Contact

bellen

Stel ons een vraag via dit formulier, stuur ons een mailtje, volg me op social media of schrijf je in voor een training om ook succesvol te zijn dankzij jouw online community. Ik help je graag! 


Plan je liever meteen een vrijblijvend 1-op-1 community adviesgesprek van een half uurtje in? Dat kan hier.


We love communities

AmsterdamEven voorstellen: Maartje Blijleven 

Maartje Blijleven als Digital Community Expert aan tafel bij Albert Verlinde, SBS6

Maartje Blijleven als Digital Community Expert aan tafel bij Albert Verlinde, SBS6

Maartje Blijleven over het geheim van succesvolle communities. (foto: Cross Media Cafe)

Maartje Blijleven over het geheim van succesvolle communities. (foto: Cross Media Cafe)


Maartje Blijleven, de oprichter van We love communities, is een #1 Managementboek bestsellerauteur en heeft meer dan 23 jaar als een online community strateeg gewerkt, met een indrukwekkend trackrecord bij bedrijven zoals Endemol, KLM, Peugeot, Deloitte en Facebook.


Met een unieke benadering van online community building, relevante content, slimme digital marketing tools en business strategieën, ondersteunt Maartje bedrijven en ondernemers om exponentieel te groeien, strategisch zichtbaar te zijn, het bereik te vergroten en klanten op een authentieke en sympathieke manier aan te trekken. Ze doet dit samen met haar team en partners.


Maartje Blijleven is een prominente aanwezigheid in de media en op podia, als expert op het gebied van online community building, social media trends en digitale transformatie. Haar inzichten en ervaring dragen bij aan het versterken van bedrijven in een steeds veranderende digitale wereld.

Maartje Blijleven in de media
Gradient achtergrond

#1 Bestseller We love communities 

Hoe je succesvol wordt met jouw online community


Boek