Zonder je huidige succes, persoonlijke balans of kernwaarden op te offeren.

Op jouw event:

Inspirerende spreker

Geschikt voor evenementen voor externe relaties en congressen, maar ook om collega’s te inspireren op het gebied van community building. Waarom zijn online communities het grote geheim achter de groei en het succes van veel bedrijven en social movements? Vanwege welke trends hebben we ze nu nodig om relevant te zijn en te blijven? Boek Maartje als spreker of dagvoorzitter.

Wat anderen zeggen

over hun samenwerking met Maartje

Als community-expert kan ik wel zeggen dat het van Maartje een absolute must is wanneer je een succesvolle community op wilt bouwen. Haar programma en boek bevat waardevolle en vooral praktische tips waar je direct mee aan de slag kan gaan. De tips van mensen die zelf grote communities hebben opgebouwd zorgen ervoor dat dit een onschatbare waarde heeft. Maartje is een vrouw met ontzettend veel kennis en die deelt ze allemaal in haar programma’s. Een absolute aanrader!

Myra de Wildt

Interim Online Marketing & Community Building Expert

Ik wil Maartje echt aanbevelen. Ze zorgt ervoor dat je over alles van A tot Z gewoon goed nadenkt. In principe heb je zelf de antwoorden wel, maar je bent er niet zo bewust mee bezig. In mijn eentje had ik dit niet kunnen doen, terwijl ik hier op de afdeling als een van de meest creatieve wordt gezien. Maar je merkt toch wel dat als je het samen met iemand doet, en vooral dan met iemand die veel ervaring en kennis heeft, dat je gewoon tot een veel beter plan komt.

Marloes van Poele

Senior Marketing Consultant, Deloitte

Mijn.beleggen.com gaat als een trein! Van circo 70 bezoekers naar meer dan 700 bezoekers per dag en bijna de helft van Google via search… 47.093 bezoekers per jaar… and counting! Duizenden mensen zijn inmiddels klant geworden, dus de investering heb ik ruimschoots terugverdiend. Bedankt, Maartje! Voor het meedenken met de strategie, het plan en je professionele begeleiding. Heel Waardevol!

Harm van Wijk

Beleggen.com

Inspirerend en geweldig!

Inspirerend en geweldig! Zo zou ik de VIP-dag met Maartje in twee woorden omschrijven. Het was heel inspirerend, omdat het fijn was dat Maartje met een open blik naar onze community keek. In de ochtend hebben we onze community echt goed tegen het licht gehouden. En daaruit kwamen heel veel nieuwe inzichten waar wij zelf overheen hadden gekeken, omdat we er middenin zitten. Heel inspirerend om die nieuwe inzichten te ontdekken.

We zijn al gegroeid, maar we gaan door de nieuwe strategie en het heldere plan nog veel harder groeien. En wat het vooral gaat opleveren is een stijging in activiteit, dat we een actieve community krijgen. We hebben nu al een community met een 1000 leden, waarvan de activiteit redelijk laag is. En onze strategie is er nu echt op gefocust om die activiteit te verhogen.

Een VIP-dag zou ik andere ondernemers die bezig zijn met een community absoluut aanraden.

Kees Filius

Community Manager | Digital Marketer at PPT Solutions

Maartje heeft mij geweldig goed geholpen bij het opzetten van mijn online community ‘Verbinding in Herstel; vrouwen verenigd tegen verslaving’.

Haar online academy zit strak in elkaar, mooie opbouw van de modules en boordevol extra’s! Maartje haar expertise ligt vooral bij het duidelijk krijgen van jouw missie, visie en strategie. Daar is ze vlijmscherp en heeft ze al snel door waar je mee geholpen bent. Ze vraagt door en door en als je denkt dat je er bent, vraagt ze nog eens door. I love it! Ze haalt de informatie uit jou, waardoor je een heldere strategie krijgt die past bij JOU, waardoor je de maanden daarna heerlijk kunt gaan knallen met het opzetten van je community. Ik heb Maartje leren kennen als een sympathieke, betrokken en intelligente vrouw. Ze weet wat ze in huis heeft en ze zet het allemaal in. Ze is werkelijk de enige echte Community Queen! Dank je wel Maartje voor je goede begeleiding! Ik vlieg uit en ga een volgende fase in als ondernemer!

Liefs, Marlijn

Marlijn van AST

Verslavingscounselor | Spreker | Auteur 'Eén is te veel, duizend nooit genoeg'