Hoe koppel je je groep aan je pagina?

Je Facebookgroep koppelen aan je zakelijke Facebookpagina, hoe doe je dat? Ik leg het je stap voor stap uit in dit artikel.

Als je je groep koppelt aan je (zakelijke) pagina, dan is de pagina beheerder van de groep en kan je vanuit je zakelijke pagina reageren in je groep. Zo is het duidelijk dat je groep hoort bij je bedrijf. Daarnaast krijgt de groep dan de strook ‘Groep van … (jouw bedrijfspagina)’ onder de banner van je Facebookgroep zoals je ziet op de onderstaande afbeelding.

Groep koppelen aan pagina

Stappenplan Facebookgroep koppelen aan Facebook bedrijfspagina

Stap 1. Ga naar je Facebookpagina en ga naar Groepen. 

Zie je Groepen niet staan? Ga naar ‘Meer’, dan zie je het kopje Groepen daar staan.

Groep koppelen aan pagina

 

Stap 2. Klik op ‘Groep koppelen’

Groep koppelen aan pagina

Stap 3. Kies voor de groep dat je wil koppelen

 Groep koppelen aan pagina

 

Ennnn… je groep is gekoppeld aan je pagina! Best simpel toch?

 

Bekijk je liever dit stappenplan in een video? Bekijk de video hieronder:

https://youtu.be/Vaj_Xf9Izxc

Ben je VA, Social Media Manager of Marketing Communicatie specialist en wil je meer klanten en leuker werk? Specialiseer je in de baan van de toekomst: Commerciële Community Manager. Lees hier meer over de opleiding hoe je voor je opdrachtgevers een succesvolle en actieve tribe creëert vol ideale klanten!

Lees ook

Uitnodiging voor m’n housewarming

Wat is het koud he?! Bij mij staat de kerstboom al (scroll even helemaal naar beneden om te zien hoe dat staat). Gewoon, omdat het kan. Omdat ik bijna jarig ben (op 8 december) en ik wil dat m'n huis dan extra gezellig is, als er bezoek komt. Ik vergelijk een online...

Lees meer