Hoe krijg je het kopje ‘Gidsen’ in je Facebookgroep?

“Help Maartje! Hoe krijg ik het kopje ‘Gidsen’ in mijn Facebookgroep?” Dit is een vraag die ik vaak krijg in mijn online Facebookgroep: de Community Leaders Club. Hieronder deel ik een simpel stappenplan hoe je het kopje ‘Gidsen’ toevoegt aan je Facebookgroep.

Stap 1. Ga naar je Facebookgroep.

Stap 2. Ga naar je (groeps)instellingen.

Stap 3. Ga naar ‘Groeptype’.

Stap 4. Verander je groeptype naar ‘Social Learnings’

That’s it! Je kunt nu gemakkelijk je posts onder verdelen in gidsen.

Meer weten over online communities? Wordt gratis lid van de Community Leaders Club op Facebook. Hier deel ik (Maartje Blijleven) en 4000 andere ondernemers tips en inspiratie over online communities. Wees welkom!

Lees ook

Haal meer uit je vakantie: ontspan én groei als ondernemer

Haal meer uit je vakantie: ontspan én groei als ondernemer

En? Ben jij al heerlijk aan het genieten van jouw zonnige vakantie? Je koffer aan het inpakken? Echt eventjes tijd voor jezelf, vrienden, familie? Of blijf je in Nederland en ga je leuke dingen doen? Ik geloof dat je als ondernemer af een toe een rustweek nodig hebt,...

Lees meer