Hoe activeer je de leden in je groep?
22 april 2022 
0 min. leestijd

Hoe activeer je de leden in je groep?

Als digital community expert krijg ik vaak de vraag: "Ik heb een online community, maar niemand reageert, wat kan ik doen?". Het doen van onderzoek en het uitwerken van een community strategie is dan ook essentieel om een community goed te laten werken. Je moet duidelijk hebben waar jouw doelgroep behoefte aan heeft, zodat je relevante content kan aanbieden en jouw kennis als expert kan delen waar nodig.


In deze video deel ik een van de grootste valkuilen die ik zie bij ondernemers en mijn tips hoe je ervoor kan zorgen dat dit jouw niet (meer) overkomt.

Liever beluisteren als podcast? Luister mijn podcast hier.

Wil jij ook leren hoe je een community bouwt aan de hand van een goede strategie? Meld je dan aan voor de Online Community Academy. Hier gaan we samen aan de slag aan de hand van een bewezen community leaders methode om van jouw community een succes te maken.

Over de schrijver
Reactie plaatsen