Maartje Blijleven over 'The wonderful world of communities'
18 juni 2021 
0 min. leestijd

Maartje Blijleven over 'The wonderful world of communities'

Internationaal spreekster en bestseller auteur Maartje Blijleven sprak deze week tijdens een offline meeting van de Powerful Business Women’s Club, exclusief voor leden. De digital community expert sprak in Werkendam over ‘The wonderful world of communities’. Hierbij ging zij ook in discussie met de ambitieuze, vrouwelijke ondernemers.

De meeting vond plaats bij Bruud in Werkendam, één van de leden van de Power Business Womens’ Club. Het was de eerste meeting die weer volledig offline was, na eerdere hybride bijeenkomsten. Hierbij was een deel van de leden van de club aanwezig. Zij ontmoeten elkaar maandelijks voor onderwerpen die aansluiten op hun (internationale) business. Blijleven werd uitgenodigd als spreker op de meeting van juni, omdat digitaal netwerken een belangrijk onderdeel is van het huidige bedrijfsleven.

DIGITAL COMMUNITY EXPERT

Blijleven is keynote-spreker, bestseller auteur en heeft in de afgelopen twintig jaar haar sporen verdiend als digital community expert voor bedrijven als Endemol, KLM, Facebook en honderden andere ondernemers. Haar presentatie werd enthousiast ontvangen. Tineke Rensen, oprichtster van de Powerful Business Women’s Club dankte Blijleven namens alle onderneemsters voor haar komst.

Dit bericht is eerder gepubliceerd op Ondernemersbelang.nl

Over de schrijver
Reactie plaatsen