Hoe ik exponentieel groeide als ondernemer: mijn financiële reis onthuld

Ik was niet van plan dit verhaal te vertellen.

Zelfs nu twijfel ik om het hele verhaal te delen. Wat zullen mensen uit mijn omgeving daar wel niet van denken?

Maar omdat jij ervoor gekozen hebt om mijn e-mails te ontvangen, beschouw ik je als iemand die ik kan vertrouwen. Dus hier is mijn ongefilterde verhaal, inclusief financiële details.

Mijn financiële reis:

  • 2023: € 410.000,- omzet.
  • 2022: € 385.000,-.
  • 2021: € 94.423,-.
  • En nog een jaar daarvoor: de start van mijn onderneming.

Ik ben dus exponentieel gegroeid, zonder meer uren te werken. Financieel onafhankelijk. Dat is fijn, omdat ik daardoor een huis in Amsterdam Zuid kon kopen, voor mij en de kids. Het wordt nu verbouwd, helemaal hoe ik het wil. Volgende maand gaan we verhuizen.

???? Volg mijn Instagram voor het hele verbouwingsavontuur.

Mijn eerste jaar als ondernemer was ik helemaal niet zo succesvol. Ik was goed in mijn vak, maar een behoorlijk beroerde ondernemer. Worstelde met zichtbaarheid en sales. Bovendien ‘lekte bij de loodgieter de kraan’. Ik zette community building zelf niet goed in voor mijn eigen bedrijf, om nieuwe klanten aan te trekken. Ik snapte de wetten en tools van het online ondernemen nog niet. Begreep niet hoe belangrijk mijn eigen mindset was voor succes.

Als ondernemer ben je 100% verantwoordelijk voor 100% van je acties en 100% van je resultaat.

Toen mijn spaargeld bijna op was in de zomer van 2020, nam ik een rigoureus besluit: ik ga all-in!
All-in qua investeren in business coaching en trainingen;
All-in qua bold moves;
All-in qua zichtbaarheid;
All-in qua kwaliteit van mijn aanbod;
All-in qua strategische samenwerkingen.

Ja, dat was spannend. MEGA spannend! Maar met de juiste hulp en mindset is het mij gelukt. Verviervoudigde mijn omzet binnen een jaar. En dat gun ik jou ook.

Ondanks dat 2023 persoonlijk een extreem onrustig jaar voor me is, ga ik ook dit jaar weer op meer dan 400.000 euro omzet uitkomen. Vanmorgen nam ik een podcast op hoe het me lukt om de juiste mind-set te behouden en een succesvolle business te draaien, ook in chaotische tijden.

Het gaat me overigens niet om die 400.000 euro omzet. Mijn drive gaat verder dan mijn eigen succes. Ik wil impact maken op de levens van anderen en tegelijkertijd goed geld verdienen. Meer klanten, meer zichtbaarheid, meer financiële en mentale vrijheid. Ook voor later. Ook (juist!!) voor de toekomst van mijn kinderen.

En dan kom ik terug bij jou. De reden dat ik je dit mail. De reden dat ik de taboe van ‘doe maar gewoon’ en ‘goed geld verdienen’ wil doorbreken.

Want ik deel mijn omzet en verhaal niet om op te scheppen. Maar om jou te laten zien dat het ook voor jou mogelijk is. Als je maar de juiste hulp krijgt. En bereid bent om te doen wat nodig is. Zelf ook all-in gaat.

Weet je dat er meer inzit en ben je klaar om die stap te zetten?

In september ga ik iets doen wat ik normaal gesproken niet doe, simpelweg omdat ik daar de tijd niet voor heb. Ik ga 4 ondernemers intensief 1-1 coachen, om ze ook super succesvol te maken. In een intensief 1-1 mentoring traject. Waarbij ik all-in ga. Als jij ook all-in gaat. Ik geef je toegang tot alles wat mij succesvol heeft gemaakt.

Maar let op: er zijn maar 4 plekken, en dit bericht gaat naar 10.000+ ondernemers.

Antwoord met een simpele ‘ja’ op dit bericht, dan vertel ik je meer over dit 1-1 mentoring traject.

Voor wie is dit 1-1 traject?
Je bent een ambitieuze ondernemer die zijn of haar sporen heeft verdiend. Je hebt een winstgevend bedrijf, een team en potentiële klanten weten je via-via te vinden. Top! Toch mist er iets… Je weet dat je niet je volledige potentieel benut en vooral online valt er winst te behalen. Hoe bereik je online de juiste mensen? Hoe bouw je een duurzame en schaalbare online business die je voldoening, tijd, geld en energie oplevert?

Herken je jezelf hierin? Dan is dit 1-1 mentoring traject echt iets voor jou. Ik wil alleen 1-1 werken met super gemotiveerde en ambitieuze ondernemers die bereid zijn in zichzelf te investeren.

Zoals Janneke van Heugten, die door mijn hulp drie keer zoveel omzet draaide in een maand tijd en financiële zekerheid kreeg. Of Mok Heijmerink, die met mijn methode meteen 25.000,- omzet draaide en 10.000,- erna, en nog niet eerder zulk leuk contact met haar potentiële klanten had.

Ik heb er mega veel zin in.
Gaan we samen all-in?

Veel liefs,
Maartje

PS: ik ben mega benieuwd of dit bij je resoneert. Stuur me even een mailtje naar mail@welovecommunities.nl en ik vertel je meer.

 

Lees ook

Uitnodiging voor m’n housewarming

Wat is het koud he?! Bij mij staat de kerstboom al (scroll even helemaal naar beneden om te zien hoe dat staat). Gewoon, omdat het kan. Omdat ik bijna jarig ben (op 8 december) en ik wil dat m'n huis dan extra gezellig is, als er bezoek komt. Ik vergelijk een online...

Lees meer