Snel hulp nodig? Telefonisch sparren!

sparren

Hoe zorg ik dat mensen wél reageren op mijn berichten? Hoe zorg ik dat mijn community niet doodbloedt? Kun je me helpen om mezelf beter te profileren op LinkedIn? Hoe maak ik van mijn community een win-win-win situatie en verdien ik daar mijn geld mee? Wat zou een goede strategie voor mijn community zijn? Op welke doelgroep kan ik me het beste richten? Waar focus ik nu als eerste op? Wat heb je gedaan waardoor jouw boek een bestseller is geworden en hoe kan ik mijn boek het beste lanceren? Hoe word ik een veelgevraagde spreker? Zomaar wat vragen die ik de afgelopen tijd kreeg. 


Wat ik het allerliefste doe is anderen helpen. Elke week geef ik gratis advies. Ik schrijf berichten, artikelen en nieuwsbrieven. Ik spreek voor grote en kleine groepen. Gebruik LinkedIn, Instagram, Facebook en YouTube om waardevolle inzichten en informatie te delen. En kom als digital community expert regelmatig in de media waar ik ook inzichten en veel voorbeelden deel. Allemaal omdat ik dat leuk vind.


Zeker nu ik regelmatig spreek en mijn boek een #1 Managementboek bestseller is geworden, benaderen veel mensen mij voor advies. Of ik even met ze kan sparren en meedenken. Een kop koffie met hen wil drinken. Tientallen verzoeken per maand stromen mijn inbox binnen. Die mensen wil ik het liefst allemaal helpen. Maar ik kan niet zomaar mijn kostbare tijd weggeven voor gratis advies. Om die verzoeken toch te beantwoorden en geen 'nee' te verkopen, heb ik deze telefonische sparring-sessie ontwikkeld.

Wat kan ik verwachten van een sparring-sessie met Maartje?

Een telefonische sparring-sessie lijkt nog het meest op een hoogwaardige coaching-sessie, maar dan een waar je heel veel tips, ideeën, duidelijkheid en next steps uithaalt. Waar we samen bespreken wat je het beste kunt doen om het gewenste resultaat te bereiken. Meestal is dat meer klanten aantrekken, meer impact maken, meer zichtbaarheid als expert en op zowel korte als lange termijn succesvol zijn. Met je eigen community, die van een ander of op een andere manier. Hoe?


Ik ben goed in:

 • Denken in oplossingen, ook al zijn dat vaak niet de meest voordehandliggende
 • Het identificeren van blinde vlekken en blokkades die groei en succes in de weg staan
 • Snel zien wat quick wins a.k.a. laaghangend fruit is, zodat je die direct kunt grijpen en sneller leert en optimaliseert
 • Het bieden van onschatbaar advies: een frisse blik, gecombineerd met twintig jaar werkervaring, waardoor ik weet wat de meest gemaakte fouten zijn en jij voorkomt dat je in die valkuilen trapt.

Vraag jezelf af:

  - Hoeveel kosten deze problemen en uitdagingen jou als ambitieuze professional, ondernemer of bedrijf nu écht? Maak een eerlijke schatting in euros. Waarschijnlijk gaat het om duizenden of tienduizenden euro's die je misloopt. 

  - Deze sparring-sessie met tips, tricks en boordevol actie is bedoeld voor mensen die een investering van € 500,- (tijdelijke actie-prijs, normaal € 750,-) zien als een gemakkelijke manier om hun kostbare issues en problemen op te lossen. Niet voor mensen die wel verandering willen, maar daar niet in willen investeren.


  Als het belangrijk voor je is om meer impact te maken, je doelen te bereiken, te groeien en de expertstatus te krijgen die je verdiend, investeer dan in jezelf en maak tijd voor deze telefonische sparring-sessie. 

  (Let op: verwar deze sessie niet met een telefonische kennismaking: vanzelfsprekend kun je altijd gratis bellen om kennis te maken en te zien of er een klik is en ik iets voor je kan betekenen. Daarvoor is een telefoontje van 15 minuten voldoende: dat zou ik jou natuurlijk nooit in rekening brengen!)

Wat houdt deze telefonische sparring-sessie precies in?

Kom met je (zakelijke) vragen, uitdagingen en problemen naar onze sessie. Voorafgaand aan het gesprek vul je een vragenlijst in met de benodigde input zodat ik mezelf alvast kan voorbereiden. Tijdens de call ontvang je in 75 minuten tijd zoveel mogelijk inzichtelijke, eerlijke en waardevolle feedback en advies. Ik ben vrij direct en zal je ook echt van duidelijke feedback voorzien. Want als je altijd doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg. En we gaan natuurlijk voor verandering. Ik ben er echt goed in om je situatie snel te kunnen beoordelen en met oplossingen te komen waar je echt iets aan hebt.


Onze sessie wordt opgenomen. Na onze sessie ontvang je de opname op MP3, zodat je de tips en tricks nog eens rustig terug kan luisteren. Ik zit namelijk boordevol energie en merk dat mijn hoeveelheid aan ideeën en tips voor sommige mensen een informatie overload kan zijn. Of dat ik te snel ga om alles goed op te schrijven. Vandaar. Daarnaast plannen we twee weken na de sessie nog een gesprekje van 15 minuten in, om te kijken of je ‘on track’ bent. 

null

Maartje Blijleven over het geheim van succesvolle communities. (foto: Cross Media Cafe)

Maartje Blijleven over het geheim van succesvolle communities. (foto: Cross Media Cafe)

Maartje Blijleven over het geheim van succesvolle communities. (foto: Cross Media Cafe)

Voor wie & hoe werkt het?

Voor wie is dit geschikt?

• Als je weet dat als je zo doorgaat, dat je niet het beoogde resultaat behaalt, kies dan voor een sparring-sessie.

• Als je het zat bent om zelf het wiel opnieuw uit te vinden en weet dat er iets moet veranderen, kies dan voor deze sparring-sessie

• Als je vol passie van start wilt gaan, er klaar voor bent om te leren wat écht werkt en te doen wat er nodig is om succesvol te zijn? Kies dan zéker voor een sparring-sessie.

 

Hoe werkt het? In 3 eenvoudige stappen kun je met mij sparren

1. Klik op de onderstaande link en doe die investering van € 500 (ex btw, tijdelijke actie-prijs, normale prijs is € 750,- ex btw) om jezelf en/of je bedrijf en/of je community vooruit te helpen.

2. Plan onze tijd samen en kom met een open geest en klaar om te leren. Vul vervolgens het formulier in met je vragen, problemen en uitdagingen. Door de vragenlijst eerlijk in te vullen, kun je het maximale uit het gesprek halen.

 

De keuze is aan jou! Je kunt je worsteling voortzetten, vele boeken lezen, googlen, webinars volgen, talks en podcasts luisteren en daar een generieke oplossing voor een soortgelijk probleem krijgen. Of je kunt een investering doen die zichzelf terugbetaalt in meer impact, meer zichtbaarheid, nieuwe klanten en meer omzet.


Ga je voor de tweede optie? Leuk! Maak dan nu een afspraak om te sparren . 


Ervaringen van anderen

stephanie

Stephanie Manning, Marketing & Communications Leader Nielsen

‘Maartje gaf een hele inspirerende keynotespeech aan onze medewerkers, waar we veel positieve feedback over kregen. Wat ons vooral is bijgebleven is het feit dat we meer plezier moeten hebben in wat we doen, omdat dat zo belangrijk is voor de betrokkenheid en verbinding: een thema dat erg belangrijk is voor Nielsen Nederland. Bedankt dat je dat zo goed hebt versterkt!’

rachael

Rachael Reid, Head of DMWF - Digital Marketing World Forum, 

a Leading Digital Marketing Conference Series

'Maartje is dedicated, diligent, a motivated professional and knows how to light up a room with her presentation style and true honesty. If you're looking for a moderator, chair or keynote speaker I cannot recommend Maartje enough, she helped create an engaging atmosphere at our conference and we look forward to working with Maartje again at future events. She is at the top of my recommendation list for fellow event & conference managers.'

rik

Rik Ledder, CEO TBWA/Neboko

"Maartje liet ons inzien waarom het juiste nu het goede moment is om communities in te zetten om onze business te behouden en te laten groeien. Ik kan haar van harte aanbevelen."

coco

Coco Seignette, Event manager MediaMonks HQ 

“Maartje deelde relevante cases en communiceert moeiteloos met de groep: de ideeën die tijdens het interactieve deel van haar workshop werden gegenereerd, zijn erg waardevol voor ons. Maartje verdient mijn hoogste aanbeveling."


gwen

Gwen Kolader, Global Head Human Resources Polaroid

'Thank you for the great workshop yesterday. You shared a lot of insights with us that will support us in building our community.'

deelnemers

Deelnemer Masterclass Successful online communities Spark conference

'Maartje was amazing! Informative, charming, so much energy and used great examples.'

Aan tafel 5 uur live.   Maartje Blijleven als Digital Community Expert aan tafel bij 5 uur LIVE op RTL4.


Maartje over stappenplan

Maartje Blijleven over het We love communities 10-stappenplan. (foto: Media Federatie)


Over Maartje Blijleven 

Founder We love communities


Maartje Blijleven is digital community expert en bouwt al twee decennia aan succesvolle online communities, onder andere met haar werk voor Endemol, KLM, Nationale Postcode Loterij, Heineken, Peugeot en Schiphol. Als mede-oprichter van de communities IncludeNow. & WomenTalkTech weet ze hoe je een community begint en laat groeien. 


Met We love communities helpt ze ondernemers en professionals om succesvol te zijn met hun eigen online community: voor verschillende bedrijven, mensen en doeleinden. 


Maartje is veelgevraagd keynote speaker en komt als digital community expert regelmatig in de media. 


Met online trainingen, 1:1 strategie-sessies, masterclasses en haar boek laat ze mensen stap-voor-stap zien hoe je een community begint en tot bloei brengt. 

Bekend van

Bekend van

Wat anderen zeggen over Maartje Blijleven

'De uitdaging is om een zinvolle community te creëren die een win-win situatie is voor zowel de community leiders, als de leden. Maartje is echt een thought leader op dit gebied.'

Jessika Lynch,
TEDx-organisator en sprekerscoach

"Maartje is niet alleen extreem goed geïnformeerd over alles wat digitaal is, ze is ook in staat om onderwerpen te vereenvoudigen en af te stemmen op haar publiek, waardoor kennis snel en effectief voor iedereen wordt vergroot."

Tomas Centeno,
Managing Director Benelux Dyson