Meest gestelde vragen m.b.t online communities bouwen

Ken je dat? Je wilt verder met je community, maar loopt vast op een praktische vraag. Daardoor stop je, terwijl je weet dat een community je ook veel oplevert. En dat is zonde!

Daarom heb ik een aantal korte video’s voor je opgenomen, waarin je antwoord krijgt op veelgestelde vragen. Hieronder de directe linkjes, zodat je tijd bespaart:

Welke online platformen zijn er om een community te bouwen en welk platform past bij mijn community?

Welke online platformen zijn er om een community te bouwen en welk platform past bij mijn community?

Hoe bouw ik een sterke community strategie?

Tips om een sterke community strategie te bouwen

Welke naam geef ik mijn community?

Welke naam geef ik mijn community?

De header afbeelding van je groep; wat ‘moet’ er in staan?

Wat ‘moet’ er in de header afbeelding van je groep staan?

Wat is een persona en wat heb je eraan?

Wat is een persona en wat heb je eraan?

Zit je vraag er nog niet tussen? De komende dagen neem ik nog meer live video’s op, dus zorg dat je erbij bent. Dan kun je meteen je vraag stellen. Je kunt deze video’s alleen zien als je lid bent van de Community Leaders Club op Facebook. Ben je dat nog niet: word meteen even gratis lid. Wees welkom!

Lees ook

Haal meer uit je vakantie: ontspan én groei als ondernemer

Haal meer uit je vakantie: ontspan én groei als ondernemer

En? Ben jij al heerlijk aan het genieten van jouw zonnige vakantie? Je koffer aan het inpakken? Echt eventjes tijd voor jezelf, vrienden, familie? Of blijf je in Nederland en ga je leuke dingen doen? Ik geloof dat je als ondernemer af een toe een rustweek nodig hebt,...

Lees meer