Wat is een online community en wat heb je eraan als ondernemer?

In een onderneming heb je 2 onderdelen: de dienst of het product en de achterban die geïnteresseerd is in het aanbod. Als ondernemer wil je natuurlijk een continue stroom aan klanten, maar hoe doe je dat?

Een online community is een goede manier om op een organische manier fans te creëren die niet kunnen wachten om van je te kopen. In een online groep breng jij als ondernemer deze fans bij elkaar.

In deze podcast introduceer ik graag de term ‘community management’ en leg ik je uit hoe je een online community kunt inzetten voor jou als ondernemer. Wat is een online community en wat heb je eraan? Je kunt deze podcast hier beluisteren.

Liever deze video bekijken via Youtube? Dat kan hier:

https://youtu.be/w4QJGUGe9_g

Wil jij ook aan de slag met jouw online community volgens een stappenplan met bewezen community leaders methode? Schrijf je dan nu in voor de Online Community Academy, dan gaan we samen 3 maanden lang aan de slag om van jouw online community een succes te maken.

Lees ook

Haal meer uit je vakantie: ontspan én groei als ondernemer

Haal meer uit je vakantie: ontspan én groei als ondernemer

En? Ben jij al heerlijk aan het genieten van jouw zonnige vakantie? Je koffer aan het inpakken? Echt eventjes tijd voor jezelf, vrienden, familie? Of blijf je in Nederland en ga je leuke dingen doen? Ik geloof dat je als ondernemer af een toe een rustweek nodig hebt,...

Lees meer