Facebook groep of Facebook pagina? Wat is het verschil?

Wanneer kies je wat? Waar kun je als ambitieuze ondernemer het beste op focussen? Ik zocht het voor je uit.

https://youtu.be/N3jFnYCib0A

‘Wat is het verschil tussen een Facebook groep en een Facebook pagina? Moet ik ze allebei hebben voor mijn business?’

Deze 2 vragen krijg ik wekelijks. Misschien heb jij die vragen ook wel. Of weet je nog niet dat het slim is om een Facebook groep te starten. (hint: Facebook heeft in 2017 haar missie aangepast richting communities en daarom krijgen FB groepen mega voorrang in het algoritme)

In deze video beantwoord ik deze vraag en geef ik je verschillende redenen waarom het slim is voor je business om een Facebook groep te starten. Maar waarom een Facebook businesspage ook handig is, vooral als je ook wilt adverteren.

Extra leuk om te weten: Facebook groepen bestaan deze week precies 10 jaar en er komen wat toffe nieuwe features aan. Wil je daar meer over weten, lees dan dit artikel.

Fijne dag!

Hartelijke groeten,
Jouw Digital Community Expert Maartje

 

PS: deze video gaf ik eerder LIVE in mijn Facebook groep de Community Leaders Club. Ben je een ambitieuze ondernemer, creatief, coach, trainer, spreker, expert of auteur? Wil je meer klanten, impact, zichtbaarheid en de expertstatus die je verdiend? Top! Dan zit je goed bij de Community Leaders Club, voor ambitieuze ondernemers die het maximale uit hun online groep willen halen. Word hier gratis lid.

Lees ook

Uitnodiging voor m’n housewarming

Wat is het koud he?! Bij mij staat de kerstboom al (scroll even helemaal naar beneden om te zien hoe dat staat). Gewoon, omdat het kan. Omdat ik bijna jarig ben (op 8 december) en ik wil dat m'n huis dan extra gezellig is, als er bezoek komt. Ik vergelijk een online...

Lees meer