Contentdag

Voorbereiden

Yes! We gaan samen goed converterende content voor de hele maand maken!

Bekijk vooraf onderstaande video’s en doe het huiswerk, zodat je het maximale uit de dag haalt… (In totaal ongeveer 4 uurtjes werk)

Let op! Doe dat uiterlijk 48 uur van tevoren en lever je bevindingen via een formulier bij ons in. Zo kunnen we jou nóg beter helpen tijdens de contentdag.

Huiswerkopdrachten

1. Zorg dat je precies weet wie jouw doelgroep is

Zorg dat je precies weet wie jouw doelgroep is en wat je verkoopt (een product, dienst, of jezelf als expert of professional).

Kies 1 niche doelgroep en 1 aanbod waar je je tijdens de contentdag op focust. Schrijf dit op in een Word document, waar je ook de rest van de huiswerkopdrachten in zet. Ik vraag je namelijk straks om een formulier in te vullen, uiterlijk 48 uur voor de live-contentdag. Dan kun je kopiëren en plakken straks. 

2. Meten is weten

Bekijk bovenstaande video. Dus maak een 0-meting van al je social media kanalen en zorg dat je weet wat er nu wel en niet aanslaat bij jouw doelgroep. Zet dit ook in je Word document.

3. Bekijk onderstaande video's voor de theorie over het maken van relevante content. En doe de opdrachten.

Pauzeer de video bij elke opdracht en zet je ideeën op papier. Let op! Dit is een MUST ter voorbereiding. Je bent hier ongeveer 3 uur tijd aan kwijt. Schrijf al je antwoorden ook in je Word document ter voorbereiding van de dag.

Meest gemaakte fouten

Bekijk deze training over de meest gemaakte fouten waardoor jouw content nu niet converteert en wat je daaraan kunt doen. Met hele concrete voorbeelden die jij straks ook kunt gebruiken.

Jouw salesproces

Bekijk deze training over jouw salesproces. Waar ga je jouw volgers, fans en community leden straks met je content naar verwijzen? Zodat je ook echt verkoopt vanuit verbinding, met jouw content.

Bedenk invalshoeken

Bekijk nu de laatste online training en ga aan de slag met de opdrachten. We gaan samen brainstormen en invalshoeken bedenken, zodat je die straks tijdens de contentdag ook omzet in content voor de hele maand. Een MUST dus.

Tip!

Download hieronder alle slides, zodat je de theorie bij de hand hebt tijdens het kijken van de video’s en de opdrachten makkelijker kunt maken >

4. Geef jouw bevindingen

Geef jouw bevindingen door via dit formulier, uiterlijk 48 uur van tevoren. Yessss! Je bent er nu klaar voor om converterende content te maken in 1 dag. Woohoo!! 

Meer informatie over de dag zelf

  • We verzorgen de lunch. Heb je allergieën of dieet-wensen, geef dat dan z.s.m. aan ons door. ivm het bestellen van de lunch. Uiterlijk 48 uur van tevoren. Er wordt standaard vegetarische broodjes besteld.
  • Neem je laptop, pen en papier mee, want we gaan veel leren maar ook vooral veel doen.
  • Vergeet dus je Word document met antwoorden niet!
  • Tot slot: kom op tijd. De inloop is vanaf 9.30 uur. en dat is een mooi moment om te netwerken met de andere ondernemers en professionals die komen. We starten echt precies om 10.0o uur met het officiële programma en het maken van jouw content.
  • De dag eindigt rond 16 uur, met mogelijke uitloop tot 16.30 uur.

Adres

We Love Communities / Maartje Blijleven
Koetshuis
Noordereinde 58
1243 JJ  ‘s-Graveland

Parkeren

Bezoekerscentrum Natuurmonumenten
Noordereinde 54, 1243 JJ s’-Graveland
Het is vervolgens een paar minuten lopen naar Noordereinde 58.

Mocht je verdwaald raken onderweg, mail dan naar mail@welovecommunities.nl

Tot snel!

Liefs, Maartje & Lis, We love communities.