Mijn meest openhartige interview ooit

Eigenlijk wilde ik dit niet met jullie delen. Omdat ik in dit interview niet alleen praat over online communities, maar ook over de meest lastige periodes in mijn leven. Over een traumatische ervaring toen ik 7 jaar oud was en mijn zwaarste ondernemersjaar ooit. Het jaar waarin ik geld moest lenen van mijn ouders om mijn rekeningen te kunnen betalen, terwijl de buitenwereld dacht dat ik succesvol was.

Maar omdat het leven niet alleen over rozen gaat en omdat ondernemen pieken en dalen kent, heb ik toch besloten mijn verhaal te delen. Mirjam Hegger interviewde mij voor Winst.nl over het inzetten van online communities voor je bedrijf en wat het voor mij heeft betekend om keynote spreker te worden.

https://youtu.be/zAfIdcDylD8

Benieuwd naar mijn boek? Vraag dan nu de gratis samenvatting van mijn boek inclusief het We love communities 10-stappenplan aan. Of bestel hem via Managementboek.nl

Lees ook

Uitnodiging voor m’n housewarming

Wat is het koud he?! Bij mij staat de kerstboom al (scroll even helemaal naar beneden om te zien hoe dat staat). Gewoon, omdat het kan. Omdat ik bijna jarig ben (op 8 december) en ik wil dat m'n huis dan extra gezellig is, als er bezoek komt. Ik vergelijk een online...

Lees meer