Thought Leader Secrets met 8 topondernemers

Ontdek hoe je online opvalt en een enthousiaste groep fans en klanten creëert, zodat jij je bedrijf in 2023 exponentieel laat groeien! Online Live-dag op 24 januari 2023.Meld je VANDAAG nog aan en krijg toegang tot die geheime tips & tricks, templates en checklists van deze 8 top ondernemers.

De sprekers op Thought Leader Secrets:

null

De sprekers zijn bekend van:

null


Enkele ervaringen met het Online Community Summit, ook georganiseerd door Maartje Blijleven van We love communities

Ik loop over aan inspiratie en vind het nu al jammer dat vandaag de laatste dag is van de Summit (gelukkig kan ik alles nog een tijdje in de herhaling kijken ☺️) Dankjewel Maartje voor het bij elkaar brengen van deze geweldige groep mensen met hun inspirerende verhalen en top masterclasses. Ik heb zoveel mooie nieuwe dingen gehoord 😍

Suzanne

Goed bezig Maartje Blijleven, de summit interviews TOP. Zarayda Groenhart, Ron Simpson, Anne Raaymakers! Zeker goede tips en ook mooi de kwetsbaarheid van het delen van hun ondernemerschap 😀 Dankbaar.

Verginia Spier

Hoi allen, Ik heb ein-de-lijk alle interviews gezien. WOW!!! Mijn complimenten hoor voor de organisatie en de mensen die zijn geinterviewd vandaag. Wat een genot om naar te kijken en te luisteren. Deze summit komt voor mij echt op het juiste moment, merk ik. Ik heb vele bevestigingen gehoord van dingen, die ik zelf al bedacht had, maar nog niet uit heb gevoerd. Daar word ik blij van!

Carolien Jansen