Snel hulp nodig? Telefonisch sparren!

Hoe zorg ik dat mensen wél reageren op mijn berichten? Hoe zorg ik dat mijn community niet doodbloedt? Kun je me helpen om mezelf beter te profileren op LinkedIn? Hoe maak ik van mijn community een win-win-win situatie en verdien ik daar mijn geld mee? Wat zou een goede strategie voor mijn community zijn? Op welke doelgroep kan ik me het beste richten? Waar focus ik nu als eerste op? Wat heb je gedaan waardoor jouw boek een bestseller is geworden en hoe kan ik mijn boek het beste lanceren? Hoe word ik een veelgevraagde spreker? Zomaar wat vragen die ik de afgelopen tijd kreeg. 

Wat ik het allerliefste doe is anderen helpen. Elke week geef ik gratis advies. Ik schrijf berichten, artikelen en nieuwsbrieven. Ik spreek voor grote en kleine groepen. Gebruik LinkedIn, Instagram, Facebook en YouTube om waardevolle inzichten en informatie te delen. En kom als digital community expert regelmatig in de media waar ik ook inzichten en veel voorbeelden deel. Allemaal omdat ik dat leuk vind.

Zeker nu ik regelmatig spreek en mijn boek een #1 Managementboek bestseller is geworden, benaderen veel mensen mij voor advies. Of ik even met ze kan sparren en meedenken. Een kop koffie met hen wil drinken. Tientallen verzoeken per maand stromen mijn inbox binnen. Die mensen wil ik het liefst allemaal helpen. Maar ik kan niet zomaar mijn kostbare tijd weggeven voor gratis advies. Om die verzoeken toch te beantwoorden en geen ‘nee’ te verkopen, heb ik deze telefonische sparring-sessie ontwikkeld.

Wat kan ik verwachten van een sparring-sessie met Maartje Blijleven?

Een telefonische sparring-sessie lijkt nog het meest op een hoogwaardige coaching-sessie, maar dan een waar je heel veel tips, ideeën, duidelijkheid en next steps uithaalt. Waar we samen bespreken wat je het beste kunt doen om het gewenste resultaat te bereiken. Meestal is dat meer klanten aantrekken, meer impact maken, meer zichtbaarheid als expert en op zowel korte als lange termijn succesvol zijn. Met je eigen community, die van een ander of op een andere manier. Hoe?

Ik ben goed in:

  • Denken in oplossingen, ook al zijn dat vaak niet de meest voordehandliggende
  • Het identificeren van blinde vlekken en blokkades die groei en succes in de weg staan
  • Snel zien wat quick wins a.k.a. laaghangend fruit is, zodat je die direct kunt grijpen en sneller leert en optimaliseert
  • Het bieden van onschatbaar advies: een frisse blik, gecombineerd met twintig jaar werkervaring, waardoor ik weet wat de meest gemaakte fouten zijn en jij voorkomt dat je in die valkuilen trapt.

Hallo ik ben

Maartje Blijleven

Auteur van de #1 Managementboek bestseller We love communities, veelgevraagd keynote spreker en digital community expert.

Queen of communities

Ik bouw al 20 jaar aan succesvolle online communities en werkte onder meer voor Endemol, KLM, Nationale Postcode Loterij, Heineken, Schiphol en Facebook Benelux, maar ook voor goede doelen, start-ups en het MKB.

Met mijn eigen online community – de Community Leaders Club – trok ik binnen 5 maanden 1.863 leden & 101 nieuwe klanten aan. Hét bewijs dat mijn aanpak werkt. Ook de We love communities Podcast stond bij lancering meteen op #1, dankzij de kracht van mijn eigen online community.

Daar mijn jarenlange ervaring en onderzoek, weet ik als geen ander hoe je een online community inzet voor je business.

Mede daardoor sta ik bekend als de ‘queen of communities’ van Nederland en België. In 2020 opende ik de Online Community Academy, waarmee ik inmiddels honderden ondernemers hielp met het starten en succesvol maken van hun eigen online community.

Vraag jezelf af:

– Hoeveel kosten deze problemen en uitdagingen jou als ambitieuze professional, ondernemer of bedrijf nu écht? Maak een eerlijke schatting in euros. Waarschijnlijk gaat het om duizenden of tienduizenden euro’s die je misloopt. 

– Deze sparring-sessie met tips, tricks en boordevol actie is bedoeld voor mensen die een investering van € 500,- (tijdelijke actie-prijs, normaal € 750,-) zien als een gemakkelijke manier om hun kostbare issues en problemen op te lossen. Niet voor mensen die wel verandering willen, maar daar niet in willen investeren.

Als het belangrijk voor je is om meer impact te maken, je doelen te bereiken, te groeien en de expertstatus te krijgen die je verdiend, investeer dan in jezelf en maak tijd voor deze telefonische sparring-sessie. 

(Let op: verwar deze sessie niet met een telefonische kennismaking: vanzelfsprekend kun je altijd gratis bellen om kennis te maken en te zien of er een klik is en ik iets voor je kan betekenen. Daarvoor is een telefoontje van 15 minuten voldoende: dat zou ik jou natuurlijk nooit in rekening brengen!)

Voor wie is dit geschikt?

• Als je weet dat als je zo doorgaat, dat je niet het beoogde resultaat behaalt, kies dan voor een sparring-sessie.

• Als je het zat bent om zelf het wiel opnieuw uit te vinden en weet dat er iets moet veranderen, kies dan voor deze sparring-sessie

• Als je vol passie van start wilt gaan, er klaar voor bent om te leren wat écht werkt en te doen wat er nodig is om succesvol te zijn? Kies dan zéker voor een sparring-sessie.

Hoe werkt het? In 3 eenvoudige stappen kun je met mij sparren

1. Klik op de onderstaande link en doe die investering van € 500 (ex btw, tijdelijke actie-prijs, normale prijs is € 750,- ex btw) om jezelf en/of je bedrijf en/of je community vooruit te helpen.

2. Plan onze tijd samen en kom met een open geest en klaar om te leren. Vul vervolgens het formulier in met je vragen, problemen en uitdagingen. Door de vragenlijst eerlijk in te vullen, kun je het maximale uit het gesprek halen.

De keuze is aan jou! Je kunt je worsteling voortzetten, vele boeken lezen, googlen, webinars volgen, talks en podcasts luisteren en daar een generieke oplossing voor een soortgelijk probleem krijgen. Of je kunt een investering doen die zichzelf terugbetaalt in meer impact, meer zichtbaarheid, nieuwe klanten en meer omzet.

Ga je voor de tweede optie? Leuk! Maak dan nu een afspraak om te sparren .

Snel hulp nodig? Telefonisch sparren!