Van tegenslagen tot successen: ontdek hoe een positieve mindset en actieplan succes brengen in je online business

Oef! Er gaat echt van alles mis met de verkoop van ons huis (understatement). Er bleek een lekkage te zijn, waardoor de overdracht gister niet doorging. Zucht.

Nu figuurlijk puinruimen en oplossingen bedenken. Dit kost veel tijd, geld en energie. Tis niet leuk en pittig, maar ik ga er vanuit dat we eruit komen en dat alles goed komt ❤️????????.

Dit komt bovenop een aantal andere tegenslagen de afgelopen 2 maanden. Word ik getest of zo?

Namelijk:

– Bizarre reis van en naar Miami van 75+ uur, waardoor ik een live-dag met m’n klanten moest verplaatsen en heel moe aankwam bij m’n high-end mastermind;
– Auto gestolen, beschadigd terug gevonden en economisch failliet verklaard, waardoor ik veel tijd en gedoe kwijt ben om dit te fixen;
– Verbouwing die veel duurder uitpakt dan begroot (met verkeerd geleverde tegels, een muizenplaag en meer gedoe, maar dat laat ik voor deze mail even weg);
– Grotendeels verregende vakantie in Frankrijk, op een waardeloze camping waar voor 2 tieners niets te beleven was.

Kortom: het gaat niet allemaal van een leien dakje de laatste tijd. Zeg ik dat om zielig te doen? Nee! Ik deel dit om je te laten weten dat er altijd een oplossing mogelijk is, met de juiste mind-set en hulp.

Ja, ik baal ervan. Ja, ik moest even flink huilen.
Tegelijkertijd cliché maar zó waar: what doesn’t kill you makes you stronger!

Dat deed me denken aan jou .  Wat doe jij als je meerdere flinke tegenslagen krijgt?
A. Balen en hopen dat iemand anders het probleem voor je oplost, OF;
B. Je verplaatsen in de ander en een oplossing en stappenplan bedenken om tot een goed resultaat te komen, voor alle betrokken partijen?

Waarschijnlijk zeg je nu ‘B’, maar wees eens eerlijk: doe je dat wel echt? Maak eens de link naar de bedrijf: wat als er DAAR iets tegenzit? Pak je dan zelf de regie en 100% verantwoordelijkheid? Of verschuil je je achter excuses?

Want wat ik veel om me heen zie, is dat een positieve en oplossingsgerichte mind-set hét verschil is tussen een strugglende ondernemer en een succesvolle ondernemer. Maar dat veel ondernemers dat lastig vinden. Bovendien: er is meer voor nodig om succesvol te zijn.

Als online community strateeg en business mentor kan ik je helpen aan die mind-set en dat stappenplan. Wanneer je nu meerdere tegenslagen hebt, bijvoorbeeld te weinig goedbetalende klanten deze zomerperiode. Of niet het juiste bereik. Daarom nodig ik je uit voor mijn gratis webinar, donderdagochtend om 10.00 uur. Waar ik het geheim met je deel voor een succesvol online bedrijf.

Dan ga ik nu verder met een plan van aanpak om de verkoop van onze watervilla gewoon door te laten gaan. En jij? Ga je voor optie A of voor optie B? Ben benieuwd! Laat je het hier onder mijn berichtje op Instagram even weten? Leuk als je me meteen even volgt daar. Binnenkort deel ik daar een tof nieuwtje, mis het niet.

Veel liefs,
Maartje
Jouw online community strateeg en business mentor

PS: als je donderdag niet kunt, ik organiseer de online presentatie ook aanstaande vrijdag en volgende week. Je kunt via dit linkje een datum en tijd kiezen.

Lees ook

Uitnodiging voor m’n housewarming

Wat is het koud he?! Bij mij staat de kerstboom al (scroll even helemaal naar beneden om te zien hoe dat staat). Gewoon, omdat het kan. Omdat ik bijna jarig ben (op 8 december) en ik wil dat m'n huis dan extra gezellig is, als er bezoek komt. Ik vergelijk een online...

Lees meer