FAQ

Vragen tijdens de Van volgers naar fans en klanten Challenge?

Ook een vraag?

Je kunt je voorstellen dat er tijdens een Challenge Week met 500+ deelnemers veel meer mails binnenkomen dan we gewend zijn. Daarom duurt het langer voor je een reactie krijgt en vraag ik je om wat extra geduld.

Bekijk nu meteen even de meest gestelde vragen en antwoorden hieronder, waarschijnlijk staat jouw vraag daar ook tussen. Deze vragen zullen we daarom niet los via de mail beantwoorden.

Hopelijk hebben we hiermee jouw vraag beantwoord. 

Liefs,
Maartje Blijleven

De 8 meest gestelde vragen:

Kan ik me nog opgeven?

Heb je je nog niet opgegeven maar wil je wel meedoen? Dat kan! Geef je via deze link even gratis op: www.welovecommunities.nl/fans.

Ik heb het werkboek niet ontvangen: Help!

Werkboek niet ontvangen, maar heb je je wel ingeschreven via www.welovecommunities.nl/fans? Klopt! Die krijg je namelijk vanaf dinsdag 14 mei elke dag om 9.00 uur in je mailbox. Daarna nog steeds niet? Check eerst even je spam / reclame inbox voor een mail van mail@welovecommunities.nl of maartje@welovecommunities.nl. Grote kans dat ie daarin zit. Heb je het werkboek daarna nog steeds niet ontvangen? We plaatsen hem ook elke dag onder Gidsen in de Facebookgroep. Kijk daar eventjes.

Hoe kan ik het werkboek invullen en inleveren?

Ik heb de werkboeken niet digitaal invulbaar gemaakt. Niet uit luiheid, maar omdat het nog best vaak misgaat met het opslaan en invullen en dat vind ik zonde van jullie energie. Er zijn daarom een aantal manieren om de werkboeken in te vullen en in te leveren:

  1. Uitprinten, invullen, inscannen en mailen.
  2. Digitaal invullen. Sla het bestand op, op je computer. Open hem dan in Adobe Acrobat en vul het daar in. Of via de gratis website PDF Escape, waar je een PDF in kunt vullen en opslaan.
  3. De vragen in een schriftje opschrijven en dat inscannen of maak wat foto’s met je telefoon en mail dat.

Dat geldt vanaf nu voor alle werkboeken. Veel succes!

Waar worden de trainingen gegeven?

Dinsdag, woensdag en donderdag zijn de training gewoon live in de Facebookgroep. Vrijdag volg je de training via deze link, omdat ik dan een presentatie deel. Daar komt alles samen, dus mis hem niet! Je kunt je hier>> nog opgeven als je dat nog niet gedaan hebt. Goed om te weten: als je niet alle dagen mee kunt doen, kom dan in ieder geval naar de presentatie op vrijdag. Ook zonder de andere dagen is die mega waardevol als je wilt weten hoe je op een sympathieke manier geld verdient dankzij een krachtig netwerk, een actieve online community.

Hoe vind ik een buddy?

Het is slimmer, sneller en leuker om tijdens deze challenge samen te werken met een buddy. In de Facebookgroep staat een speciale Gids over de challenge. Kijk daar onder het buddy bericht wie zich voorstel of plaats zelf een oproepje daaronder. Plaats je oproep om een buddy niet apart in de community, want daar raakt je bericht kwijt tussen de vele andere berichten.

Ik heb een andere vraag, waar stel ik die?

Staat je vraag er niet tussen? Stel je vraag in de Facebookgroep. Dan kunnen alle leden ervan leren en worden we als groep sneller slimmer. Plus: ik (Maartje) weet ook niet alles, dus zo zet je de wisdom of the crowd in. Andere leden hebben ook toffe antwoorden. Zo leren we van elkaar en profiteert iedereen van het antwoord.

Echt persoonlijke strategievragen beantwoord ik daar niet, omdat ik dat niet eerlijk vind ten opzichte van mijn betalende klanten. Maar ook omdat ik je niet met een pleister weg wil sturen als je niet weet waarom je gewond bent. Om maar even in metaforen te praten. Om een goede community-strategie te bepalen ben je minimaal 4 uur bezig, daarvoor heb je best veel informatie nodig. Dat kan niet in 5 minuten door het beantwoorden van een snelle vraag via Facebook. Ik wil je graag echt goed helpen en niet met een kleine tip wegsturen.

De vragen waar de groep als geheel van profiteert beantwoord ik natuurlijk wel in de groep. Omdat iedereen daar slimmer van wordt en dat vind ik alleen maar leuk. Want We love communities!

Als het een supportvraag is, mail dan even naar mail@welovecommunities.nl. Ga dat soort vragen aub niet naar Maartje of We love communities sturen via de DM, want die berichten worden nogal eens ondergesneeuwd door de grote hoeveelheid berichten tijdens een challenge. Grote kans dat we die dus missen en dat zou zonde zijn.

Een andere vraag?

Hopelijk hebben we hiermee jouw vraag beantwoord. Vragen over een mogelijke samenwerking kun je stellen via mail@welovecommunities.nl. Vragen over communities kun je ook stellen in de gratis Community Leaders Club op Facebook. Zien we je daar?

Enjoy. Heel veel plezier en succes!

Liefs,
Maartje Blijleven