VERSNELLEN MET COMMUNITIES. Hét 1-1 BUSINESS MENTORING TRAJECT voor exponentiële groei!

Je bent een ambitieuze ondernemer die zijn of haar sporen heeft verdiend. Je hebt een winstgevend bedrijf, een team en potentiële klanten weten je via-via te vinden. Top! Toch mist er iets...Je weet dat je niet je volledige potentieel benut en vooral online valt er winst te behalen. Hoe bereik je online de juiste mensen? Hoe bouw je een duurzame en schaalbare online business die je voldoening, tijd, geld en energie oplevert?


Je hebt de visie en het vuur, maar soms loop je vast. Je wilt naar het volgende niveau van succes, zonder je hoofd te breken over nieuwe technologiën of andere details die het realiseren van jouw droom in de weg staan. Je verlangt naar een duidelijk plan en hulp van iemand die hier al honderden andere ondernemers mee geholpen heeft. Die doet aan 'Walk your talk'.


In de moderne zakelijke wereld speelt online community building een essentiële rol in groei en engagement. Als online community strateeg en business mentor, help ik je niet alleen bij de algemene bedrijfsuitdagingen, maar ook bij het creëren en onderhouden van een bloeiende online community die jouw merk versterkt en je klantenbinding verhoogt. Via social media of je eigen platform. Samen maken we je doelen concreet, optimaliseren je processen en creëren een duurzame weg naar succes met een ijzersterke propositie.


Het is tijd om die visie te realiseren. Ik kan je helpen dankzij ons 1-1 Business Mentoring Traject, gericht op exponentiële groei. Met bewezen groei strategieën, online community building, slimme tools en strategisch samenwerken maken we er samen een super succesvol jaar van. Are you in?

Hier vind je een opzet van ons voorstel en onze aanpak. Elke business en situatie is anders. daarom ontvang je van ons een persoonlijk voorstel, n.a.v. een vrijblijvende introductie call. Daar gaan we dieper in op jouw wensen en behoeftes.


Met het 1-1 mentoring traject krijg je hulp bij het succesvol maken van jouw bedrijf en/of community. Op drie manieren: 

A, als strategisch sparringpartner. 

B, als partner bij de implementatie, borging. 

C. het opleiden en coachen van medewerkers, zodat de kennis overgedragen wordt en in huis blijft.

null

null

FOCUS OP DUURZAAM RESULTAAT

De 'We Love Communities' methode is een unieke methode die bedrijven helpt om hun klantenbestand snel en effectief uit te breiden door middel van onderzoek, strategie, groeiversnellers, community building en aantrekkelijke content. 


Het zet in op het transformeren van koude volgers naar warme leads en fans, om uiteindelijk te leiden tot het behalen van de gewenste doelen, altijd vanuit een authentieke, op verbinding gerichte benadering. Daarnaast werken we aan een stabiel business fundament.


Onze focus is resultaatgericht. Daarom zijn we zowel de

strategische sparringpartner van het management, als de praktisch opleider en coach van het team dat het werk gaat doen. Met als doel: duurzaam resultaat.Maartje Blijleven sprekernull

WAT JE VAN ONS MAG VERWACHTEN


 • Professionele coaching en 23 jaar ervaring in online community building, strategische groei en digital marketing;
 • 100% commitment naar jouw groei als ondernemer, zowel strategisch als praktisch en mindset;
 • Persoonlijke aanpak vol compassie, met af en toe een strenge noot en liefdevolle confrontatie;
 • Geen vaste procedures of stramien waar je aan moet voldoen, we starten waar jij op dit moment bent, je krijgt een advies en aanpak op maat.

null

DE TOOLS

SPARRING

We sparren en brainstormen samen over je propositie, marketing activiteiten en netwerk. We helpen je om alles uit je creatieve brein te halen en geven je oefeningen waarbij je uit je comfortzone durft te stappen. Zodat je je ideale doelgroep beter aanspreekt en sneller warme leads aantrekt.

SPIEGEL

We spiegelen je gedrag en laten zien waar je jezelf nog kleinhoud en waar je kansen laat liggen. We helpen jou en de organisatie om er alles uit te halen wat erin zit, zonder over je grens te gaan. We laten je zien waar de potentie ligt en dagen je uit om dat met de wereld te delen, zodat potentiele klanten zich herkennen in je verhaal, je vertrouwen en eerder klant worden.

STRUCTUUR

We bewaken de structuur en het proces van je ontwikkeling en zorgen ervoor dat je niet alle kanten op gaat. We geven focus en zijn resultaatgericht. We bepalen samen de tijdlijn van je ontwikkeling, we houden je accountable, waardoor je ook echt doet wat nodig is en eerder resultaat behaalt.

PLANNING

Aan het eind van elke meeting helpen we je prioriteiten stellen en ga je weg met concrete praktische acties, zodat het niet alleen blijft bij sparren, maar je ook impactvol implementeert en succes behaald.

ALLEEN DE STRATEGIE-DAG

€2500,-

(STAP 1 VAN 6 - het rood gekleurde deel uit onze methode)


 • Voorbereiding, inlezen en onderzoek, om de strategie-dag meteen goed te beginnen
 • Strategie-dag met als output een community strategie waar je jaren mee vooruit kunt;
 • De beste start van de unieke en bewezen we love communities methode, exclusief de implementatie en borging binnen de organisatie.


VIP-dag aanvragen


WE LOVE COMMUNITIES 6 OF 12 MAANDEN TRAJECT

Investering voor het complete traject volgt na de intake.

EXTRA'S bij deze keuze:


 • 6 of 12 maanden lang 23 jaar ervaring direct onder de knop, als strategisch sparringpartner. Elke maand 2 uur 1-1 begeleiding via Zoom + tussendoor vragen stellen via Whatsapp;
 • LinkedIn profiel quick-win-scan t.w.v. 497,-;
 • 1 medewerker laten opleiden door We love communities. Voor extra borging en duurzaam succes binnen de organisatie.


Maatwerk traject aanvragenEXTRA: INVESTEER IN ÉÉN KEER

Wanneer je voor het 6 of 12 maanden traject gaat en in 1 keer investeert, dan krijg je er een persoonlijke LinkedIn profiel quick-win-scan bij t.w.v. 497,-, zodat je je autoriteit claimt en online een goede eerste indruk achterlaat. Waardoor koude volgers eerder warme leads en klanten worden.

null

nullOPTIONEEL: IMPLEMENTATIEHULP

Wanneer je voor het 6 of 12 maanden traject gaat, dan krijg je er in totaal 10 uur online marketing ondersteuning bij. Onze collega Lis helpt je graag. Dus als je zaken wilt uitbesteden, dan kan dat. Heb je meer ondersteuning nodig? Dan kun je een 10-uur strippenkaart aanschaffen voor €650,-.

FAQ'sWe love communities volledige traject

Q: HOE BEHOUD IK FOCUS OP HET RESULTAAT?

A: Vanaf het begin van het traject stellen we duidelijke en meetbare doelen. Gedurende het hele traject meten we de resultaten en passen we de aanpak indien nodig aan om ervoor te zorgen dat we op koers blijven.


Q: HOEVEEL SESSIES KRIJG IK BIJ HET TRAJECT?

A: We plannen meteen een kick-off en strategie team meeting. Daarnaast krijg je elke maand 2 sessies van 1 uur. En kun je tussendoor vragen stellen via Whatsapp.

Q: HAAL IK DE INVESTERING ER WEL UIT?

A: Dat ligt geheel aan jezelf. Veel ondernemers halen het eruit binnen 3 maanden, anderen pas na het traject. Mijn ervaring is dat een investering in je bedrijf een teken is dat je jezelf en je bedrijf serieus neemt. En je daardoor meer focus krijgt op groei.


Q: HOE BORGEN WE DE KENNIS IN DE ORGANISATIE?

A: Via onze online leeromgeving en coaching wordt 1 van je medewerkers opgeleid om magnetische content te maken & de community te activeren en laten groeien. Daarnaast ontvang je advies & maandrapportages. Inclusief advies voor optimalisatie en implementatie.

NEXT STEPS

null

AANVRAAG INDIENEN
Zodra je het aanvraagformulier hebt ingevuld, ontvang je van ons binnen 3 werkdagen een reactie. Bij de juiste match krijg je een link om de intake te plannen. Daarna ontvang je een op maat gemaakt voorstel.


AKKOORD

Laat me weten of je akkoord gaat met het voorstel. Pas nadat de investering bij ons binnen is, is je plek bevestigd. We hebben dit jaar nog maar 4 plekken beschikbaar.


PLANNING

Na akkoord neemt mijn collega Lis contact met je op voor het inplannen van de strategiedag / alle sessies de komende maanden.


START TRAJECT

We starten met de strategie-dag. We bepalen ook de 0-meting, quick-wins, doelen en maken we een concrete uitwerking van het praktische plan voor de komende maanden.

EVEN VOORSTELLEN: MAARTJE BLIJLEVEN

Maartje Blijleven, de oprichter van We love communities, is een #1 Managementboek bestsellerauteur en werkte meer dan 23 jaar als online community strateeg, met een indrukwekkend trackrecord bij bedrijven zoals Endemol, KLM, Peugeot, Deloitte en Facebook.


Met een unieke benadering van online community building, relevante content, slimme digital marketing tools en business strategieën, ondersteunt Maartje bedrijven en ondernemers om exponentieel te groeien, strategisch zichtbaar te zijn, het bereik te vergroten en klanten op een authentieke en sympathieke manier aan te trekken. Ze doet dit samen met haar team en partners.


Maartje Blijleven is een prominente aanwezigheid in de media en op podia, als expert op het gebied van online community building, social media trends en digitale transformatie. Haar inzichten en ervaring dragen bij aan het versterken van bedrijven in een steeds veranderende digitale wereld. Zij is jouw strategisch partner en aanspreekpunt voor dit 1-1 traject. null

maartje blijleven werkte voor

DRIE KEER ZOVEEL OMZET DEZE MAAND


Wat ik het lastigst vond voordat ik met We love communities ging samenwerken, was verkopen. Dat voelde altijd heel schreeuwerig voor mij. Ik had al een community met een mooi aantal leden, maar haalde daar geen omzet uit. Ik wist gewoon eigenlijk niet zo goed hoe ik dat moest doen. Maartje leerde me welke stappen ik moest doorlopen.Het werd daardoor een mega groot succes. Ik ben al sinds 2007 ondernemer en deze maand was by far de allerbeste maand die ik ooit gedraaid heb. Namelijk drie keer zoveel omzet dan normaal. Het heeft mij financiële zekerheid gegeven!Maartje kan met haar creatieve geest snel schakelen en bedenkt de meest waanzinnige oplossingen die ook nog leuk om uit te voeren zijn.

Janneke van Heugten, vaker in de media

NOG NOOIT ZOVEEL CONTACT MET KLANTEN EN POTENTIËLE KLANTEN!


Ik wilde graag beter contact maken met mijn klant, dichtbij ze staan. En aangezien Maartje de Queen of Communities is, heb ik haar hulp ingeschakeld. Mijn resultaat: €25.000,- directe omzet en €10.000,- daarna. Wauw, ik heb nog nooit zoveel contact gehad met klanten en potentiële klanten. Zoveel interactie, gevoel van verbinding, enthousiasme en waardering voor mijn kennis. Een feestje!
Mok
Mok Heijmerink 

MIJN.BELEGGEN.COM GAAT ALS EEN TREIN!


Van circa 70 bezoekers naar meer dan 700 bezoekers per dag. Totaal aantal leden: 18.481. Duizenden mensen zijn inmiddels klant geworden, dus de investering heb ik ruimschoots terugverdiend. Bedankt! Voor het meedenken met de strategie, het plan en de professionele begeleiding. Heel waardevol!
Harm van Wijk

ALLEEN DE STRATEGIE-DAG

€2500,-

(STAP 1 VAN 6 - het rood gekleurde deel uit onze methode)


 • Voorbereiding, inlezen en onderzoek, om de strategie-dag meteen goed te beginnen
 • Strategie-dag met als output een community strategie waar je jaren mee vooruit kunt;
 • De beste start van de unieke en bewezen we love communities methode, exclusief de implementatie en borging binnen de organisatie.


VIP-dag aanvragen


WE LOVE COMMUNITIES 6 OF 12 MAANDEN TRAJECT

Investering voor het complete traject volgt na de intake.

EXTRA'S bij deze keuze:


 • 6 of 12 maanden lang 23 jaar ervaring direct onder de knop, als strategisch sparringpartner. Elke maand 2 uur 1-1 begeleiding via Zoom + tussendoor vragen stellen via Whatsapp;
 • LinkedIn profiel quick-win-scan t.w.v. 497,-;
 • 1 medewerker laten opleiden door We love communities. Voor extra borging en duurzaam succes binnen de organisatie.


Maatwerk traject aanvragen