Haal meer uit je vakantie: ontspan én groei als ondernemer
24 augustus 2023 
1 min. leestijd

Haal meer uit je vakantie: ontspan én groei als ondernemer

En? Ben jij al heerlijk aan het genieten van jouw zonnige vakantie? Je koffer aan het inpakken? Echt eventjes tijd voor jezelf, vrienden, familie? Of blijf je in Nederland en ga je leuke dingen doen?

Ik geloof dat je als ondernemer af een toe een rustweek nodig hebt, juist wanneer je alles uit je business wilt halen. Als je alsmaar door en door gaat, dan geef je je brein geen rust. Terwijl dat juist zo belangrijk is om je creativiteit te laten stromen. Zonde!

Daarom heb ik een toffe actie bedacht. Speciaal voor jou, om tijdens je vakantie te relaxen, maar tegelijkertijd geïnspireerd te worden. Omdat je werk ook je passie is. Dit is ideaal, want gewoon te volgen in een verloren uurtje. Langs het zwembad, op de camping, of onderweg in de auto of het vliegtuig.

Nieuwsgierig? Ik heb eenmalig de opnames van het Online Business Building Summit opengezet, met een mega korting. Laat je inspireren door de successen, geheimen en growth hacks van o.a. Simone Levie, Eva Brouwer, Martijn van Tongeren, Nies Cools en 18 andere succesvolle ondernemers. Zodat je op een relaxte manier inspiratie opdoet door te leren van de besten. Ook (juist!) wanneer je op vakantie bent.

Daardoor kun je na de vakantie meteen knallen en vol voor groei gaan! De leukste klanten aantrekken.

Je kunt hier meteen toegang krijgen tot 22 inspirerende masterclasses. 

In juli werk ik lekker door, heb ik een aantal VIP-dagen met ondernemers gepland. En maak ik de laatste twee lessen van de Online Business Building Academy af. Dit is zo ontzettend goed geworden! Ik ben gewoon helemaal verliefd op mijn eigen aanbod. Haha. Dit is het beste programma voor ondernemers die snel willen groeien online.

De maand augustus ben ik de hele maand met vakantie. Althans, ik ben vooral veel aan het klussen in m'n nieuwe huis. Afgelopen maandag heb ik namelijk de sleutel van m'n nieuwe huis gekregen. Oef! Er moet nog veeeeel gebeuren. Maar ik heb gelukkig veel lieve mensen om me heen die me helpen. Daarnaast vind ik het gelukkig erg leuk om m'n huis in te richten. Volledig in mijn eigen stijl ;-).

Volg je me al op Instagram? Daar kun je in de stories het proces volgen. @maartjeblijleven

Tot snel!

Liefs,
Maartje Blijleven,
Online community strateeg en business partner.

PS: Maak hier gebruik van de tijdelijke zomer actie

Over de schrijver
Reactie plaatsen