Zoek je een Commerciële Community Manager?

Ben je op zoek naar een community topper die jouw community opzet vanuit strategie, activeert, laat groeien en je helpt om hier klanten uit te halen? Onze commercieel ingestelde community managers zijn goed opgeleid, hebben ervaring opgedaan én updaten hun kennis jaarlijks. 


We love communities is geen werving-en-selectiebureau en zal dus ook niet adviseren welke community manager het beste bij jou past. Alle onderstaande community managers zijn geslaagd en verdienen het kwaliteitskeurmerk als community manager opgeleid door We love communities. Bekijk hieronder de afgestudeerden en neem zelf via LinkedIn contact met hen op om te kijken of ze beschikbaar zijn en of het een goede match is.


Wil je zelf community manager worden of heb je een hulpvraag aan Maartje? Scroll dan helemaal naar beneden.

Deze community managers raadt Maartje Blijleven van We love communities aan (in willekeurige volgorde):

Houdt van online ondernemen, verhalen vertellen, in de huid kruipen van de klant en door het scherm heen een persoonlijk gevoel over te brengen. Vind het belangrijk om affiniteit te hebben met het onderwerp. Dol op katten, reizen en cabaret. Zou het liefst weer paardrijden en een tuin hebben, maar kan slecht afscheid nemen van Amsterdam. 

Houdt van sparren, enthousiasmeren, regelen en organiseren. Kennisdeling en verbinding met anderen staat centraal. Energieke, enthousiaste verbinder en doorpakker met passie voor interieur. Creativiteit ontstaat tijdens het hardlopen en de relaxmodus gaat aan op het water. 


Helpt je graag om de verbinding aan te gaan met je ideale doelgroep en een succesvolle community te managen. Ze is een enthousiaste, efficiënte community manager met een passie voor content creatie en social media. In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met zelfontwikkeling, yoga, pilates en ze is helemaal gek op reizen.

Houdt van meedenken en sparren, automatiseren en verbeteren. Daarvan maakt haar hart een sprongetje en daar kan ze van meerwaarde zijn. Als dat ook nog kan worden gecombineerd met communities dan is ze helemaal een blij mens! In haar vrije tijd houdt ze van tijd met vrienden en familie, haar hond, koken en lezen.

Wendy's passie is een boodschap met de wereld te delen, samen met
zelfbewuste ondernemers, voor een bewuster en gezonder Nederland! De kracht van samen ervaren en van idee naar actie gaan.
Haar ondernemersreis en zelfontwikkeling stimuleren haar om voluit te leven
in verbinding met anderen.

Community management betekent voor mij samenwerken aan een sterk en succesvol (online) netwerk.  Ik krijg voldoening en energie van mensen met elkaar in verbinding brengen. Met mijn doelgerichte community strategie en aanstekelijke enthousiasme zorg ik voor meer groei, structuur en richting voor een actieve en veilige online community. 

Familie en vrienden typeren haar als een energieke, enthousiaste, creatieve, spontane, ontzorgende regeltante! Haar passie ligt op het gebied van social media, marketing en community management. In haar vrije tijd kookt en bakt ze graag voor een groot gezelschap, ook hier is zij de verbindende factor. 

Ben jij die ondernemer die hulp nodig heeft op het gebied van online én offline zichtbaarheid (website, social media, community en events)? En daarbij ook strategisch graag willen sparren over mogelijkheden?  Dan ben je bij Karin op het goede adres. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om met vrienden en familie te genieten van het leven.

Karen Schaap

Karen noemt zichzelf ook wel De Thuisassistente en is een echte kattenliefhebber. Ze wordt blij van andere mensen helpen en ondersteunen en geniet ervan om te kijken hoe zaken efficiënter kunnen worden ingericht. Ook Karen heeft zich gespecialiseerd tot Commerciële Community Manager!

Helpt je graag om digitaal sterk te staan, zowel op social mediagebied als in je community.  Annelies is een efficiënte, empathische community manager die je met humor en planvaardigheden nét die extra (digitale) ondersteuning kan bieden. Ter ontspanning klust ze graag in en om haar huis en in de tuin, waardoor de waardevolste ideeën ontstaan.

Lis is commercieel ingesteld, creatief en brainstormt graag met je mee over nieuwe toffe ideeën. Als marketing medewerker is ze nu ook gespecialiseerd tot community manager, wat goed bij haar past omdat ze graag mensen helpt. In haar vrije tijd houdt ze ervan om tijd door te brengen met familie en vrienden.

Annelies is een enthousiaste doener, pakt graag aan en is praktisch ingesteld.
Ze wil graag het naadje van de kous weten zodat ze jou goed kan helpen en ze denkt graag met je mee. Creativiteit en nieuwe dingen eigen maken zijn zaken waar ze heel blij van wordt en daarmee ook weer anderen kan helpen. Samen staan we sterk!

Helpt jou met het opzetten en/of onderhouden van je community.
Met haar ruime ervaring, schakelt ze heel makkelijk en bruist ze van ideeën.
Haar vrije tijd brengt ze graag door met familie/vrienden en is ze actief met haar
eigen stichting om kansarme kinderen toegang tot onderwijs te geven.

Community manager

In 2023 zal hier een nieuwe afgestudeerde community manager komen te staan.

Community manager

In 2023 zal hier een nieuwe afgestudeerde community manager komen te staan.

Community manager

Meer informatie over de Opleiding Commerciële Community Manager vind je hier.


Ben je alleen op zoek naar een goed doordachte community strategie, wil je jouw community zelf succesvol maken, of ben je op zoek naar een inspirerende spreker over online communities? Dan ben je bij Maartje Blijleven aan het goede adres. Neem contact op voor de mogelijkheden via mail@welovecommunities.nl.