Wat is een online community en wat heb je eraan als ondernemer?

In een onderneming heb je 2 onderdelen: de dienst of het product en de achterban die geïnteresseerd is in het aanbod. Als ondernemer wil je natuurlijk een continue stroom aan klanten, maar hoe doe je dat?

Een online community is een goede manier om op een organische manier fans te creëren die niet kunnen wachten om van je te kopen. In een online groep breng jij als ondernemer deze fans bij elkaar.

In deze podcast introduceer ik graag de term ‘community management’ en leg ik je uit hoe je een online community kunt inzetten voor jou als ondernemer. Wat is een online community en wat heb je eraan? Je kunt deze podcast hier beluisteren.

Liever deze video bekijken via Youtube? Dat kan hier:

https://youtu.be/w4QJGUGe9_g

Wil jij ook aan de slag met jouw online community volgens een stappenplan met bewezen community leaders methode? Schrijf je dan nu in voor de Online Community Academy, dan gaan we samen 3 maanden lang aan de slag om van jouw online community een succes te maken.

Lees ook

Uitnodiging voor m’n housewarming

Wat is het koud he?! Bij mij staat de kerstboom al (scroll even helemaal naar beneden om te zien hoe dat staat). Gewoon, omdat het kan. Omdat ik bijna jarig ben (op 8 december) en ik wil dat m'n huis dan extra gezellig is, als er bezoek komt. Ik vergelijk een online...

Lees meer