Sterk Netwerk Event 16 september
15 juli 2022 
2 min. leestijd

Sterk Netwerk Event 16 september


Het zijn vrouwen met een missie. Gedreven, enthousiast en positief. Go-getters die weten dat je niet in 1 nacht succesvol wordt. Die weten dat je samen sterker staat dan alleen. Die elkaar het succes gunnen en het leuk vinden om hun netwerk open te stellen. Voor jou. Omdat ze weten dat jij hetzelfde voor hen zou doen. Die open staan voor nieuwe connecties.


Je vind het best spannend. Want wat zeg je nou precies op de vraag: ‘Wat doe jij eigenlijk?’ Hoe sluit je aan bij dat ene luidruchtige groepje dat de grootste lol heeft? Wat zeg je tegen die introverte ondernemer om een goede eerste indruk te maken?


Succes is komen opdagen en bereid zijn het werk te doen dat nodig is. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn, lef hebben en je stem laten horen, dat kun je leren. Een sterk netwerk opbouwen ook.


Wat als je er na dat event ineens 100 waardevolle en relevante connecties bij hebt? Dat je 100 nieuwe LinkedIn connecties hebt die jou en je business helpen groeien? Dat zou fantastisch zijn, toch?


Het goede nieuws: dit event wordt werkelijkheid op vrijdag 16 september. Kom naar het Bouw Een Sterk Netwerk Event van We love communities en Master Your Business Moves. En ervaar hoe je jezelf pitcht, waardoor mensen geboeid blijven en weten wat je doet. Zodat ze jou via via ook bij anderen onder de aandacht brengen.


8 redenen om alle afspraken uit je agenda te schrappen op vrijdag 16 september en bij dit event aanwezig te zijn. Ontdek:

  • Hoe jij jezelf zo kan positioneren, zodat je opvalt en klanten voor jou kiezen;
  • Wat de beste formule is om jezelf te pitchen, zodat je overtuigt en daarmee verkoopt;
  • Hoe je huidige klanten, jou weer nieuwe klanten gaan opleveren via digitale mond-tot-mond-reclame;
  • Op welke manier jij moeiteloos nieuwe klanten aantrekt vanuit verbinding, dankzij je online community;
  • Dat je geen Old Boys Network nodig hebt, omdat je zelf een krachtig eigen netwerk creëert;
  • Hoe je in weinig tijd wél de leukste klanten aantrekt;
  • Start, activeer en groei je eigen netwerk al tijdens dit event;
  • Your Network Is Your Net Worth


Ja, ik kom ook!

(een early bird kaartje is nu nog te koop tegen kostprijs van de lunch en zaalhuur, op=op)


Zien we je daar?


Liefs,

Ook namens Francina,

Maartje


PS: hier claim je je ticket voor het Sterk Netwerk Event. Zodat jouw via via bron niet opdroogt als het te laat is, maar je op tijd investeert in een sterk netwerk. Zodat je straks de leukste klanten aantrekt.


Over de schrijver
Reactie plaatsen