FAQ

Vragen tijdens het Business Growth Summit?

Ook een vraag?

Je kunt je voorstellen dat er tijdens een Summit met duizenden deelnemers veel meer mails binnenkomen dan we gewend zijn. Daarom duurt het langer voor je een reactie krijgt en vraag ik je om wat extra geduld.

Bekijk nu meteen even de 8 meest gestelde vragen en antwoorden hieronder, waarschijnlijk staat jouw vraag daar ook tussen. Deze vragen zullen we daarom niet los via de mail beantwoorden.

Hopelijk hebben we hiermee jouw vraag beantwoord. Vragen over communities kun je ook stellen in de gratis Community Leaders Club op Facebook. Zien we je daar?

Liefs,
Maartje Blijleven

De 8 meest gestelde vragen:

Kan ik me nog opgeven?

Heb je je nog niet opgegeven maar wil je wel meedoen? Dat kan! Geef je via deze link even gratis op: https://welovecommunities.nl/summit

Kan ik de interviews later terugkijken? Het komt nu niet uit...
Ik ontvang de mail niet naar de interviews van vandaag. Wat nu?

Wat leuk dat je mee doet! Maar wat balen dat je niet de juiste mails kreeg. Heb je ook in je spam box gekeken?

 

Gelukkig is er altijd een oplossing! Via deze link kom je ook direct bij alle interviews van vandaag. Even naar beneden scrollen en dan zie je ze. Deze link kun je ook gebruiken voor de overige dagen van het Business Growth Summit. Morgen redirect de pagina van vandaag automatisch naar die van morgen namelijk. Dus bewaar deze link goed ;-).

 

Veel plezier!

Ik heb een VIP pas gekocht, maar kom er niet in. Wat nu?

Wat onwijs leuk dat je mee doet met het summit en zelfs ook de VIP pas hebt gekocht!

 

De inlogcodes voor de online omgeving waar de interviews voor jou als VIPer staan zijn je toegezonden vanuit een ander mailadres, no-reply@huddlemail. Misschien heb je ‘m daarom even over het hoofd gezien?

 

Onze online omgeving draait op Huddle, een community platform dat door veel ondernemers wordt gebruikt om online trainingen of een online community op te zetten. Huddle heeft een tijdje geleden haar inlog systeem aangepast. Je hebt voor alle trainingen/bedrijven die je op de Huddle volgt hetzelfde wachtwoord. Dat is handig, want zo heb je maar 1 Huddle app op je telefoon nodig waar je al je trainingen en communities in kunt volgen. Maar het is op de computer soms wat lastig met inloggen. Kan het zijn dat je Huddle ook voor nog een andere training gebruikt? 

Wellicht ligt daar voor jou de oplossing?

 

Wat je kunt doen is het volgende:

1. Ga naar https://leden.welovecommunities.nl/resources

2. Login met het bij ons bekende emailadres en wachtwoord

3. Weet je het wachtwoord niet of heb je die nog niet ontvangen? Klik dan op wachtwoord vergeten om je wachtwoord te resetten

4. Daarna heb je toegang tot de opnames (zie ook de vraag hieronder).

Waar vind ik de opnames in de Online Business Building Academy?
op ons online platform, genaamd de Online Business Building Academy, staan al onze trainingen, opleidingen, producten.
En de opnames van de interviews van dit summit is daar een onderdeel van.
Als je bovenaan op het kopje TRAININGEN klikt dan kom je bij alle trainingen. 
Scroll iets naar beneden en daar zie je het vakje Opnames Business Growth Summit 2023.
Als het goed is is die bij jou toegankelijk :-). Klik daarop en je vindt de opnames. Elke dag komen daar nieuwe opnames bij, rond de lunchtijd. 

Een andere vraag?

Hopelijk hebben we hiermee jouw vraag beantwoord. Vragen over een mogelijke samenwerking kun je stellen via mail@welovecommunities.nl. Vragen over communities kun je ook stellen in de gratis Community Leaders Club op Facebook. Zien we je daar?

Enjoy. Heel veel plezier en succes!

Liefs,
Maartje Blijleven