Hoe krijg je het kopje 'Gidsen' in je Facebookgroep?
06 september 2021 
2 min. leestijd

Hoe krijg je het kopje 'Gidsen' in je Facebookgroep?

“Help Maartje! Hoe krijg ik het kopje ‘Gidsen’ in mijn Facebookgroep?” Dit is een vraag die ik vaak krijg in mijn online Facebookgroep: de Community Leaders Club. Hieronder deel ik een simpel stappenplan hoe je het kopje ‘Gidsen’ toevoegt aan je Facebookgroep.

Stap 1. Ga naar je Facebookgroep.

Stap 2. Ga naar je (groeps)instellingen.

Stap 3. Ga naar ‘Groeptype’.

Stap 4. Verander je groeptype naar ‘Social Learnings’

That’s it! Je kunt nu gemakkelijk je posts onder verdelen in gidsen.

Meer weten over online communities? Wordt gratis lid van de Community Leaders Club op Facebook. Hier deel ik (Maartje Blijleven) en 4000 andere ondernemers tips en inspiratie over online communities. Wees welkom!

Over de schrijver
Reactie plaatsen