arrow_drop_up arrow_drop_down

Kennismakingsgesprek | Nu jouw community (uit)bouwen

Online communities zijn hét grote geheim achter de groei en het succes van veel bedrijven. De eeuwenoude manier om verbondenheid, solidariteit en vertrouwen te creëren, is ook de manier om nieuwe klanten aan te trekken, klantrelaties te onderhouden, strategieën te bepalen, betere producten te ontwikkelen en marktonderzoek te doen. Allemaal op een zinvolle, aansprekende en klantgerichte manier. 


Wil jij ook succesvol zijn met jouw online community? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Maartje Blijleven aan. Via een (telefonisch) gesprek van zo'n 15 minuten kijken we samen waar je kansen en knelpunten zitten en hoe wij je daarbij kunnen helpen met bijvoorbeeld de Online Community Academy, de VIP strategiedag of op een andere manier.

Over Maartje Blijleven 

Maartje Blijleven als Digital Community Expert aan tafel bij Albert Verlinde, SBS6

Maartje Blijleven als Digital Community Expert aan tafel bij Albert Verlinde, SBS6

Maartje Blijleven over het geheim van succesvolle communities. (foto: Cross Media Cafe)

Maartje Blijleven over het geheim van succesvolle communities. (foto: Cross Media Cafe)


Hallo, ik ben Maartje Blijleven, 

Auteur van de #1 Managementboek bestseller We love communities, veelgevraagd keynote spreker en digital community expert. Ik bouw al 20 jaar aan succesvolle online communities en werkte onder meer voor Endemol, KLM, Nationale Postcode Loterij, Heineken, Schiphol en Facebook Benelux, maar ook voor goede doelen, start-ups en het MKB. 


Met mijn bedrijf We love communities en de Online Community Academy, help ik ambitieuze ondernemers om succesvol te zijn dankzij hun online community. 


Omdat ik jou ook meer nieuwe klanten, meer voldoening en continuïteit in je business gun, geef ik deze gratis online masterclass van 1,5 uur.


Ken je ambitieuze ondernemers, coaches, creatieven, adviseurs of andere kennis ondernemers voor wie dit webinar interessant is? Deel dit stappenplan of de gratis masterclass gerust met je netwerk. Vind ik leuk :)

Bekend van

Bekend van
Gradient achtergrond

Wil jij ook succesvol zijn met jouw online community?

Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Maartje Blijleven aan.


bellen
We gebruiken cookies