Highlights Online Community Summit 2022

WAUW! Wat was het een geweldige week! Van 7 t/m 11 maart 2022 vertelden meer dan 30 topondernemers hun verhaal tijdens het Online Community Summit.

Graag deel ik de highlights met je in de onderstaande video:

https://youtu.be/DS9q0h9ehok

Wil je ook aan de slag met jouw online community? Wees welkom bij mijn gratis webinar ‘Meer klanten dankzij een online community’. Hier deel ik hoe je een continue stroom aan klanten krijgt en je expertstatus claimt met een eigen online community. Meld je gratis aan.

Lees ook

Uitnodiging voor m’n housewarming

Wat is het koud he?! Bij mij staat de kerstboom al (scroll even helemaal naar beneden om te zien hoe dat staat). Gewoon, omdat het kan. Omdat ik bijna jarig ben (op 8 december) en ik wil dat m'n huis dan extra gezellig is, als er bezoek komt. Ik vergelijk een online...

Lees meer