Maartje Blijleven over omgaan met tegenslag en kritiek als ondernemer

Madelon Rijkers interviewde mij voor haar podcast: de Madelon Rijkers podcast. De podcast voor coaches (en andere ondernemers met een missie) die met vertrouwen en plezier, succesvol hun bedrijf willen runnen uit het hart. 

We praten over successen en angsten. Hoe ga ik om met kritiek? Hoe ga je om met tegenslag als je een succesvolle business draait met een heel team wat je moet betalen? Ik deel open over mijn opvoeding en welke invloed dat nu nog op mij heeft. 

Daarnaast deel ik iets heel tofs, namelijk het GRATIS Online Community Summit. Van 7 t/m 11 maart, met vele inspirerende sprekers die delen over hun successen mbv het inzetten van hun community. Ben je erbij?! Geef je hier op.

Beluister de podcast met Madelon hier. 

Madelon Rijkers

Bekijk het interview hier op Youtube:

https://youtu.be/iiDxF0fwyCA

P.S. Heb je je al aangemeld voor het Online Community Summit? Zo niet, meld je nog eventjes aan, want je wilt de interviews met al deze topondernemers niet missen!

Lees ook

Haal meer uit je vakantie: ontspan én groei als ondernemer

Haal meer uit je vakantie: ontspan én groei als ondernemer

En? Ben jij al heerlijk aan het genieten van jouw zonnige vakantie? Je koffer aan het inpakken? Echt eventjes tijd voor jezelf, vrienden, familie? Of blijf je in Nederland en ga je leuke dingen doen? Ik geloof dat je als ondernemer af een toe een rustweek nodig hebt,...

Lees meer