Gratis

Maartje geeft masterclass

Gratis masterclass: 5 cruciale onderdelen om meer klanten te krijgen

Wil jij als ondernemer online succesvol zijn, maar loop je nog vast? In mijn masterclass neem ik je mee in de 5 cruciale onderdelen voor een succesvol (online) bedrijf. Om meer klanten te krijgen.


Community building is als ondernemer een must, maar met alleen een online community ben je er nog niet. 


Ontdek waar er voor jou nog kansen liggen om jouw onderneming naar een hoger level te tillen, zodat je moeiteloos goedbetalende klanten aantrekt vanuit verbinding, zonder 24/7 te werken.

Meer gratis producten

podcase

Podcast

De We love communities Podcast

De We love communities Podcast is voor iedere ondernemer die een eigen online community wil (uit)bouwen en op zoek is naar inspiratie en concrete tips om direct van start te gaan.
Hardcover stappenplan

Gratis community stappenplan (e-book)

Heb je problemen om je community actief te krijgen? 

In het GRATIS Community stappenplan leer je wat het geheim is van een succesvolle community. Voor iedere ambitieuze ondernemer die een community wil beginnen, activeren en laten groeien. 

Facebook community

Community Leaders Club voor ambitieuze ondernemers

Ben je een ambitieuze ondernemer, creatief, coach, trainer, spreker, expert of auteur? Wil je meer klanten, impact, zichtbaarheid en de expertstatus die je verdiend? Top!

Bekend van

Bekend van

Over Maartje Blijleven 

Maartje Blijleven als Digital Community Expert aan tafel bij Albert Verlinde, SBS6

Maartje Blijleven als Digital Community Expert aan tafel bij Albert Verlinde, SBS6

Maartje Blijleven over het geheim van succesvolle communities. (foto: Cross Media Cafe)

Maartje Blijleven over het geheim van succesvolle communities. (foto: Cross Media Cafe)


Hallo, ik ben Maartje Blijleven, 

Auteur van de #1 Managementboek bestseller We love communities, veelgevraagd keynote spreker en digital community expert. Ik bouw al 20 jaar aan succesvolle online communities en werkte onder meer voor Endemol, KLM, Nationale Postcode Loterij, Heineken, Schiphol en Facebook Benelux, maar ook voor goede doelen, start-ups en het MKB. 


Met mijn bedrijf We love communities en de Online Community Academy, help ik ambitieuze ondernemers om succesvol te zijn dankzij hun online community. 


Omdat ik jou ook meer nieuwe klanten, meer voldoening en continuïteit in je business gun, geef ik deze gratis online masterclass van 1,5 uur.


Ken je ambitieuze ondernemers, coaches, creatieven, adviseurs of andere kennis ondernemers voor wie dit webinar interessant is? Deel dit stappenplan of de gratis masterclass gerust met je netwerk. Vind ik leuk :)