Ontketen je ondernemersmagie: ontdek het belang van een sparringspartner
24 augustus 2023 
0 min. leestijd

Ontketen je ondernemersmagie: ontdek het belang van een sparringspartner

Magie! Vorige week was ik een aantal dagen weg met mijn mastermind. Een mastermind met vrouwelijke succesvolle ondernemers die op hetzelfde level zitten in hun business als dat ik zit. Het waren echt oprecht magische dagen met elkaar. Weet je waarom? Omdat zij mijn eerlijke spiegel zijn. Zij zien mijn grootste goud en denken grootster dan dat ik zelf durf. Ze halen het beste uit mij, zodat ik nog meer kan groeien in m'n business.

En jij? Heb jij ook iemand in jouw omgeving die jouw grootste goud ziet? Een buddy waarmee je kunt sparren over je business? Jou helpt?

Omdat je in mijn community zit, wil ik je zo'n sparringspartner eenmalig vrijblijvend aanbieden. Namelijk in vorm van een 1:1 strategie gesprek met iemand uit mijn team. Een 1:1 gesprek waarin jullie echt de diepte in gaan en sparren over je business, plannen, community en doelstellingen.

Want als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Sta je open om de diepte in te gaan? Nieuwsgierig? Plan hier een vrijblijvende strategiesessie in. 


Liefs,
Maartje


Over de schrijver
Reactie plaatsen