Waarom freelancen geen duurzaam verdienmodel is.

Mijn verhaal zal je inspireren meer uit je ondernemerschap te halen.

Freelancen is niet meer wat het geweest is. Pandemie, oorlogen, economische crises en de komst van ChatGPT… freelancers worden makkelijk aangenomen, maar ook makkelijk ontslagen. Vraag je jezelf ook af of jouw uurtje factuurtje model wel toekomstbestendig is? Ben je op zoek naar een extra verdienmodel met een continue stroom aan inkomsten?

In een intieme 3-delige audio serie vertel ik je over alle ups en downs van mijn transitie van freelancer naar een online business met 4x meer omzet. Je hoort niet alleen hoe mijn leven er nu uitziet maar ook hoe ik door een moeilijke periode in mijn leven ging, zonder mijn inkomen te verliezen.

Omdat ik mijn persoonlijke verhaal deel, staat dit niet openbaar. Daarom vraag ik je eenmalig je email adres in te vullen om de audio’s te ontvangen.

Als je je gegevens achterlaat ontvang je per e-mail regelmatig handige tips en tricks om succesvol te zijn met een online bedrijf. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven. Voor meer informatie, zie ook onze privacy policy.

Wil je meer tijd en geld voor je geliefden, maar weet je niet hoe?

Hey Freelancer!

Een aantal jaar geleden stond ik waar jij nu waarschijnlijk staat. Ik noemde mezelf ondernemer, maar eigenlijk was ik dat helemaal niet. Het lukte me altijd voor het eind van mijn opdracht een nieuwe te vinden, zodat ik lekker door kon gaan met wat ik het liefste deed. Via mijn netwerk lukte dat altijd heel goed. 

Maar mijn inkomen was totaal afhankelijk van het aantal uren dat ik werkte. En die gingen dan weer af van het aantal uren dat ik met mijn kinderen kon doorbrengen. Daarbij kwam ook nog dat ik merkte dat ik niet vooruit kwam. Mijn kennis bleef min of meer gelijk, tenzij ik in de avonduren cursussen volgde. Daaahaaag Familytime. 

Tegelijk kon ik met een onwijs jaloerse blik kijken naar influencers die bakken met geld verdienen met … ja, met wat eigenlijk? 

Toen we allemaal thuis zaten in 2020, ben ik geswitcht van mijn freelance bestaan naar het online ondernemen. En hoewel het in het begin ontzettend moeilijk ging, heb ik er geen dag spijt van gehad. In de audio serie vertel ik je er alles over. 

 

Luister mee naar mijn verhaal, ik vertel je:

Waarom ik geen freelancer meer wilde zijn en wat me bewoog om naar andere mogelijkheden te kijken;

Wat er toen op mijn pad kwam en hoe ik dat met beide handen aangreep;

De tegenslagen die ik heb ervaren om te komen waar ik nu ben;

Waar ik nu sta (ik ging van ZZP naar een BV) en wat mijn doelen zijn voor de komende jaren;

Welke skills ik heb ontwikkeld in de afgelopen jaren, hoeveel ik uitgaf aan coaching en wat ik jou zou adviseren om te doen als je ook de switch wilt maken.

Ik ga je inspireren om een legacy bedrijf te bouwen waar je trots op bent, waar je geen uren meer ruilt voor geld en waar je meer tijd en geld aan over houdt dan nu.

Luister mee

Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de audio serie en voor het versturen van handige tips op het gebied van online ondernemen en online communities. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven. Voor meer informatie, zie ook onze privacy policy.