Zoek je een Commerciële Community Manager?

Ben je op zoek naar een community topper die jouw community opzet vanuit strategie, activeert, laat groeien en je helpt om hier klanten uit te halen? Onze commercieel ingestelde community managers zijn goed opgeleid, hebben ervaring opgedaan én updaten hun kennis jaarlijks.

We love communities is geen werving-en-selectiebureau en zal dus ook niet adviseren welke community manager het beste bij jou past. Alle onderstaande community managers zijn geslaagd en verdienen het kwaliteitskeurmerk als community manager opgeleid door We love communities. Bekijk hieronder de afgestudeerden en neem zelf via LinkedIn contact met hen op om te kijken of ze beschikbaar zijn en of het een goede match is.

Deze community managers raadt Maartje Blijleven van We love communities aan (in willekeurige volgorde):

Ina van Berkum

Houdt van online ondernemen, verhalen vertellen, in de huid kruipen van de klant en door het scherm heen een persoonlijk gevoel over te brengen. Vind het belangrijk om affiniteit te hebben met het onderwerp. Dol op katten, reizen en cabaret. Zou het liefst weer paardrijden en een tuin hebben, maar kan slecht afscheid nemen van Amsterdam. 

Severine Buné – Klaaijsen

Houdt van sparren, enthousiasmeren, regelen en organiseren. Kennisdeling en verbinding met anderen staat centraal. Energieke, enthousiaste verbinder en doorpakker met passie voor interieur. Creativiteit ontstaat tijdens het hardlopen en de relaxmodus gaat aan op het water. 

Arbaya Pattipeiluhu

Helpt je graag om de verbinding aan te gaan met je ideale doelgroep en een succesvolle community te managen. Ze is een enthousiaste, efficiënte community manager met een passie voor content creatie en social media. In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met zelfontwikkeling, yoga, pilates en ze is helemaal gek op reizen.

Kim van Heynsbergen

Houdt van meedenken en sparren, automatiseren en verbeteren. Daarvan maakt haar hart een sprongetje en daar kan ze van meerwaarde zijn. Als dat ook nog kan worden gecombineerd met communities dan is ze helemaal een blij mens! In haar vrije tijd houdt ze van tijd met vrienden en familie, haar hond, koken en lezen.

Wendy van Berkel

Wendy’s passie is een boodschap met de wereld te delen, samen met
zelfbewuste ondernemers, voor een bewuster en gezonder Nederland! De kracht van samen ervaren en van idee naar actie gaan. Haar ondernemersreis en zelfontwikkeling stimuleren haar om voluit te leven in verbinding met anderen.

Maira Wouter

Community management betekent voor mij samenwerken aan een sterk en succesvol (online) netwerk.  Ik krijg voldoening en energie van mensen met elkaar in verbinding brengen. Met mijn doelgerichte community strategie en aanstekelijke enthousiasme zorg ik voor meer groei, structuur en richting voor een actieve en veilige online community. 

Debby Jongen – Janssen

Familie en vrienden typeren haar als een energieke, enthousiaste, creatieve, spontane, ontzorgende regeltante! Haar passie ligt op het gebied van social media, marketing en community management. In haar vrije tijd kookt en bakt ze graag voor een groot gezelschap, ook hier is zij de verbindende factor. 

Karin Tielkemeijer

Ben jij die ondernemer die hulp nodig heeft op het gebied van online én offline zichtbaarheid (website, social media, community en events)? En daarbij ook strategisch graag willen sparren over mogelijkheden?  Dan ben je bij Karin op het goede adres. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om met vrienden en familie te genieten van het leven.

Karen Schaap

Karen noemt zichzelf ook wel De Thuisassistente en is een echte kattenliefhebber. Ze wordt blij van andere mensen helpen en ondersteunen en geniet ervan om te kijken hoe zaken efficiënter kunnen worden ingericht. Ook Karen heeft zich gespecialiseerd tot Commerciële Community Manager!

Annelies van Huizen

Helpt je graag om digitaal sterk te staan, zowel op social mediagebied als in je community. Annelies is een efficiënte, empathische community manager die je met humor en planvaardigheden nét die extra (digitale) ondersteuning kan bieden. Ter ontspanning klust ze graag in en om haar huis en in de tuin, waardoor de waardevolste ideeën ontstaan.

Lucienne Driessen

Dol op verbinden, regelen/organiseren en plannen. Spontaan, enthousiast en creatief met interesse in de digitale wereld en marketing/sales. Help je graag met onderzoek, strategie en opzetten van je community en/of onderhouden daarvan inclusief rapportages.

Annelies Wassens

Annelies is een enthousiaste doener, pakt graag aan en is praktisch ingesteld. Ze wil graag het naadje van de kous weten zodat ze jou goed kan helpen en ze denkt graag met je mee. Creativiteit en nieuwe dingen eigen maken zijn zaken waar ze heel blij van wordt en daarmee ook weer anderen kan helpen. Samen staan we sterk!

Bianca Storms

Helpt jou met het opzetten en/of onderhouden van je community.
Met haar ruime ervaring, schakelt ze heel makkelijk en bruist ze van ideeën. Haar vrije tijd brengt ze graag door met familie/vrienden en is ze actief met haar eigen stichting om kansarme kinderen toegang tot onderwijs te geven.

Kristy Suurmeijer

Kristy is strategisch commercieel, creatief en enthousiast. Als community manager kijkt ze goed naar jou als ondernemer en natuurlijk naar jou doelgroep. Waar gaan zij nou echt op aan? Ook offline is ze bezig met communities. Samen met twee andere ondernemers is ze een ladies business club aan het vormgeven in haar woonplaats Haren.

Jolanda Kwaak

Jolanda is klantgericht, administratief, denkt graag mee en is oplossingsgericht. Ze schakelt gemakkelijk, met behoud van persoonlijke aandacht. Het geeft haar voldoening als ze iemand verder op weg kan helpen.

Angelique Legters

Heb jij of wil jij een 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗰𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝘆? Maar lukt het niet of weet je niet waar je moet beginnen? Als 𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗿𝗰𝗶𝗲̈𝗹𝗲 𝗰𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝘆 𝗺𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗿 helpt Angelique jou met het 𝙤𝙥𝙯𝙚𝙩𝙩𝙚𝙣, 𝙤𝙣𝙙𝙚𝙧𝙨𝙩𝙚𝙪𝙣𝙚𝙣 en 𝙧𝙪𝙣𝙣𝙚𝙣 van jouw online community, zodat jij er 𝗸𝗹𝗮𝗻𝘁𝗲𝗻 en inkomsten uit haalt.

Miranda Hoefmans

Als Online Business Manager ontzorg en ondersteun ik jou als ambitieuze ondernemer. Ik ben een ervaren sparringpartner. Een rechterhand die naast je staat. Daarnaast neem ik werkzaamheden van je over in Office Support en Klantenservice. Zodat jij je kunt focussen op je eigen werk, je (toekomstige) klanten en je omzet. 

Remy van Leest

Copywriter, Online marketeer & Content specialist.