Gratis

Hardcover stappenplan

Gratis community stappenplan (e-book)

Heb je problemen om je community actief te krijgen? 

In het GRATIS Community stappenplan leer je wat het geheim is van een succesvolle community. Voor iedere ambitieuze ondernemer die een community wil beginnen, activeren en laten groeien. 


Online communities zijn hét grote geheim achter de groei en het succes van veel bedrijven en social movements. De eeuwenoude manier om verbondenheid, solidariteit en vertrouwen te creëren, is ook de ideale manier om online relaties te bouwen en onderhouden en doelgroepen goed te leren kennen op een authentieke en aansprekende manier.


Je ontdekt:

- Wat de exacte stappen zijn om ook jouw community succesvol te maken

- Hoe je een zinvolle community kunt creëren die een win-win situatie is voor zowel de community leiders, als de leden.

- Dat een community de beste manier is om van wildvreemden fans en klanten te maken en  je via mond-tot-mond reclame vanzelf groeit

- Waardoor je als community leider de zichtbaarheid en expertstatus krijgt die je verdient.

- Waardoor je meer (potentiele) klanten aantrekt, meer geld verdient en doet wat je het allerleukst vindt. 

Maartje geeft masterclass

Gratis online masterclass (webinar): 

Meer klanten dankzij jouw online community

Hoe je een tribe creëert die niet kan wachten om van je te kopen. Schrijf je nu in!


Vind jij het als ambitieuze ondernemer lastig om nieuwe klanten binnen te halen via je online community? Of overweeg je een Facebook groep, LinkedIn groep of een community op je eigen platform, maar weet je niet waar je moet beginnen? 


Je zit onnodig veel tijd op social media en voor jouw gevoel levert het niets op. Mensen reageren amper, waardoor je het gevoel hebt dat jouw waarde niet gezien wordt. Zonde! Je wil iets met communities, want dat is tegenwoordig het toverwoord. Je ziet anderen met gemak klanten via hun online groep binnenhalen en wil dit ook, maar hoe? 


Ontdek in deze Gratis Online Masterclass:


- Tips & tricks hoe je een online community bijzonder maakt.

Hoe mensen wél reageren op jouw berichten.

- Welke verrassend makkelijke stappen je neemt, zodat jij ook succesvol wordt met jouw online groep.

- Zodat je zichtbaarheid groeit en je gratis meer leden en (potentiële) klanten aantrekt.

- Zonder duizenden euro's kwijt te zijn aan advertentiekosten.


Als je nog geen online community hebt, dan is het webinar interessant voor je. Maar ook als je meer uit je bestaande community wilt halen en deze actiever wil krijgen. Schrijf je nu in voor het GRATIS webinar.

Meer gratis producten

podcase

Podcast

De We love communities Podcast

De We love communities Podcast is voor iedere ondernemer die een eigen online community wil (uit)bouwen en op zoek is naar inspiratie en concrete tips om direct van start te gaan.
clubhouse

Gratis online masterclass (webinar): Clubhouse basics voor ondernemers.

In minder dan een week tijd 390 volgers en elke dag toffe gesprekken met prospects, die zich vervolgens inschrijven op je mailinglijst of klant worden. Wie wil dit nou niet?
Facebook community

Community Leaders Club: haal als ambitieuze ondernemer meer uit je groep

Ben je een ambitieuze ondernemer, creatief, coach, trainer, spreker, expert of auteur? Wil je meer klanten, impact, zichtbaarheid en de expertstatus die je verdiend? Top!

Bekend van

Bekend van

Over Maartje Blijleven 

Maartje Blijleven als Digital Community Expert aan tafel bij Albert Verlinde, SBS6

Maartje Blijleven als Digital Community Expert aan tafel bij Albert Verlinde, SBS6

Maartje Blijleven over het geheim van succesvolle communities. (foto: Cross Media Cafe)

Maartje Blijleven over het geheim van succesvolle communities. (foto: Cross Media Cafe)


Hallo, ik ben Maartje Blijleven, 

Auteur van de #1 Managementboek bestseller We love communities, veelgevraagd keynote spreker en digital community expert. Ik bouw al 20 jaar aan succesvolle online communities en werkte onder meer voor Endemol, KLM, Nationale Postcode Loterij, Heineken, Schiphol en Facebook Benelux, maar ook voor goede doelen, start-ups en het MKB. 


Met mijn bedrijf We love communities en de Online Community Academy, help ik ambitieuze ondernemers om succesvol te zijn dankzij hun online community. 


Omdat ik jou ook meer nieuwe klanten, meer voldoening en continuïteit in je business gun, geef ik deze gratis online masterclass van 1,5 uur.


Ken je ambitieuze ondernemers, coaches, creatieven, adviseurs of andere kennis ondernemers voor wie dit webinar interessant is? Deel dit stappenplan of de gratis masterclass gerust met je netwerk. Vind ik leuk :)