Meest gestelde vragen m.b.t online communities bouwen

Ken je dat? Je wilt verder met je community, maar loopt vast op een praktische vraag. Daardoor stop je, terwijl je weet dat een community je ook veel oplevert. En dat is zonde!

Daarom heb ik een aantal korte video’s voor je opgenomen, waarin je antwoord krijgt op veelgestelde vragen. Hieronder de directe linkjes, zodat je tijd bespaart:

Welke online platformen zijn er om een community te bouwen en welk platform past bij mijn community?

Welke online platformen zijn er om een community te bouwen en welk platform past bij mijn community?

Hoe bouw ik een sterke community strategie?

Tips om een sterke community strategie te bouwen

Welke naam geef ik mijn community?

Welke naam geef ik mijn community?

De header afbeelding van je groep; wat ‘moet’ er in staan?

Wat ‘moet’ er in de header afbeelding van je groep staan?

Wat is een persona en wat heb je eraan?

Wat is een persona en wat heb je eraan?

Zit je vraag er nog niet tussen? De komende dagen neem ik nog meer live video’s op, dus zorg dat je erbij bent. Dan kun je meteen je vraag stellen. Je kunt deze video’s alleen zien als je lid bent van de Community Leaders Club op Facebook. Ben je dat nog niet: word meteen even gratis lid. Wees welkom!

Lees ook

Uitnodiging voor m’n housewarming

Wat is het koud he?! Bij mij staat de kerstboom al (scroll even helemaal naar beneden om te zien hoe dat staat). Gewoon, omdat het kan. Omdat ik bijna jarig ben (op 8 december) en ik wil dat m'n huis dan extra gezellig is, als er bezoek komt. Ik vergelijk een online...

Lees meer